Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pa naravno da su izlazili, ne bi mi prekrsajni nalog slali da nisu.JohnCleese je napisao/la:Cekaj, ti nama ne rece da li ste vi stajali poslije te nesrece pokusavli se dogovriti, ili je izlazila policija i pravila uvidjaj ?
upravu si ti, to je pravno mišljenje i njih ne zanimaju subjektivne činjenice,Asteriks je napisao/la:...
a šta, da li to od ove godine ne vrijedi pravilo 50%?R32 je napisao/la:Kako je prekrsaj nacinjen u prosloj godini,valjda bi trebalo da vazi pravilo 50% u roku od 8-10.
To bi trebalo biti logicno ( da je drzava drzavom...)
Nemoj pokusavati sa zalbom, izbit ce ti dodatno iz dzepa, plati u roku dok je na snizenju.Klare je napisao/la:pa naravno da su izlazili, ne bi mi prekrsajni nalog slali da nisu.JohnCleese je napisao/la:Cekaj, ti nama ne rece da li ste vi stajali poslije te nesrece pokusavli se dogovriti, ili je izlazila policija i pravila uvidjaj ?
Piše isti je nalog kao i prošlih godina.Asteriks je napisao/la:A to za 50 % bi trebalo pisati sitnim slovima pri dnu kaznenog naloga, provjeri.
e onda je gadno kakav god prekršaj da uradiš,R32 je napisao/la:Ma ne vrijedi, ukinuli su to, a kazne su bas skocile.
Tata udri po konkurenciji.
Model A 45 AMG 4Matic je s 381 KS najveće snage i najvećim okretnim momentom od 475 Nm tako postao najsnažnijim sportskim modelom u kategoriji kompaktnih automobila. Ovu izvedbu pokreće 2-litreni benzinski turbo-motor s izravnim ubrizgavanjem zahvaljujući kojem se A klasa 45 AMG može pohvaliti ubrzanjem od 0 do 100 km/h za samo 4,2 sekunde (0,4 s brže od prethodnika), dok je najveća brzina elektronički ograničena na 250 km/h.
Ne viđam te na drugim temama nikako.pride_of_merseyside je napisao/la:Važi još uvijek, večeras zaradila kaznu, rekli mi da platim pola.
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, TylerBurey, VivaLaStella i 21 gost.