FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 11 jan 2017, 17:32

Prelazak iz amaterizma u profesionalizam nije kad ti trener kaze trazio sam pojacanja, uprava mi nije mogla udovoljiti.
To znaci da uprava ne moze ispostovati zelje strucnog staba koji, vjerovatno osnovano, traze da se ekipa pojaca.

Jeste losa praksa na zimu mijenjati pola ekipe, ali losije je to kad si svjestan da imas losu ekipu i nisi se u stanju pojacati.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jan 2017, 17:34

Ma izgurali bi mi ovo sa 2-3 igraca, valjda nadju neko rjesenje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 11 jan 2017, 17:34

Realno za ovu trojicu ja ne vidim kako klub moze dovesti i uigrati bolje ili igrace bar jednakog kvaliteta i ucinka. Kod nas ih nema dostupnih (sto su povrdili u izjavama) a ko god da dodje sa strane nece bit od tolike koristi ko Ahmet, Duljevic pa i Bekic. Sto zbog losih terena na proljece u pocetku sto zbog prilagodjavanja, prodje sezona. Ja bi najsretniji bio da svi ostanu + zdrav Husejinovic pa nek niko ne dodje.

zijadp
Kontakt:

Post Postao/la zijadp » 11 jan 2017, 17:34

E drago mi je da nema zavaljivanja i trošenja bez pokrića.

Poslano sa mog Lenovo S1La40 koristeći Tapatalk

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jan 2017, 17:36

Evander je napisao/la:Prelazak iz amaterizma u profesionalizam nije kad ti trener kaze trazio sam pojacanja, uprava mi nije mogla udovoljiti.
To znaci da uprava ne moze ispostovati zelje strucnog staba koji, vjerovatno osnovano, traze da se ekipa pojaca.

Jeste losa praksa na zimu mijenjati pola ekipe, ali losije je to kad si svjestan da imas losu ekipu i nisi se u stanju pojacati.
da li bi ti dao klubu koji trazi svima 50 000 za igraca i ti doneses 50 000 oni kazu daj 100 000 ?
Da li bi doveo igraca koji trazi 2000 platu pa dan prije potpisa trazi 3.500?

cala je odlicno rekao, a uprava NIJE IMALA TOLIKO , ne nije imla para , nego nije imala TOLIKO !
CITAJTE MAJKU MU HEBEM, pa bar ciitati znate,daklle bili smo spremni i obestecenje platiti ali traze previse za igrace koje ne mogu nigdje prodati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 jan 2017, 17:37

KenChoo je napisao/la:
@DenchiNL, nema šta ti ništa od nezadovoljnog igrača. Dulji se ide, ali i bolje ti je sad zaraditi bilo šta, nego na ljeto džabali. Od ovih para bi se mogle naći fine zamjene. Znam da ne razmišljamo isto, ali ja u potpunosti poštujem tvoje mišljenje i cijenim tvoje razmišljanje. Vazda je kod nas neka frtutma.

Ne znam ni ja sam više, malo sam razočaran u sve ovo, ali kad pogledam jednog gospodina, ljudinu, trenerčinu, šminku, lafa kakav je Čala, bude mi bolje.
normalno da nema ništa, ali opet ima neko ko je odlučio da mu nećemo produžiti ugovor kad je imao godinu još do kraja, nego sad 5 do 12 pričamo???
za takav amaterski potez sljeduju sankcije....

i ja sam razočaran taman pomisliš evo ih sabrali se malo, ono ko monty payton se ponašaju, padaju jedni preko drugih i sudaraju se ko u skečevima Benny Hilla....Čala taj dobri čovjek ih utegne, sve popravi, a "spavači" ti pojebu i nuliraju opet sav taj rad i sad čovjek opet od 0 ide....i na kraju će Čali nogu dat....ovo je sabotaža, izdaja, po koji put administracija zajebala sve što su mogli zajebat... sve što pričaju i obećavaju pogaze redovno....ponovo amaterizam i učenje na klubu , to me boli više od bilo čega...i ne znam šta koji Khurac pjeva ovaj Faruk ako nemaš konkretnu onda nisi imao ponudu imbecilu jedan, poklopi se i šuti....zašto unosiš nemir u ekipu...zašto im odvlačiš fokus sa rada za FKS???? zašto je prodavanje igrača moguće u zimskom prelaznom roku ako se boriš za neke trofeje??? kakva je to sportska vizija , prodati kostur tima(kapitena,golgetera,lijevog beka prvog) u po sezone???

