Kud ne odoh danas da pitam sinisu gdje uzo ovu kapu
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Eh problem je sto ne znam ko dolazi, koji lijevi bek i koji stoper, kad to vidim, ako su igraci dobri opet ce postojati skepticizam ali u znatno manjoj mjeri jer ipak treba to sve uigratNeandertalac je napisao/la:Zašto si skeptičan, pa imamo vrh ekipu, na papiru daleko najjaču ako već uračunamo dolazak stopera i lijevog beka. Ok, razumijem ja malo skepticizma radi svima znanih razloga ali meni sada fakat djelujemo kao tim koji je adekvatno pokriven na svim pozicijama i linijama. Opet, uz te CB i LB.Zeljo92 je napisao/la:Ja sam idalje skeptican, sacekajmo pipremne tekme a nadam se da ce biti stream pa da vidimo na sta lici ova ekipa.
Da je ovo zadržat godinu dvije, eh to je već nauka.
To je toamazon je napisao/la:Pojacanja kao Zakaric su plus za onog koga je uspio dovesti. Slazem s isto tako da Stojanovica ne treba dovoditi da bi se samo popunilo to mjesto jer nam fali igrac. Ako nisi u stanju dovesti mladjeg igraca onda nemoj nikoga.
Sta mi se svidja a to je mozda vec neko pisao sto nema nikakvih igraca na probi. Kad se sjetim pocetka priprema kod Kostica i kakvih je tu igraca bilo odmah sam znao da smo u teskom klincu, sto sam i pisao, pa cesto bio dosadan.
Ovo mi se vec puno vise svidja, samo da ne dovode igrace koji imaju 30+ tipa Stojanovic koji nam ne moze biti od koristi to je sigurno.
Po meni je sasvim dovoljno Djelmic, stoper i lijev bek(mladji). Stoper nam treba, lijevi bek itekako a Djelmic bi bio igrac koji bi zamjenio Miru a da se ne osjeti toliko. Ako to urade mislim da cemo se moci boriti za titulu. Naravno da se dozira forsiranje mladjih igraca, to svakako.
E čuj njega. Hahaha daj baQuinlan je napisao/la:sad tek vidim Sisic raskino ugovor sa mladosti, nebi ni on losa opcija za vezni red bio, prosle godine je fantastican bio, ove malo ko zaspo, ali opet mozda probat i sa njim
arelinho je napisao/la:E čuj njega. Hahaha daj baQuinlan je napisao/la:sad tek vidim Sisic raskino ugovor sa mladosti, nebi ni on losa opcija za vezni red bio, prosle godine je fantastican bio, ove malo ko zaspo, ali opet mozda probat i sa njim
Nema Ace da to kvari.Qwerty90 je napisao/la:Lijepo je vidjeti da je ovako dobra atmosfera unutar ekipe.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sto se kebecis, istina jeRokoko87 je napisao/la:Nema Ace da to kvari.Qwerty90 je napisao/la:Lijepo je vidjeti da je ovako dobra atmosfera unutar ekipe.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Neeeeeeeeealeksandar_veliki je napisao/la:Mogao bi danas biti novi potpis. Moj 'izvor' iz kluba mi javi da se nesto talasa. Nije prva ruka, pa ne mogu garantovati sto posto, no moguce je da se nesto desi.
Jel iz palerma bog si aco al pivu ćeš ti platit ja nemam marke.aleksandar_veliki je napisao/la:Mogao bi danas biti novi potpis. Moj 'izvor' iz kluba mi javi da se nesto talasa. Nije prva ruka, pa ne mogu garantovati sto posto, no moguce je da se nesto desi.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hrasno15, Lokomotifa i 14 gostiju.