Na tvoju intervenciju-Paja je napisao/la:Kapiten ostaje transfer je sprijecio nas najdrazi vodja!
Dominacija je neminovnost!
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- _karabaja_
- Kontakt:
Re: Arsenal
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Ne znam, ovo se šuška kao i sa Akinfeev-om, pa, ko zna... Nadam se samo da će doć golman, kao što je Akinfeev i ovaj italijan...King Kenny je napisao/la:Sjajan golman,veliko pojacanje ako ga dovedete,italijani ko italijani uvijek su dobre golmane imaliGunnerS je napisao/la:Znal' ko kakav je ovaj golman iz Caglaria, što nas povezuju sa njim ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
I ptice na grani znaju da Cesc ove sezone ostaje u Arsenalu, za iduću se već ne zna. I o tome ne vrijedi raspravljati do sljedećeg jula i augusta. EOD !
Ono što brine je da nas je napustio i treći štoper ove godine. Sol potpisao za Newcastle iako je imao ponudu Arsenala.
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... tle-united
Znači minimum minimuma je da nam dođe još jedan štoper ove godine.Spominje se MErtesacker koji bi po meni bio idealno rješenje. Al' bumo videli još.
Ono što brine je da nas je napustio i treći štoper ove godine. Sol potpisao za Newcastle iako je imao ponudu Arsenala.
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... tle-united
Znači minimum minimuma je da nam dođe još jedan štoper ove godine.Spominje se MErtesacker koji bi po meni bio idealno rješenje. Al' bumo videli još.
Ma imaš Djourou-a, imaš onih omladinaca koji će sigurno i ove godine izgarat da se pokažu. Siguran sam da će Wenger dovest još kakvog stopera i golmana...
Djourou se već povrijedio, a i nerealno je očekivat da će Vermaelen odigrat 38 ligaških utakmica bez povrede, da će Koscielny odmah se prilagodit itd. Znači jedan stoper se MORA dovest, idealno bi bila 2.GunnerS je napisao/la:Ma imaš Djourou-a, imaš onih omladinaca koji će sigurno i ove godine izgarat da se pokažu. Siguran sam da će Wenger dovest još kakvog stopera i golmana...
ima nordvait on je solidan igrac koji moze uskociti ukoliko se povrijedi neki od prvotimaca ali da je dovesti jos jednog i to je to... ovo sto se djuro povrijedio jednostavno mora biti tako nakon povrede se ne moze vratiti bez malih povreda sjetite se rosickog... a ako golman ne dodje volio bih da se gura manone ili onaj drugi poljak (**** ime Xd )
_karabaja_ je napisao/la:Na tvoju intervenciju-Paja je napisao/la:Kapiten ostaje transfer je sprijecio nas najdrazi vodja!
Dominacija je neminovnost!
Sta bi Arsenal bez Paje.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Joj pobogu jeste dosadni, moratel nas normalne navijače Arsenala i forumaše maltretirat zbog Paje. Zafrkavajte ga preko poruka ili na nekoj drugoj temi, nas pustite da pišemo normalno.
Da ne bude potpuni spam evo jedna vijest. Clichy kaže ako se budu bolje branili bolje će i napadati. Nešto dubokoumno.
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... ck-better-
Da ne bude potpuni spam evo jedna vijest. Clichy kaže ako se budu bolje branili bolje će i napadati. Nešto dubokoumno.
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... ck-better-
GunnerS je napisao/la:Clichy: Ako se dobro branimo, bolje ćemo napradat
Treba se dovest još jedan štoper, kao i ovaj Kosniecky, i golman, to ja još očekujem i dosta... Možemo onda se i nadat nećemu večem
Jbg, GunnerS, mor'o sam nešto postavit. Halali.
Slažem se s tobom, štoper podhitno, i golman ali ne neki kloc nego dobar.Ako već neće dovodit golmana nek brane Vito i Szczesny.
Slažem se s tobom, štoper podhitno, i golman ali ne neki kloc nego dobar.Ako već neće dovodit golmana nek brane Vito i Szczesny.
Jestel' vidjeli rezultate u pripremama, nismo ni primili gola, a dajemo 3.5 po utakmici, jesu slabi klubovi al ne igra prva 11-torka...
Deremo, posebno dobro na pripremama igraju Nasri koji se preporodio, mali Jack i Emmanuel-Thomas. Ova dvojica zadnjih su spremna za prvi tim da bude tu oko klupe (to više Thomas), al' bogami Jack treba dobijat priliku što više.
Kod JET-a je dobro što je polivalentan, može da igra apsolutnno sve pozicije koje se od njega zatraže. Osim njih, nadam se da će Lansbury dobiti priliku. Izgleda kao jak igrač.
Kod JET-a je dobro što je polivalentan, može da igra apsolutnno sve pozicije koje se od njega zatraže. Osim njih, nadam se da će Lansbury dobiti priliku. Izgleda kao jak igrač.
zato i kažem, pohvalno je što puno golova dajemo a ne primamo ništa, a igramo sa rezervnim timom, više nego sa prvim...
btw..
Dresovi sa kojim Arsenal igra na Emiratesu
btw..
Dresovi sa kojim Arsenal igra na Emiratesu
Jao jesu prelijepi
, ali i preskupi.
Nedavno je bila neka akcija, ostalo im u zalihama starih gostujućih (žuto-plavi), prodavali se po deset funti, a jbg ja nisam imao casha da kupim. 
Heh, jbg...
valjda će bit nekad i jeftiniji za nas obične smrtnike 
Samo redovno prati i naici ces nekad na neko sniženje.GunnerS je napisao/la:Heh, jbg...valjda će bit nekad i jeftiniji za nas obične smrtnike
E o ovome ti ja govorim, jest da je bez broja i imena, ali to je i bolje.Kad igrač ode dres "ne prestane važit"
http://onlinestore.arsenal.com/invt/70000&bklist=
Znači za nekih 60-tak maraka, možda malo više, dobiješ dobar dres.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Hangeland bi bio pravo štopersko riješenje za Arsenal u ovom trenutku. 
Uh majko, Hangeland, Mertesacker ili Tasci. Svejedno mi je, ali najviše bih volio Hangelanda jer je vec naviknut na EPL ligu i pokazao se sjajnim za Fulham.OTNYS_YNWA je napisao/la:Hangeland bi bio pravo štopersko riješenje za Arsenal u ovom trenutku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.