@Kenchoo nemoj zamjerit , ništa tebi nije upućeno nego me nerviraju generalno pa brundam...
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 11 jan 2017, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 11 jan 2017, 17:38

kupus army je napisao/la:Cala je izmedju redova rekao da ima svoje zelje i da sve zavisi od prodaje Dulje,ako prodamo Dulju bice i para za pojacanja.
cala je izmedju redova rekao da ima svoje zelje, ali da je razocaran jer upravi(citaj kinezima) nije ni na kraj pameti da mu dovode pojacanja, nego im je cilj samo prodaja igraca i zarada love.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 11 jan 2017, 17:39

Pametan cala ogradio sebe I pomocnike u slucaju neuspjeha.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 11 jan 2017, 17:39

Evander je napisao/la:Prelazak iz amaterizma u profesionalizam nije kad ti trener kaze trazio sam pojacanja, uprava mi nije mogla udovoljiti.

Pa cuj svaka promjena ide odredjenim tokom, tj stepenica po stepenica. Ukoliko mozemo vjerovati ovo sto Ihtijarevic prica na ovom linku onda smo ocigledno tom putu, jer se ne srlja da se dovode neki polovnjaci kako bi zadovoljili navijace, vec se traze ciljano pojacanja, samo je problem sto u januaru takvih skoro pa nema. Druga stvar, ako lupam Sloboda za Ordagica trazi 200k sto je nerealno za nase uslove, ne znaci da mi nemamo para, vec jednostavno da ne zelimo da damo za igraca upitnog kvaliteta (jer znamo da igrac nakon sto dodje kod nas cesto pokaze suprotno od ocekivanog) toliku svotu, a vjerujem da ostali klubovi, menadzeri i igraci pokusavaju da se dobro uhljebe preko naseg kluba. Drago mi je da nismo naivni.
1946~

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 jan 2017, 17:40

Pantelija je napisao/la:

da li bi ti dao klubu koji trazi svima 50 000 za igraca i ti doneses 50 000 oni kazu daj 100 000 ?
Da li bi doveo igraca koji trazi 2000 platu pa dan prije potpisa trazi 3.500?

cala je odlicno rekao, a uprava NIJE IMALA TOLIKO , ne nije imla para , nego nije imala TOLIKO !
CITAJTE MAJKU MU HEBEM, pa bar ciitati znate,daklle bili smo spremni i obestecenje platiti ali traze previse za igrace koje ne mogu nigdje prodati
To nagadjas sta je ko rekao i trazio, ili si bio tamo?

Da nije mozda obratno bilo? Evo recimo obecali mu 3500KM, on dosao oni mu ponudili 2000KM.

Mislim, sva ta prica svodi se na nagadjanja i o tome mozemo do sutra. Cinjenica je jedna. Cala trazio pojacanja, ona nisu dosla.
O ostalom, mozemo samo nagadjati. Ili to mozda samo nama igraci traze puno para? U Zelju ili Zrinjsi idu za kikiriki? Njih ne uslovljavaju ni sa cim?

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 11 jan 2017, 17:43

Ma ne prodavat Duljevica potreban nam je sada da izborimo Evropu. Neka ide na ljeto koga yebe a ta sica koju bismo uzeli za njega ionako ce otici Bog zna gdje.
ZZ

