FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Pappy
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Pappy » 09 jan 2017, 13:57

vlakanje je napisao/la:taman se Pappy javio pa da ga pitamo za ovog sto se prica da ce preci u borac. djordjevic?! gugl kaze da je u Dobanovcima?! ja koliko znam da je u slaviji...
Nije to taj. :mrgreen: To je Miloš Đorđević koji je prije par godina bio kod nas, pa otišao u Finsku, pa se vratio u Dobanovce. Ovaj što je sada bio kod nas je tražio slobodne papire da se vrati u Pirot, i u tom slučaju će ih dobiti, međutim ukoliko želi da ode u Borac, Borac će morati da plati za njega.

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 11 jan 2017, 20:45

Pappy je napisao/la:
vlakanje je napisao/la:taman se Pappy javio pa da ga pitamo za ovog sto se prica da ce preci u borac. djordjevic?! gugl kaze da je u Dobanovcima?! ja koliko znam da je u slaviji...
Nije to taj. :mrgreen: To je Miloš Đorđević koji je prije par godina bio kod nas, pa otišao u Finsku, pa se vratio u Dobanovce. Ovaj što je sada bio kod nas je tražio slobodne papire da se vrati u Pirot, i u tom slučaju će ih dobiti, međutim ukoliko želi da ode u Borac, Borac će morati da plati za njega.
Taj sto je sad bio kod vas... kakav je igrac, koju poziciju igra i kakvu je imao polusezonu kod vas? Negdje sam nasao da je centralni vezni, negdje da je krilo,a sad ss.ba pise da je centarfor. :)
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 11 jan 2017, 20:53

Tristan je napisao/la:
Pappy je napisao/la:
Taj sto je sad bio kod vas... kakav je igrac, koju poziciju igra i kakvu je imao polusezonu kod vas? Negdje sam nasao da je centralni vezni, negdje da je krilo,a sad ss.ba pise da je centarfor. :)
Desno krilo, brz, veoma dobar tehničar, premijerligaški a ne prvoligaški igrač.

SS.ba je inače poznat kao strašan poznavaoc prvoligaških prilika, možda i jeste centarfor ako oni kažu. :urnebes:

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 11 jan 2017, 20:59

Hvala! :thumbup:

:mrgreen:
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 11 jan 2017, 21:16

takav nam je jedan jesenas pobjegao bas po desnom krilu,i ostali smo sa igracem manje protiv slavije u prvom minutu sezone,ali bukvalno :D :D :D

popu nezgodno odskocila lopta,i taj se sam stustio prema avduki,neko ga stigao i srusio pred golom kao zadnji igrac....kontam,ako nam ovako pocinje sezona u rs,nek ide sve u pm...ispascemo i odavde :lol: ...

je li to taj?

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 11 jan 2017, 21:22

Schlager je napisao/la:
takav nam je jedan jesenas pobjegao bas po desnom krilu,i ostali smo sa igracem manje protiv slavije u prvom minutu sezone,ali bukvalno :D :D :D

popu nezgodno odskocila lopta,i taj se sam stustio prema avduki,neko ga stigao i srusio pred golom kao zadnji igrac....kontam,ako nam ovako pocinje sezona u rs,nek ide sve u pm...ispascemo i odavde :lol: ...

je li to taj?
Anela je tada oborio koliko se sjećam, ali je Đorđević dosta dobro odigrao. Nema tu ispadanja dok je Drina tu da ga okreči van 16. :mrgreen:

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 11 jan 2017, 22:15

nije tih prvih kola bilo sportskog pregleda da prikaze izvjestaje,ali bio sam na zapadu(ispod kojeg je bio taj penal),i stvarno i meni se ucinilo da je bilo van 16 to...al nebitno,borac je bio neuporedivo bolji citavu utakmicu sa igracem manje,da sam se bas iznenadio kako je slavija losa....nevjerovatno....

tim prije sto mi je jos u glavi bila ona nasa utakmica iz plbih tri mjeseca prije ove,gdje je slavija bila bas EKIPA,u odnosu na ovo jesenas,i gdje smo oteli,realno...onakvo sudjenje borac od rata nije imao,mnogo cesce je bio onako masakriran :twisted: :twisted: :twisted: ....mada,nije nam pomoglo ni to da opstanemo ...slabi smo bili

