FC Internazionale Milano - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Mago
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la Mago » 10 jan 2017, 00:59

Mislim da mnogi nisu svjesni ekonomske moci koju Inter ima. Ako se bude znalo radit u naredne 3 godine smo sigurno krema evropskog fudbala. A mozda i prije ako sve prodje kako treba na ljeto.

Rodriguez,Manolas,James,Alexis. Pogledaj samo imena koja se spominju. A sve je realno i moguce osim Alexisa po meni. Posebno bi mi bilo drago da se dovede Manolas. Ne toliko zbog igrackih kvaliteta kolko zbog vracanja statusa u Italiji. Chivu je onomad bio slican igrac i dobro se sjecam kolko smo ga tesko doveli iako smo tad bili sila. Manolas bi po meni bio najznacajnije pojacanje. Mozda ja glupo razmisljam al vrijeme je da se stvari postave na svoje mjesto.

Jedva cekam ljeto u nadi da cemo se ove godine nekako dokopat LP-a iako je to skoro pa nemoguce.

Mrzim Milan al mi je drago da se i oni vracaju. Nadam se da ce iducih godina Juve,Milan i Inter voditi glavnu rijec. Za Juve ne sumnjam jer odlicno rade. :thumbup: Al i milanski divovi se vracaju. Pogotovo ovi nasi iz crno plavog dijela grada. :cool:

Forza Inter!!!

P.S. Pumo i Trito hvala! Nije me bilo par dana pa nisam stigao prije zahvalit :thumbup: :ljepota:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 10 jan 2017, 20:23

Izgleda da je ovaj Gagliardini nas, 2 mil posudba i 20 na ljeto. Neka mu je sa srecom :D
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 jan 2017, 11:21

Bazour u Wolfsburgu za 12m.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 jan 2017, 19:46

slika

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 11 jan 2017, 19:47

SiamoNoi je napisao/la:BazoEr u Wolfsburgu za 12m.
Šteta što ga FDB nije doveo u nas, cijena samo 12mil :cry: :cry: :cry:

Gagliardini agent: " Suning's ambition convinced him, he can play in front of the defence or in a midfield three" :kafa:

Sky: Crotone officials in Milan to try secure Gnoukouri loan.
Marca: Sevilla asks about Banega, Inter demands 30 million. :rol:
CorSera: "Suning spread the fear: Inter secured Manolas and Verratti for June!" :silent:
#SuningOUT

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 12 jan 2017, 16:29

Kinezi :bow: Sastavit ce strasnu ekipu, samo da je dokucit LP sljedece sezone i vjerujem da bi tek onda sve krenulo nenormano dobro za ovaj klub...

Kad vidim samo kakva se imena spominju, a ne kao prije...I to sve mladi igraci, ustvari igracine...

Samo da odbranu pojacaju, i u vezi jos Veratia i to je to, bez prodaje bitnih igraca...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 jan 2017, 20:20

Jericho je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:BazoEr u Wolfsburgu za 12m.
Šteta što ga FDB nije doveo u nas, cijena samo 12mil :cry: :cry: :cry:
:thumbup: Lako moguce da i bi da su ga ostavili.
Jericho je napisao/la:Gagliardini agent: " Suning's ambition convinced him, he can play in front of the defence or in a midfield three" :kafa:
Mogao bi vec za vikend uletit u prvi sastav pošto nema Retarda.
Huska je napisao/la:i u vezi jos Veratia
Kazu da je 80ak m spremno i da bi se uskoro trebali otvorit pregovori.
The Corriere dello Sport today also offers an overview of the possible exits from Inter.

“Sampdoria, before buying Santon, must sell Dodò and therefore it may be easier to release Miangue. The Belgian is liked by Cagliari, but was also requested by Nuremberg and a Dutch team.

“Cagliari have also asked about Yao, who is wanted by Palermo too. And Gnoukouri? the interest from Crotone and Leganes is well known known. After Sunday dialogue at a meeting at the Stadio Friuli, Udinese are also involved.

“Bologna is evaluating the Ranocchia situation, and the option of Sassuolo is not yet gone, but he hopes for a call from Premier League. Finally, from England, Inter received a €20million bid for Perisic, but rejected it.”
20m :urnebes: Pa ja koji smatram da je debelo podbacio u Interu se ne bi usudio poslat ovakvu ponudu.

Ne znam šta rade sa Miangueom...dajte čovjeku priliku da igra,da je sa prvom ekipom.Vidjeli smo vec da ne moze bit losiji od trenutnih bekova.