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 11 jan 2017, 17:44

TobeYarabi je napisao/la:
kupus army je napisao/la:Cala je izmedju redova rekao da ima svoje zelje i da sve zavisi od prodaje Dulje,ako prodamo Dulju bice i para za pojacanja.
cala je izmedju redova rekao da ima svoje zelje, ali da je razocaran jer upravi(citaj kinezima) nije ni na kraj pameti da mu dovode pojacanja, nego im je cilj samo prodaja igraca i zarada love.
Jest eto Kinezima koji su milijarderi znaci nesto prodaja Duljevica za 400 000. Jest dosli su u Sarajevo da se obogate. Dajte ljudi ne pisite gluposti, smijesno vas slusat. Jedino ko je tu gledao da se obogati mogu biti ovi nasi ljudi iz uprave, ali mislim da se i tome stalo u kraj.
Jednostavno svaki put igraci dovedeni u zimskom prelaznom roku su otjerani na kraju sezone, a kostali su skupo, mozda je jedino to razlog da se sada pazljivo bira, pazi kazem pazljivo, ne kazem da se ne trazi i ne bira jer nema para, mozda je dosao vakat da se polovnjacima i uhljebima stane u kraj ?
1946~

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 jan 2017, 17:45

Ja bum još sačekal prije nego što počnem išta pljuvati! Možda bude tih pojačanja ipak..
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 jan 2017, 17:47

joker90 je napisao/la:Ja bum još sačekal prije nego što počnem išta pljuvati! Možda bude tih pojačanja ipak..
I ja sam na 20% pljuvackih kapaciteta :P
cekam do kraja pa sta nam Bog da
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 jan 2017, 17:49

Prestajem pljuvati do 20.02.2017. :D

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 11 jan 2017, 17:49

DenchiNL je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:
@DenchiNL, nema šta ti ništa od nezadovoljnog igrača. Dulji se ide, ali i bolje ti je sad zaraditi bilo šta, nego na ljeto džabali. Od ovih para bi se mogle naći fine zamjene. Znam da ne razmišljamo isto, ali ja u potpunosti poštujem tvoje mišljenje i cijenim tvoje razmišljanje. Vazda je kod nas neka frtutma.

Ne znam ni ja sam više, malo sam razočaran u sve ovo, ali kad pogledam jednog gospodina, ljudinu, trenerčinu, šminku, lafa kakav je Čala, bude mi bolje.
normalno da nema ništa, ali opet ima neko ko je odlučio da mu nećemo produžiti ugovor kad je imao godinu još do kraja, nego sad 5 do 12 pričamo???
za takav amaterski potez sljeduju sankcije....

i ja sam razočaran taman pomisliš evo ih sabrali se malo, ono ko monty payton se ponašaju, padaju jedni preko drugih i sudaraju se ko u skečevima Benny Hilla....Čala taj dobri čovjek ih utegne, sve popravi, a "spavači" ti pojebu i nuliraju opet sav taj rad i sad čovjek opet od 0 ide....i na kraju će Čali nogu dat....ovo je sabotaža, izdaja, po koji put administracija zajebala sve što su mogli zajebat... sve što pričaju i obećavaju pogaze redovno....ponovo amaterizam i učenje na klubu , to me boli više od bilo čega...i ne znam šta koji Khurac pjeva ovaj Faruk ako nemaš konkretnu onda nisi imao ponudu imbecilu jedan, poklopi se i šuti....zašto unosiš nemir u ekipu...zašto im odvlačiš fokus sa rada za FKS???? zašto je prodavanje igrača moguće u zimskom prelaznom roku ako se boriš za neke trofeje??? kakva je to sportska vizija , prodati kostur tima u po sezone???

@Kenchoo nemoj zamjerit , ništa tebi nije upućeno nego me nerviraju generalno pa brundam...
Mogli bi o nesposobnosti i bezobrazluku administracije pričati danima. Kada bi se pare od prodaje Dulje i Almira pravilno uložile i doveli fini igrači koji su se spominjali, onda bi to bio možda i fin potez, will see.
Ništa druže, znam kako je. Taman pomislim malo se uozbiljili i onda svima k u čelo. Odmah knedla u grlo..

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jan 2017, 17:51

Evander je napisao/la:

Da nije mozda obratno bilo? Evo recimo obecali mu 3500KM, on dosao oni mu ponudili 2000KM.

