mahanje
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
nije ovo za zajebancije zagor je ozbiljan.
mahanje
mahanje
- TobeYarabi
- Kontakt:
jesmo li ga kundakom udarali?Zeljo92 je napisao/la:Ne znam protiv koga ste igrali, domaca tekma, navijaci uletili u svlacionicu i posamarali pojedine igrace, znam da je Cimirot medju njima jadnik nastradao ni kriv ni duzan![]()
Kazu njanje mali cuvao nogice...pojma vi nemate
Kasnije kad se prodao proglasili ga najboljim igracem svih vremena a kad je donirao 5000KM za izgradnju klupe ne trEbine postao je legenda kluba
dobru plesku je mali dobio 
a tek Stepanov kako je samarao, pitanje je jel samo igrace ili?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Slucajno fasovo samar,cuj sjever i plate haha. Kako poginu Mirza Rascic rahmetli ko je meta bio i zasto? Ko je dzaba drzao prostor na stadionu? Jel Benjo isamaro Stanica na treningu? Jesul vam navijaci bili obezbjedjenje na tekmi i zasto? Uostalom to imas i na presu vasem. Zasto mjesecima vam se teror sprovodio na jugu sad lafo se smijete haha ko vas ne zna. Jesam li vam ja bombe na stadion stavljo?Zeljo92 je napisao/la:Ne znam protiv koga ste igrali, domaca tekma, navijaci uletili u svlacionicu i posamarali pojedine igrace, znam da je Cimirot medju njima jadnik nastradao ni kriv ni duzan![]()
Kasnije kad se prodao proglasili ga najboljim igracem svih vremena a kad je donirao 5000KM za izgradnju klupe ne trEbine postao je legenda kluba
- MocMahale444
puko kako je Aza Kamikaza odleprsaosamirr je napisao/la:"Tuzna je ta plava filozofija, prvo te pljuju tjeraju te i onda postaneš najbolji stoper kojeg imaju" - Jadranko Bogicevic.
Spavaš li mirno kanto godine ?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Stanic je dobio mali samarZeljo92 je napisao/la:dobru plesku je mali dobio
Sine to je kamp a ne stadion haha cuj klupe i radnicke klase,kad im se stadion moro gradit i ako je dosta tih istih radnika mrzilo taj klubZeljo92 je napisao/la:Ne znam protiv koga ste igrali, domaca tekma, navijaci uletili u svlacionicu i posamarali pojedine igrace, znam da je Cimirot medju njima jadnik nastradao ni kriv ni duzan![]()
Ne znam to za Stanu, ne bi me cudilo i da jeste al kakav crni Vukotic? Ala ga ti volis spetljat, gori si od malog Kozaricevog i Hatibovicevog Hrasno1921zagor1987 je napisao/la:Stanic je dobio mali samarZeljo92 je napisao/la:dobru plesku je mali dobio
a tek Stepanov kako je samarao, pitanje je jel samo igrace ili?sta vam Vukotica isamarase?
btw mojne spominjat mrtve ni u kakvom kontekstu zamolio bih te.
- MocMahale444
- TobeYarabi
- Kontakt:
-
belosevic28
- Kontakt:
Joj nebuloza da je Benji zabranjen ulaz na sugavicu. Benjo kad dodje od njega ce se kupovati stolice i pisati nokad zaboravljeno #SWRA
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Sta ako pocnemo vracati istom mjerom? Samo pitam..
-
belosevic28
- Kontakt:
Pitaj Hrasnog, on je ratovao, zna ko su heroji ko zlocinci. Samo kazem...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nekideeee.Thetraphak1921 je napisao/la:Sta ako pocnemo vracati istom mjerom? Samo pitam..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Pa kad vec voli pisat i znat za nase onda bi trebao i za svoje znati. Vase vodje su ih postrojavali tako da ne pisi beze o nama,jer mogu do jutra o vama pisat al ne lazi vec istinu,tako bolje prestani da vices za jezikZeljo92 je napisao/la:Ne znam to za Stanu, ne bi me cudilo i da jeste al kakav crni Vukotic? Ala ga ti volis spetljat, gori si od malog Kozaricevog i Hatibovicevog Hrasno1921zagor1987 je napisao/la:Stanic je dobio mali samarZeljo92 je napisao/la:dobru plesku je mali dobio
a tek Stepanov kako je samarao, pitanje je jel samo igrace ili?sta vam Vukotica isamarase?
btw mojne spominjat mrtve ni u kakvom kontekstu zamolio bih te.
Još jedna pljuska gospodina Misimovića i uprave Fudbalskog Kluba ŽELJEZNIČAR svim novim i starim ublehama i neprijateljima kluba.
Malo gradimo, malo nabijamo komplekse, a karamo bez prestanka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Zivjeli streberi !Virtu4l je napisao/la:Još jedna pljuska gospodina Misimovića i uprave Fudbalskog Kluba ŽELJEZNIČAR svim novim i starim ublehama i neprijateljima kluba.
Štreberi su al' najluđi.Thetraphak1921 je napisao/la:Zivjeli streberi !Virtu4l je napisao/la:Još jedna pljuska gospodina Misimovića i uprave Fudbalskog Kluba ŽELJEZNIČAR svim novim i starim ublehama i neprijateljima kluba.
prskaj nejac moj Miske

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Miske > Tan ? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.