Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
Capodecina
Postao/la Capodecina » 11 jan 2017, 23:04
predmetmrznje je napisao/la:Capodecina je napisao/la:
Nije istina i nema potrebe da izmišljaš takve nebuloze. Rikija znam lično i par puta smo razgovarali o njegovom angažmanu u FKS.
Dečko je tražio veću minutažu, odnosno da bude u startnih 11, međutim to mu niko nije mogao garantovati i zbog toga je
odlučio otići negdje gdje bi igrao, tj u neki manji klub. Danas si čak rekao da su ti njegovi roditelji to rekli, što je notorna laž,
prije svega jer njegovi roditelji žive i rade na Floridi a i zbog toga jer mu je otac kao i on mrtvi pitar i ne bi sebi dozvolio da
dušmanima bordo kluba u negativnom kontekstu priča o svom klubu. To je istina i ne dipr više živ bio, provaljuješ se samo.
Jes, manja mu ovamo konkurencija pored Tomića, Petraka i ostalih nego u tom vašem jadu u veznom redu
Bože šta sve ne pročita
Ma dobro, to se više odnosilo na onaj period kada je raskinuo ugovor sa Sarajevom i otišao u Olimpik.
I sada je čekao poziv sa Koševa u nadi da će dobiti veću minutažu jer smatra da se dokazao dosadašnjim igrama u PL.
Zrinjski nije loša opcija s tim da ni ti a ni ja ne znamo detalje ugovora, stoga pažljivo sa "urnebes" komentarima... Petrak

do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
-
Virtu4l
-
Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
High
samirr je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:High je napisao/la:Može li neko napisati otkad i zbog čega datira epska mržnja između Virtuala i Samketa? Hvala unaprijed.
Nemam ti pojma, junfer me samo odjednom počeo pratiti u stopu. Mislio sam da će biti dostojan rival, ali ne, još jedan balavac sa IQ na nivou sobne temperature u januaru.
Ja sam tvoj veliki fan

Vaši okršaji prešli su u folklor ovog foruma. Tu je još i Muhonijevo neprijateljstvo s amazonom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Rokoko87
-
Kontakt:
Yebemo ti mater Regoje
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
samirr
-
Kontakt:
Rokoko87 je napisao/la:Yebemo ti mater Regoje
Dobar je bio kad je puštao golove Zelji.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
Rokoko87
-
Kontakt:
samirr je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Yebemo ti mater Regoje

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
arelinho
-
Kontakt:
samirr je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Yebemo ti mater Regoje
Joj Samke kako vani temperatura pada ti još gori.

-
Virtu4l
-
Kontakt:
arelinho je napisao/la:Joj Samke kako vani temperatura pada ti još gori.

Pred zoru mrzne

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Sariel
-
Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Bekici sa svjeze pocupanim obrvama (zivo me zanima jel ih sredjuju jedan drugom naizmjenice il kako to?), onaj koji ce nas na haparate bacit i onaj koji ce nas bas na haparate bacit kad ga sad prodaju.

Postao/la Evolution87 » 11 jan 2017, 21:46
Previse osoba koje imaju veze sa tuzlom na slici
akademija bato akademija, najaca u regiji od butmira do tarcina
jos da onaj leotarac cimerot nije poguro za tribine dje bi vam kraj bijo? na kraj butmira
malo dulja baca na udaja,kad su ga ameri sreli u mosulu,prije no sto se vecina ovde rodila

-
zagor1987
-
Kontakt:
Zeljo92 je napisao/la:predmetmrznje je napisao/la:Capodecina je napisao/la:
Nije istina i nema potrebe da izmišljaš takve nebuloze. Rikija znam lično i par puta smo razgovarali o njegovom angažmanu u FKS.
Dečko je tražio veću minutažu, odnosno da bude u startnih 11, međutim to mu niko nije mogao garantovati i zbog toga je
odlučio otići negdje gdje bi igrao, tj u neki manji klub. Danas si čak rekao da su ti njegovi roditelji to rekli, što je notorna laž,
prije svega jer njegovi roditelji žive i rade na Floridi a i zbog toga jer mu je otac kao i on mrtvi pitar i ne bi sebi dozvolio da
dušmanima bordo kluba u negativnom kontekstu priča o svom klubu. To je istina i ne dipr više živ bio, provaljuješ se samo.
Jes, manja mu ovamo konkurencija pored Tomića, Petraka i ostalih nego u tom vašem jadu u veznom redu
Bože šta sve ne pročita
Pusti budalu ba, nema potrebe se sa njima raspravljat, najbolje reci ono sto znas pa nek prde

