U vrijeme Ješića me ništa ne čudi. Lopov koji je radio samo u svoj interes i u interse menadžera koji su ga redovno kaparisali. Recimo bogalj Bulić.Zeljo92 je napisao/la:e jbg ti piticu, necu mu ja starog pitat ko mu je trazio 20.000KM, covjek rece trazili iz kluba 20.000KM ako hoce da igra za Sarajevo. Malog znam iz vidjenja dok starog mu poznajem jer je dobar sa mojim ocem pa se pozdravim sa njim i tako pitam kako je mali igral lopte i tako mi rece. Ne znam sto se cudite, takva praksa je svugdje bila samo se treba iskorijeniti.pitic je napisao/la:Ima li taj ime i prezime koji mu je tražio 20 000 KM.Zeljo92 je napisao/la:Slazem se da je provjereno da je mali pitar i da mu je zivotna zelja da igra u FK Sarajevo ali pazi sta sam ja rekao, kad je Jesic dosao otjerali ste ga jer eto nije mu bio u planovima. Da bi ostao u klubu trazili ste mu 20.000KM, ne znam sto se cudis, takva praksa je bila i u Zeljeznicaru samo sto tog vise nema kod nas a dok kod vas izgleda...sad tacno dal ima tog kod vas ne znam al 10000% je ovo istina sa Kobiljarem.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
SRETAN BROJ - 1725
- TobeYarabi
- Kontakt:
mali je teski pitar. ova gamad i ratni profiteri iz hnk zeljkana su mu nudili platu od 1000km i kao garant da ce ga ubaciti u repku i prodati ga u ligu petice. momak ih je odbio i to na vrlo ruzan nacin i otisao u svinjski. nasi su ga otjerali jer je jesic tako odlucio. to mi je on licno rekao. inace igraci iz pl se svi poznaju i pricaju jedni sa drugima. o plavoj kuravi svi imaju ruzno misljenje i oni su svima zadnja opcija, idu kod njih samo ako nemaju gdje.pitic je napisao/la:Ima li taj ime i prezime koji mu je tražio 20 000 KM.Zeljo92 je napisao/la:Slazem se da je provjereno da je mali pitar i da mu je zivotna zelja da igra u FK Sarajevo ali pazi sta sam ja rekao, kad je Jesic dosao otjerali ste ga jer eto nije mu bio u planovima. Da bi ostao u klubu trazili ste mu 20.000KM, ne znam sto se cudis, takva praksa je bila i u Zeljeznicaru samo sto tog vise nema kod nas a dok kod vas izgleda...sad tacno dal ima tog kod vas ne znam al 10000% je ovo istina sa Kobiljarem.
- Capodecina
Nije istina i nema potrebe da izmišljaš takve nebuloze. Rikija znam lično i par puta smo razgovarali o njegovom angažmanu u FKS.Zeljo92 je napisao/la:Slazem se da je provjereno da je mali pitar i da mu je zivotna zelja da igra u FK Sarajevo ali pazi sta sam ja rekao, kad je Jesic dosao otjerali ste ga jer eto nije mu bio u planovima. Da bi ostao u klubu trazili ste mu 20.000KM, ne znam sto se cudis, takva praksa je bila i u Zeljeznicaru samo sto tog vise nema kod nas a dok kod vas izgleda...sad tacno dal ima tog kod vas ne znam al 10000% je ovo istina sa Kobiljarem.
Dečko je tražio veću minutažu, odnosno da bude u startnih 11, međutim to mu niko nije mogao garantovati i zbog toga je
odlučio otići negdje gdje bi igrao, tj u neki manji klub. Danas si čak rekao da su ti njegovi roditelji to rekli, što je notorna laž,
prije svega jer njegovi roditelji žive i rade na Floridi a i zbog toga jer mu je otac kao i on mrtvi pitar i ne bi sebi dozvolio da
dušmanima bordo kluba u negativnom kontekstu priča o svom klubu. To je istina i ne dipr više živ bio, provaljuješ se samo.
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
Željezničar je svoj renome među igračima razbio zadnjim aferama Španca, Bogičevića, Stanića, Jahića itd. Primamljivi su jedino radi para.TobeYarabi je napisao/la:mali je teski pitar. ova gamad i ratni profiteri iz hnk zeljkana su mu nudili platu od 1000km i kao garant da ce ga ubaciti u repku i prodati ga u ligu petice. momak ih je odbio i to na vrlo ruzan nacin i otisao u svinjski. nasi su ga otjerali jer je jesic tako odlucio. to mi je on licno rekao. inace igraci iz pl se svi poznaju i pricaju jedni sa drugima. o plavoj kuravi svi imaju ruzno misljenje i oni su svima zadnja opcija, idu kod njih samo ako nemaju gdje.pitic je napisao/la:Ima li taj ime i prezime koji mu je tražio 20 000 KM.Zeljo92 je napisao/la:Slazem se da je provjereno da je mali pitar i da mu je zivotna zelja da igra u FK Sarajevo ali pazi sta sam ja rekao, kad je Jesic dosao otjerali ste ga jer eto nije mu bio u planovima. Da bi ostao u klubu trazili ste mu 20.000KM, ne znam sto se cudis, takva praksa je bila i u Zeljeznicaru samo sto tog vise nema kod nas a dok kod vas izgleda...sad tacno dal ima tog kod vas ne znam al 10000% je ovo istina sa Kobiljarem.
