samo Rico GrosJeftha je napisao/la:Velicanstvene utrke. Plus da im ubacis Svendsena iz najboljih dana.MElloo je napisao/la: Sta mislis kako bi bilo Ole iz najboljih dana protiv sadasnjeg Martina?Kakve bi to samo trke bile
Hajde upali F1.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
samo Rico GrosJeftha je napisao/la:Velicanstvene utrke. Plus da im ubacis Svendsena iz najboljih dana.MElloo je napisao/la: Sta mislis kako bi bilo Ole iz najboljih dana protiv sadasnjeg Martina?Kakve bi to samo trke bile
Hajde upali F1.
a Greis? on je bio najbolji svaboMig_Mig je napisao/la: samo Rico Groskako sam volio tog covjeka
Valj S. se natjece skupila je nesto sitno bodova ali je losa,a Vita mislim da se vise ne natjeceAdmir_Sa je napisao/la:šta bi sa onim sestrama semerenko iz ukraine, prije su bile uvijek u top 10-15. kad upratim u zadnje vrijeme ne vidim ih nikako
Od kud da se jih sjetisbranimir85 je napisao/la:Valj S. se natjece skupila je nesto sitno bodova ali je losa,a Vita mislim da se vise ne natjeceAdmir_Sa je napisao/la:šta bi sa onim sestrama semerenko iz ukraine, prije su bile uvijek u top 10-15. kad upratim u zadnje vrijeme ne vidim ih nikako
Uporedi ako hoćešMig_Mig je napisao/la:Od kud da se jih sjetisbranimir85 je napisao/la:Valj S. se natjece skupila je nesto sitno bodova ali je losa,a Vita mislim da se vise ne natjeceAdmir_Sa je napisao/la:šta bi sa onim sestrama semerenko iz ukraine, prije su bile uvijek u top 10-15. kad upratim u zadnje vrijeme ne vidim ih nikakoja bi najvise volio da usporedim vremena od prije desetak godina, i ove sadasnje sto postavlja Fourcade, znam ima do opreme i sve ok, ali to bi me bas zanimalo, da vidim razliku !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.