Mislim, sva ta prica svodi se na nagadjanja i o tome mozemo do sutra. Cinjenica je jedna. Cala trazio pojacanja, ona nisu dosla.
O ostalom, mozemo samo nagadjati. Ili to mozda samo nama igraci traze puno para? U Zelju ili Zrinjsi idu za kikiriki? Njih ne uslovljavaju ni sa cim?
a cala je rekao i "ne kazem da nece doci"
sta cemo sad, dakle citavo vrijeme sve sto si pisao,pises u pretpostavkama...
kao i ja sto pretpostavljam

zato, strpite se od pravljenja nekenegativne atmosfere...ono sto ja znam 100% je da ssmo igracu ponudili finu platu a jednom klubu solidnu cifru za igraca i odbijeno je ...od strane kluba
s toga, smatram da se ima, ali se ne rasipa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 11 jan 2017, 17:53

Evander je napisao/la:

Pa moze se nazvati nagadjanjem, izvlacim iz konteksta sta je Ihtijarevic rekao. Ja vjerujem da nije ista cijena za Sarajevo i za ostale klubove, na to su trebali biti spremni kad su se medijski eksponirali kao milijarderi, divovi etc. Mislim sve je moguce.
Pa nisu dosla sad, ali opet tehnicki prelazni rok u Bosni jos nije poceo, tako da najbolje suditi na kraju, jeste ono glupo da igrac ne prolazi s nama pripreme, ali Boze moj, valjda do Antalije nesto srede. Pa ne znam kakva je situacija u Zrinji i Zelji, ne pratim ih, ali eto tjesicu se da oni nemaju namjeru izaci iz okvira premijer lige i starih praksi dovodjenja menadzerskih polovnjaka, jer opet i kod njih imas situaciju gdje im glavnim igracima istice ugovor na kraju sezone. Mislim da se menadzeri i kojekakve agencije mnogo pitaju u bh fudbalu. Ali opet na kraju se sve svodi na nagadjanja.

@Pantelija svidjas mi se, napokon neko ko ima svoje misljenje i gleda sliku objektivno, svaka cast.
Zadnja izmjena: ThrillerHz, dana/u 11 jan 2017, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
1946~

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 11 jan 2017, 17:54

ThrillerHz je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:
Jest eto Kinezima koji su milijarderi znaci nesto prodaja Duljevica za 400 000. Jest dosli su u Sarajevo da se obogate. Dajte ljudi ne pisite gluposti, smijesno vas slusat. Jedino ko je tu gledao da se obogati mogu biti ovi nasi ljudi iz uprave, ali mislim da se i tome stalo u kraj.
Jednostavno svaki put igraci dovedeni u zimskom prelaznom roku su otjerani na kraju sezone, a kostali su skupo, mozda je jedino to razlog da se sada pazljivo bira, pazi kazem pazljivo, ne kazem da se ne trazi i ne bira jer nema para, mozda je dosao vakat da se polovnjacima i uhljebima stane u kraj ?
ako im ne znaci, zasto onda milijarderi ne uloze npr 5 miliona u pojacanja, uzmemo duplu krunu, pokazemo svima ko je gazda u pl itd?? ili eto ako nece to, zasto nisu udovoljili sefu strucnog staba i doveli te igrace iz nase lige, koje je trazio, a koji svi skupa nisu kostali vise od 500k?? odgovor je jasan brate, BOLI IH RACKU za nama. lovu koju su ulozili, oni hoce nazad i nista drugo ih ne zanima

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 jan 2017, 17:57

TobeYarabi je napisao/la: ako im ne znaci, zasto onda milijarderi ne uloze npr 5 miliona u pojacanja, uzmemo duplu krunu, pokazemo svima ko je gazda u pl itd?? ili eto ako nece to, zasto nisu udovoljili sefu strucnog staba i doveli te igrace iz nase lige, koje je trazio, a koji svi skupa nisu kostali vise od 500k?? odgovor je jasan brate, BOLI IH RACKU za nama. lovu koju su ulozili, oni hoce nazad i nista drugo ih ne zanima
Zato sto ih je bagra u vidu kantardzica kusturise i dinokia vec izlevatila za finu svotu novca za nase podrucije a dobili su to da ni europa nije izborena. Zasto da ponovo daju pare u bunar?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Confiance, forgempp, mire971, nedimmmm1337 i 96 gostiju.