SRETAN BROJ - 1725
Nemam ti pojma, junfer me samo odjednom počeo pratiti u stopu. Mislio sam da će biti dostojan rival, ali ne, još jedan balavac sa IQ na nivou sobne temperature u januaru.High je napisao/la:Može li neko napisati otkad i zbog čega datira epska mržnja između Virtuala i Samketa? Hvala unaprijed.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Covjek da kaze da je FK Sarajevo najbolji klub u drzavi javili bi se pojedini forumasi/insajderi koji sve znaju i rekli bi ne provaljuj se ziv bio veze ti nemas nije to istina bla bla. Sta god, ko god kaze nesto za vas vi kontra
vjerujte ako hocete ako necete...jbg
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- TobeYarabi
- Kontakt:
kakvih para kad nude igracima (svojoj djeci) 500km..ili pojacanjima nude milju i obecanja da ce ih uz pomoc dokazanog/osudjivanog prevaranta ubaciti u reprezentaciju.pitic je napisao/la:
Željezničar je svoj renome među igračima razbio zadnjim aferama Španca, Bogičevića, Stanića, Jahića itd. Primamljivi su jedino radi para.
Pa dosta mu je 10. Šta bi ti da više ima?Virtu4l je napisao/la:Nemam ti pojma, junfer me samo odjednom počeo pratiti u stopu. Mislio sam da će biti dostojan rival, ali ne, još jedan balavac sa IQ na nivou sobne temperature u januaru.High je napisao/la:Može li neko napisati otkad i zbog čega datira epska mržnja između Virtuala i Samketa? Hvala unaprijed.
Gdje je to 10 u januaru svega ti, bez grijanja i sa prozorom na kant.arelinho je napisao/la:Pa dosta mu je 10. Šta bi ti da više ima?Virtu4l je napisao/la:Nemam ti pojma, junfer me samo odjednom počeo pratiti u stopu. Mislio sam da će biti dostojan rival, ali ne, još jedan balavac sa IQ na nivou sobne temperature u januaru.High je napisao/la:Može li neko napisati otkad i zbog čega datira epska mržnja između Virtuala i Samketa? Hvala unaprijed.![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisi mi rekao da je ugasio grijanje i otvorio prozor.Virtu4l je napisao/la:Gdje je to 10 u januaru svega ti, bez grijanja i sa prozorom na kant.arelinho je napisao/la:Pa dosta mu je 10. Šta bi ti da više ima?Virtu4l je napisao/la:
Nemam ti pojma, junfer me samo odjednom počeo pratiti u stopu. Mislio sam da će biti dostojan rival, ali ne, još jedan balavac sa IQ na nivou sobne temperature u januaru.![]()
kao da je neko ovde clan mense 
Samke šalimo se, može grijanje, da naguramo bar na 30.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
predmetmrznje
- Kontakt:
Jes, manja mu ovamo konkurencija pored Tomića, Petraka i ostalih nego u tom vašem jadu u veznom reduCapodecina je napisao/la: Nije istina i nema potrebe da izmišljaš takve nebuloze. Rikija znam lično i par puta smo razgovarali o njegovom angažmanu u FKS.
Dečko je tražio veću minutažu, odnosno da bude u startnih 11, međutim to mu niko nije mogao garantovati i zbog toga je
odlučio otići negdje gdje bi igrao, tj u neki manji klub. Danas si čak rekao da su ti njegovi roditelji to rekli, što je notorna laž,
prije svega jer njegovi roditelji žive i rade na Floridi a i zbog toga jer mu je otac kao i on mrtvi pitar i ne bi sebi dozvolio da
dušmanima bordo kluba u negativnom kontekstu priča o svom klubu. To je istina i ne dipr više živ bio, provaljuješ se samo.
Bože šta sve ne pročita
Prvi i jedini mostarski šampion
Ja sam tvoj veliki fanVirtu4l je napisao/la:Nemam ti pojma, junfer me samo odjednom počeo pratiti u stopu. Mislio sam da će biti dostojan rival, ali ne, još jedan balavac sa IQ na nivou sobne temperature u januaru.High je napisao/la:Može li neko napisati otkad i zbog čega datira epska mržnja između Virtuala i Samketa? Hvala unaprijed.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Pusti budalu ba, nema potrebe se sa njima raspravljat, najbolje reci ono sto znas pa nek prdepredmetmrznje je napisao/la:Jes, manja mu ovamo konkurencija pored Tomića, Petraka i ostalih nego u tom vašem jadu u veznom reduCapodecina je napisao/la: Nije istina i nema potrebe da izmišljaš takve nebuloze. Rikija znam lično i par puta smo razgovarali o njegovom angažmanu u FKS.
dušmanima bordo kluba u negativnom kontekstu priča o svom klubu. To je istina i ne dipr više živ bio, provaljuješ se samo.![]()
Bože šta sve ne pročita
natrisest ni klimomVirtu4l je napisao/la:Samke šalimo se, može grijanje, da naguramo bar na 30.
- TobeYarabi
- Kontakt:
vidi kako se rvatsko madjarska manjina slaze podrzavaju jedni druge 
TobeYarabi je napisao/la:vidi kako se rvatsko madjarska manjina slaze podrzavaju jedni druge
zapelo je u parama...
ko i uvijek
ko i uvijek
- TobeYarabi
- Kontakt:
Zeljo92 je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:vidi kako se rvatsko madjarska manjina slaze podrzavaju jedni druge

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.