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 12 jan 2017, 22:49

Majku li im nesposobnu...Jovetic vec zabi Realu...

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 jan 2017, 22:57

Pa zabio je i kod nas Atalanti prvu utakmicu pa iducih pola godine nije da 3 gola, u svakom slucaju ovo veseli, jer mozda ga i otkupe, kod nas nema mjesta pokraj boljeg Icardia, a kao drugi napadac je jednostavno bio los.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 jan 2017, 23:10

Ne vjerujem da netko misli da je Jovetić više sposoban igrati u Interu.Ljajić 2.Nisam žalio za prvim,neću ni za ovim.Obojica su određeni period bili korisni (čak mozda više Ljajić nego Jovetić bez obzira na onaj početak prosle sezone,Ljajić je duzi period pruzao dobre igrao),ali kad se sve sagleda nisu ono što Interu treba.

Šta nije obavezan otkup?Tako sam nesto kod GDMa citao...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 jan 2017, 23:18

Siamo duso prodana

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 jan 2017, 23:25

:lol:
Marco Verratti could become the symbol of Suning’s new project. Suning wants an Italian Inter than competes at the highest levels on all fronts.

Inter are looking to beat Juventus to the Italian’s signature and are ready to spend 78 million EURO to bring him to Milano. The effort of Inter would be a considerable one, seeming as PSG has Verratti on a 7.5 million EURO wage per season. From there, we could see Inter players asking for more money, especially Icardi, who’s wife/agent suggested Icardi should be making much more than he currently is.

In the summer, Inter will be free from UEFA Financial Fair Play to operate in the market. Inter executives have been in contact with Verratti’s agent, Donato Di Campli, who has excellent relations with Juventus. Juventus’ directors do not intend to let Verratti slip away to Inter, knowing the absolute certainty of playing in Champions League and the emotional pull Juve has on Verratti could be used to their advantage as Verratti was a Juve fan growing up.

Spending 80 million EURO, however, for a player who Juve looked to buy 5 years ago for 10 million, would not be considered a good deal to Juve’s board.
Uzimanje Verattija na ljeto bi bio najbolji potez kluba od 2010.Pa koliko god da košta.I još je fan Juventusa.Idealno.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 13 jan 2017, 18:17

Veratti, JMario, Broz, Kondogbia, Gagliardini, Medel, Banega :shock: :bow: Bez Verattia vezni red izgleda sjajno, a sa njim dobija novu dimenziju...

A kad se sjetim do prije dvije, tri sezone veznog reda :oops:

Samo da jos odbranu rijese kvalitetno...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 14 jan 2017, 23:17

Moguca prodaja Banege u Kinu za pominjanih 35 miliona eura/dolara bio bi jedan od najboljih poslova ovoga kluba u poslednjih 6-7 godina. Igraca kojeg si prije pola godine doveo za dzabe imas priliku sad da za njega dobijes cisti profit. Ne znam koliko ima istine u tome i da li se njemu uopste ide tamo ali ako se sagleda sira slika, Inter ima izuzetno jak vezni red koji je postao jaci dolaskom ovog novog momka, i iako je Ever sjajan igrac njegova prodaja ne bi se strasno osjetila na igri a klub bi mogao izdasno profitirati zato je to po meni no-brainer i trebali bi prihvatiti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 jan 2017, 23:25

Tako se već može pricat.Onih 10 što je netko izvalio je bilo suludo.Ovim novcem odmah Rodrigueza dovest.

Jedino bi mi bilo žao Banege.

Vrebac07
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac07 » 14 jan 2017, 23:29

Za tako veliki novac dalo bi se razmisliti,, ali ako bi kojim slucajem j.mario se povrijedio ja nevidim kod nas drugog kreativca osim Banege. Za mene jeden veoma drag igrac , ali beka moramo dovest ,,

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 14 jan 2017, 23:43

Ja bi ga prodao jedino ako se s Verrattijem ima kakav predugovor :mrgreen:
#SuningOUT

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 15 jan 2017, 22:34

I jos jednom im psujem sve nesposobno zbog Jovetica

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 15 jan 2017, 22:37

jel moguce da su tako se otarasili jovetica,strasno pojacanje za sevilju

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 15 jan 2017, 22:50

Za njega je Primera kao stvorena, pogotovo klub kao Sevilla. Napokon da dodje u sredinu gdje moze pokazati sav raskos umijeca.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.