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 11 jan 2017, 23:51

Schlager je napisao/la:nije tih prvih kola bilo sportskog pregleda da prikaze izvjestaje,ali bio sam na zapadu(ispod kojeg je bio taj penal),i stvarno i meni se ucinilo da je bilo van 16 to...al nebitno,borac je bio neuporedivo bolji citavu utakmicu sa igracem manje,da sam se bas iznenadio kako je slavija losa....nevjerovatno....

tim prije sto mi je jos u glavi bila ona nasa utakmica iz plbih tri mjeseca prije ove,gdje je slavija bila bas EKIPA,u odnosu na ovo jesenas,i gdje smo oteli,realno...onakvo sudjenje borac od rata nije imao,mnogo cesce je bio onako masakriran :twisted: :twisted: :twisted: ....mada,nije nam pomoglo ni to da opstanemo ...slabi smo bili
Zato nama jeste odmoglo. :facepalm:

I ja sam bio na zapadu, i odma vidio da je van 16. Ima cak slika na boracsport mislim te situacije bas kada Markovic pravi faul. Enivej, navikli smo da velikana guraju. :urnebes:

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 12 jan 2017, 09:34

Ne znam otkad pratiš Slaviju,ali vidim da si zaboravio Ermina Pilava,čim tako pišeš :D ...Ili si jedan od onih koji imaju selektivno pamćenje,i pamte samo kad se njih pokrade...

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 12 jan 2017, 11:07

Emiru pilavu se mora odati priznanje za fizicku spremu u to doba. Nakon 90+ minuta, izvukao je sprint kakav se rijetko vidja na nasim terenima :D

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 12 jan 2017, 12:10

Slabo nam ide ime od Pilava,i tebi i meni :D

Slučajno naletih na neki članak kako je on najozbiljniji kandidat da zamjeni Jasmina Bakovića na funkciji Generalnog sekretara FS BIH :cool:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 12 jan 2017, 12:15

Schlagere moli boga da amar osim ne dodje u savez on je tvoja boljka :urnebes:

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 12 jan 2017, 12:17

Da,hahahaha.....u onom njegovom oproštajnom govoru sam se prepoznao :cool:

"Ne mogu više ljudi.....tačno prepoznajem glasove iza klupe u Banjaluci,Zenici i Tuzli koji me vrijeđaju čitavu utakmicu" :D :D :D

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 12 jan 2017, 12:19

Schlager je napisao/la:Da,hahahaha.....u onom njegovom oproštajnom govoru sam se prepoznao :cool:

"Ne mogu više ljudi.....tačno prepoznajem glasove iza klupe u Banjaluci,Zenici i Tuzli koji me vrijeđaju čitavu utakmicu" :D :D :D
Joj to su tekme bile , fkt ne znam sta se desilo sa borcem tako brzo ...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 12 jan 2017, 12:21

Takav je racBo...ili šampion,osvajač kupa,evropa...ili ispadamo(triput!!)...nema ovdje sredine,jake su boje! :cool:

uglavnom,nikad nije dosadno... :D

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 12 jan 2017, 12:24

Jel vam Kopanja bio u klubu ? Ako je bio ko je sad mjesto njega ?

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 12 jan 2017, 12:27

On je bio Predsjednik onih godina kad smo bili prvaci,osvajali Kup...najbolji Predsjednik dosad....bilo para...doduše,neko će reći da smo kasnije ispaštali zbog toga,ali nisam siguran...svi prije i poslije njega su bili gori sto puta...

Da se ne ponavljam,ako te zanima to,imaš moj opširan post na ovoj temi od prije par dana gdje sam detaljno obrazložio i secirao sadašnju Upravu :D

Ispravak,nije bio zvanično Predsjednik,al je bio alfa i omega za svaku stvar u klubu tih godina

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 12 jan 2017, 12:33

Hvala , procitao :D Kad tvoj SDS dodje Borac se vraca kao i kosarksaski klub Borac :D

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 12 jan 2017, 12:35

joj

zbog politike i žena sam i pobjegao otuda i opet počeo pisati ovdje...nemoj :D :D :D

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 12 jan 2017, 12:38

:D jel ikad pastrmka pozelio povratak Borca , on cijeni kao i ti jugoslovenske velikane :D

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []