FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 11 jan 2017, 20:30

slika
Kud ne odoh danas da pitam sinisu gdje uzo ovu kapu :cry:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 11 jan 2017, 20:31

Kako se izmigolji ko pucavac :rol:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 11 jan 2017, 21:12

Ovo je prvi prelazni rok da dovedemo "provjerene",vec dobro poznate igrace i igrace po potrebi,bez nekih polovnjaka s vana,valjda ce tako i do kraja prelaznog roka biti

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 jan 2017, 21:20

Ja sam pomalo skeptican sto se tice Stojanovica. Ne bi ga dovodio. Ima i godina,a i ne igra u Zrinjskom. Blizi tribini nego terenu. Po mom misljenju on nam ne moze pomoci ni pola sezone, a kamo li nesto duze.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 11 jan 2017, 21:49

Neandertalac je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Ja sam idalje skeptican, sacekajmo pipremne tekme a nadam se da ce biti stream pa da vidimo na sta lici ova ekipa.
Zašto si skeptičan, pa imamo vrh ekipu, na papiru daleko najjaču ako već uračunamo dolazak stopera i lijevog beka. Ok, razumijem ja malo skepticizma radi svima znanih razloga ali meni sada fakat djelujemo kao tim koji je adekvatno pokriven na svim pozicijama i linijama. Opet, uz te CB i LB.

Da je ovo zadržat godinu dvije, eh to je već nauka.
Eh problem je sto ne znam ko dolazi, koji lijevi bek i koji stoper, kad to vidim, ako su igraci dobri opet ce postojati skepticizam ali u znatno manjoj mjeri jer ipak treba to sve uigrat ;)
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 11 jan 2017, 21:51

Pojacanja kao Zakaric su plus za onog koga je uspio dovesti. Slazem s isto tako da Stojanovica ne treba dovoditi da bi se samo popunilo to mjesto jer nam fali igrac. Ako nisi u stanju dovesti mladjeg igraca onda nemoj nikoga.

Sta mi se svidja a to je mozda vec neko pisao sto nema nikakvih igraca na probi. Kad se sjetim pocetka priprema kod Kostica i kakvih je tu igraca bilo odmah sam znao da smo u teskom klincu, sto sam i pisao, pa cesto bio dosadan.

Ovo mi se vec puno vise svidja, samo da ne dovode igrace koji imaju 30+ tipa Stojanovic koji nam ne moze biti od koristi to je sigurno.

Po meni je sasvim dovoljno Djelmic, stoper i lijev bek(mladji). Stoper nam treba, lijevi bek itekako a Djelmic bi bio igrac koji bi zamjenio Miru a da se ne osjeti toliko. Ako to urade mislim da cemo se moci boriti za titulu. Naravno da se dozira forsiranje mladjih igraca, to svakako.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 11 jan 2017, 21:54

amazon je napisao/la:Pojacanja kao Zakaric su plus za onog koga je uspio dovesti. Slazem s isto tako da Stojanovica ne treba dovoditi da bi se samo popunilo to mjesto jer nam fali igrac. Ako nisi u stanju dovesti mladjeg igraca onda nemoj nikoga.

Sta mi se svidja a to je mozda vec neko pisao sto nema nikakvih igraca na probi. Kad se sjetim pocetka priprema kod Kostica i kakvih je tu igraca bilo odmah sam znao da smo u teskom klincu, sto sam i pisao, pa cesto bio dosadan.

Ovo mi se vec puno vise svidja, samo da ne dovode igrace koji imaju 30+ tipa Stojanovic koji nam ne moze biti od koristi to je sigurno.

Po meni je sasvim dovoljno Djelmic, stoper i lijev bek(mladji). Stoper nam treba, lijevi bek itekako a Djelmic bi bio igrac koji bi zamjenio Miru a da se ne osjeti toliko. Ako to urade mislim da cemo se moci boriti za titulu. Naravno da se dozira forsiranje mladjih igraca, to svakako.
To je to :thumbup: samo sto lijevog beka (mladji) tesko da ces naci, ko god bude dolazio samo nek je provjeren dobar lijevi bek.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 11 jan 2017, 21:59

Hoce li biti nesto od Kostica ili je bila suplja ?
- Zeljeznicar -

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 jan 2017, 22:00

Trebaju nasi nazvati Djelmica pa ako nas odbije odbije. Bitno da pokusaju jer moramo razmisljati sta na ljeto. Miroslav ne vjerujem da ce odigrati bar jednu utakmicu u Evropu. Bolje sad dovesti desno krilo i miran si.

Za lijevog beka sam vec napisao. Probati naci nekog mladjeg ili da Slavko nekog iz Srbije dovede. Nikako mi se Stojanovic ne svidja.

Dva stopera dovedemo i vidimo koji par se najbolje "poklapa" od svih i uigrati ih u Turskoj. Tad bi imali zaista velike sanse bar za jedan trofej. Liga ili kup svejedno je.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 11 jan 2017, 22:02

sad tek vidim Sisic raskino ugovor sa mladosti, nebi ni on losa opcija za vezni red bio, prosle godine je fantastican bio, ove malo ko zaspo, ali opet mozda probat i sa njim :mrgreen:

arelinho
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la arelinho » 11 jan 2017, 22:11

Quinlan je napisao/la:sad tek vidim Sisic raskino ugovor sa mladosti, nebi ni on losa opcija za vezni red bio, prosle godine je fantastican bio, ove malo ko zaspo, ali opet mozda probat i sa njim :mrgreen:
E čuj njega. Hahaha daj ba

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Quinlan » 11 jan 2017, 22:26

arelinho je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:sad tek vidim Sisic raskino ugovor sa mladosti, nebi ni on losa opcija za vezni red bio, prosle godine je fantastican bio, ove malo ko zaspo, ali opet mozda probat i sa njim :mrgreen:
E čuj njega. Hahaha daj ba
:mrgreen: :tralala:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 11 jan 2017, 22:39

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 11 jan 2017, 22:40

Lijepo je vidjeti da je ovako dobra atmosfera unutar ekipe.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 jan 2017, 22:43

Joj Sinise hahaha.
"Gde ste lavovi,tigrovi" [emoji23]

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 11 jan 2017, 22:45

Qwerty90 je napisao/la:Lijepo je vidjeti da je ovako dobra atmosfera unutar ekipe.

Nema Ace da to kvari. :mrgreen:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 12 jan 2017, 00:54

Vidim vecina pise kako bi voljeli mladjeg i provjerenog igraca na lijevom beku, sto je normalna stvar ali kako bi onda Besirevic dobijao priliku? Taj Stojanovic ima 32 god, nije standardan u Zrinjskom pa i nije neki top igrac, ali bi nam valjao do ljeta. Sigurno i ne kosta puno sto se tice place. Sasvim dovoljno nam je da na tom beku nemamo problema u defanzivi, naprijed ni ne mora biti nesto prodoran. Uz to, igrao je i sa Zakaricem u Zrinjskom na toj strani pa bi vjerovatno dobro suradjivali. Naravno da bi svi htjeli tu vidjeti nekog poput Kvesica, ali to nije sad realno iz vise razloga. Na ljeto ce biti veci izbor slobodnih igraca, Besirevic ce "odrasti" i bit ce lakse tad trajno rijesiti tu poziciju, a do ljeta je Stojanovic sasvim solidno rjesenje. Bitnije je da na stoperu dobijemo nekog jako kvalitetnog.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 12 jan 2017, 00:54

Rokoko87 je napisao/la:
Qwerty90 je napisao/la:Lijepo je vidjeti da je ovako dobra atmosfera unutar ekipe.

Nema Ace da to kvari. :mrgreen:
Sto se kebecis, istina je :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 12 jan 2017, 09:17

aleksandar_veliki je napisao/la:Mogao bi danas biti novi potpis. Moj 'izvor' iz kluba mi javi da se nesto talasa. Nije prva ruka, pa ne mogu garantovati sto posto, no moguce je da se nesto desi.
Neeeeeeeee :facepalm: neandretalac ce dobit opkladu. Hajde vidjet cemo Acika, hvala na info.

dimitrije21
Kontakt:

Post Postao/la dimitrije21 » 12 jan 2017, 09:22

aleksandar_veliki je napisao/la:Mogao bi danas biti novi potpis. Moj 'izvor' iz kluba mi javi da se nesto talasa. Nije prva ruka, pa ne mogu garantovati sto posto, no moguce je da se nesto desi.
Jel iz palerma bog si aco al pivu ćeš ti platit ja nemam marke. :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 33 gosta.