Fazon je reci da lazes,izmisljas al to mozes lagat sam sebe,vidi se da si ubleha zestoka. Otiso je gdje je mogao igrat,mi ga ni sada nismo kontaktirali i lik je u Zrinjski otisao toliko o tvojim lazima a ti pricaj sta hoces,a jadno je da pricas o liku koji je mrtvi pitar i kojeg mozda znam licno. Najadnije u svemu ovome je sto se blamiras,isto kao da ja tebi pricam o tvom haveru sa kojim pijes kafe,kakvih klovnova to je cudo. Pitaj Hervasa,Secerovica,Tomica,Husica,Bevaba,Pozdera Lazica itd sta oni misle o svemu ovome haha
-
TobeYarabi
-
Kontakt:
Postao/la TobeYarabi » 11 jan 2017, 23:33
Sariel je napisao/la:
jos da onaj leotarac cimerot nije poguro za tribine dje bi vam kraj bijo? na kraj butmira
malo dulja baca na udaja,kad su ga ameri sreli u mosulu,prije no sto se vecina ovde rodila

-
zagor1987
-
Kontakt:
Sariel je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Bekici sa svjeze pocupanim obrvama (zivo me zanima jel ih sredjuju jedan drugom naizmjenice il kako to?), onaj koji ce nas na haparate bacit i onaj koji ce nas bas na haparate bacit kad ga sad prodaju.

Postao/la Evolution87 » 11 jan 2017, 21:46
Previse osoba koje imaju veze sa tuzlom na slici

Bjeze iz tog smecarskog kluba sto dalje haha sila ste nastavicemo i dalje da vam otimamo,i onako ste manjina u svom kantonu,cijeli kanton navija za Sarajevo il Zelju ,a najace kad vam neki igraci iz TK kantona igraju za vas a na mecu sa Sarajevom pozdravljaju Horde,jos ste 0 kao sto ste i uvijek bili. Da nije Cimirota nebi imali 3 vrhunska terena,nit bi mogli da vam sve ove otmemo,plus dodaj 1.3 mil eura od transfera Kit Ket pokemoni
-
Zeljo92
-
Kontakt:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
-
zagor1987
-
Kontakt:
samirr je napisao/la:Duljevic u Celtic za 1,3 milona €. Ovaj transfer bi na ljeto iznosio 4 miliona €.
Pomjeso si sa Cimirotom 1.3 mil eura jel toliko Aza Kamikaza bacio u bunar zvani Sloboda?
-
joker90
-
Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:Sariel je napisao/la:

Je li se ovo još nešto i buni?

Bahati, bahati Željkan!
1946
-
TobeYarabi
-
Kontakt:
Postao/la TobeYarabi » 11 jan 2017, 23:39
samirr je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:
Nemam ti pojma, junfer me samo odjednom počeo pratiti u stopu. Mislio sam da će biti dostojan rival, ali ne, još jedan balavac sa IQ na nivou sobne temperature u januaru.
Ja sam tvoj veliki fan

ovako to izgleda na bijelom platnu

-
Sariel
-
Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:Sariel je napisao/la:

vako onaj husaramenadjer odradi ove iz sarajeva.s ugovorima..osisa hin ko ovcice... i lagano hin tuzlanizira...dzabe suste...niko ih u fks nerazumije ni direktorica dvolitrica

i jopet ni evrope.
-
zagor1987
-
Kontakt:
Zeljo92 je napisao/la:Slazem se da je provjereno da je mali pitar i da mu je zivotna zelja da igra u FK Sarajevo ali pazi sta sam ja rekao, kad je Jesic dosao otjerali ste ga jer eto nije mu bio u planovima. Da bi ostao u klubu trazili ste mu 20.000KM, ne znam sto se cudis, takva praksa je bila i u Zeljeznicaru samo sto tog vise nema kod nas a dok kod vas izgleda...sad tacno dal ima tog kod vas ne znam al 10000% je ovo istina sa Kobiljarem.
Znam licno da vas je Husic odro od raskida ugovora,kocko covjek,bio u dugovima kod kamatara,izmislio da su mu ukrali auto itd znam da su vam Mufric i ekipa kes vazda uzimalo,da su vam vodje tukle igrace kao Stanica itd dok znam da kod nas niko nije trazio pare Kobiljaru. To sto vasi traze to je druga stvar. Sta je sa Jahicem kume hoces da ti kazem ko vam je iz uprave tu opro pare haha
-
Sariel
-
Kontakt:
zagor1987 je napisao/la:samirr je napisao/la:Duljevic u Celtic za 1,3 milona €. Ovaj transfer bi na ljeto iznosio 4 miliona €.
Pomjeso si sa Cimirotom 1.3 mil eura jel toliko Aza Kamikaza bacio u bunar zvani Sloboda?
cimirot onaj srbin iz leotara sto je imo kratak pit stop u sarajavu?
dijete sarajeva
**** vas transfer kako vas nije sramota vise ovo spominjat,vasa jednonoga legenda said je otiso iz slobode za milion...nije kod vas nemate vi milion,

**** vas milion

-
MocMahale444
Postao/la MocMahale444 » 11 jan 2017, 23:44
High je napisao/la:Vaši okršaji prešli su u folklor ovog foruma. Tu je još i Muhonijevo neprijateljstvo s amazonom.
Pusti to donna je izgubila boj kad je primila moj.
Samke inace napada sve navijace Želje I Sa to nije nista novo.
Tobe polako zafuro si se izletices pred rudu. Popusti više Želju nije fazon svaki dan mlatit praznu slamu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.