Ko je ba najavio kapitalca? Pokaži nam ga prstomZeljo92 je napisao/la:Neandretalac svi smo znali za Zakarica dok vecina nas ceka tog tvog provjerenogkapitalac.
Svi znali
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ko je ba najavio kapitalca? Pokaži nam ga prstomZeljo92 je napisao/la:Neandretalac svi smo znali za Zakarica dok vecina nas ceka tog tvog provjerenogkapitalac.
Je li mulaosmanovic to pojacanjealeksandar_veliki je napisao/la:Mogao bi danas biti novi potpis. Moj 'izvor' iz kluba mi javi da se nesto talasa. Nije prva ruka, pa ne mogu garantovati sto posto, no moguce je da se nesto desi.
nadajmo se da nijeLjoZee je napisao/la:Nije valjda Crnov?
Zašto?irfo je napisao/la:nadajmo se da nijeLjoZee je napisao/la:Nije valjda Crnov?
Mnogi zaboravljaju da se crnov cijeni u ovoj ligi samo zbog jedne dobre polusezone, sve poslije toga sto je odigro je bilo ispodprosjecno, a potvrdit ce ti i navijaci sirokog da je ove sezone jedan od najgorih njihovih igracaNeandertalac je napisao/la:Zašto?irfo je napisao/la:nadajmo se da nijeLjoZee je napisao/la:Nije valjda Crnov?
Čestitke Čiči, stručan, fin momak, tih, umjeren, radan, Željino dijete.![]()
Odličan potez!
Adin Mulaosmanovic nadimka Cica, novi asistent SlavkiLjoZee je napisao/la:Kakav Cica ? Sta to vi ?
Valjao bi Crnov zbog konkurencije. Morali bi zapet dobro i on i Zakaric za prvih 11. Sta ti je zivot nemas godinu dana lijevo krilo i u roku 3 dana dobija dva lijeva krila.
Crnov je lijevo krilo, ne znam je li ikad igro po desnoj strani, a sto se tice zamjene za miru, slazem se da treba, ali ne vjerujem da mu on moze biti dostojna zamjena, u ovom trenutku to moze samo djelmic, a ako sad ne moze pronaci nekog kvalitetnog, bice na ljeto vise izboraNeandertalac je napisao/la:Nađi slobodnog igrača približnog karakteristika koji uskače na Mirinu poziciju.
Moraš o tome razmišljati iako ni ja nisam nešto posebno oduševljen.
Uzmi u obzir da može Zakarić desno.irfo je napisao/la:Crnov je lijevo krilo, ne znam je li ikad igro po desnoj strani, a sto se tice zamjene za miru, slazem se da treba, ali ne vjerujem da mu on moze biti dostojna zamjena, u ovom trenutku to moze samo djelmic, a ako sad ne moze pronaci nekog kvalitetnog, bice na ljeto vise izboraNeandertalac je napisao/la:Nađi slobodnog igrača približnog karakteristika koji uskače na Mirinu poziciju.
Po kojoj logici je jeftiniji od mire? Sherrif daje sakom i kapom pare, potrose na ekipu godisnje milione i milione, imaju kamp od 50 miliona, ne moze nikako jeftiniji bitdimitrije21 je napisao/la:Mateo Sušić trči ko brzi voz i po desnoj čitavoj strani ima reprezentativno iskustvo i jeftiniji je od mire.
Ne kazem da je los igrac, vec solidan, al opet strah me da se ovim smanjuju minute zericu, a nije nista bolji igrac od njeg, zato nisam za njegovo dovodjenjeNeandertalac je napisao/la:Uzmi u obzir da može Zakarić desno.irfo je napisao/la:Crnov je lijevo krilo, ne znam je li ikad igro po desnoj strani, a sto se tice zamjene za miru, slazem se da treba, ali ne vjerujem da mu on moze biti dostojna zamjena, u ovom trenutku to moze samo djelmic, a ako sad ne moze pronaci nekog kvalitetnog, bice na ljeto vise izboraNeandertalac je napisao/la:Nađi slobodnog igrača približnog karakteristika koji uskače na Mirinu poziciju.
A naravno da nije ni blizu Miroslava, takav u našoj ligi ne postoji.
Trenutno korisnika/ca: b00t, Hrasno15, NerminFatic i 34 gosta.