Iako nemamo jevreje u klubu ne bi mi smetalo uopste jer smo svi ljudi. Ovakav govor mrznje inace dolazi od navijaca Zeljeznicara kako na forumu tako i u pravom zivotu sto smo i vidjali na Grbavici pa smo i navikli. Shvati da nama to ne smeta i da nismo zatrovani mrznjom kao ti i tvoji, dao bog da nam je 10 jevreja, 10 malezijaca, 10 vala kakvih god hoce da bude samo da nam klub bude efikasniji sa njima na celu.Merhaba je napisao/la:Vala kakvi god da smo bar nam klubom ne upravljaju Malezijci i jevreji!!!
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ma sa mrznjom ili bez mrznje prodali ste se malezijskom alkaru za 700 hiljada necega...eto toliko taman i vriejditeMortemHz je napisao/la:Iako nemamo jevreje u klubu ne bi mi smetalo uopste jer smo svi ljudi. Ovakav govor mrznje inace dolazi od navijaca Zeljeznicara kako na forumu tako i u pravom zivotu sto smo i vidjali na Grbavici pa smo i navikli. Shvati da nama to ne smeta i da nismo zatrovani mrznjom kao ti i tvoji, dao bog da nam je 10 jevreja, 10 malezijaca, 10 vala kakvih god hoce da bude samo da nam klub bude efikasniji sa njima na celu.Merhaba je napisao/la:Vala kakvi god da smo bar nam klubom ne upravljaju Malezijci i jevreji!!!Ipak smo 'veci' ljudi od pojedinih pa nam to i ne moze smetati svakako, Sarajevo iznad svega.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma znam da vam je svejedno, zato i kazem da treba biti covjek ali to vam je stran pojam uvijek biodelinjo je napisao/la:ma sa mrznjom ili bez mrznje prodali ste se malezijskom alkaru za 700 hiljada necega...eto toliko taman i vriejditeMortemHz je napisao/la:Iako nemamo jevreje u klubu ne bi mi smetalo uopste jer smo svi ljudi. Ovakav govor mrznje inace dolazi od navijaca Zeljeznicara kako na forumu tako i u pravom zivotu sto smo i vidjali na Grbavici pa smo i navikli. Shvati da nama to ne smeta i da nismo zatrovani mrznjom kao ti i tvoji, dao bog da nam je 10 jevreja, 10 malezijaca, 10 vala kakvih god hoce da bude samo da nam klub bude efikasniji sa njima na celu.Merhaba je napisao/la:Vala kakvi god da smo bar nam klubom ne upravljaju Malezijci i jevreji!!!Ipak smo 'veci' ljudi od pojedinih pa nam to i ne moze smetati svakako, Sarajevo iznad svega.
![]()
Iako nemamo jevreje u klubu ne bi mi smetalo uopste jer smo svi ljudi. Ovakav govor mrznje inace dolazi od navijaca Zeljeznicara kako na forumu tako i u pravom zivotu sto smo i vidjali na Grbavici pa smo i navikli. Shvati da nama to ne smeta i da nismo zatrovani mrznjom kao ti i tvoji, dao bog da nam je 10 jevreja, 10 malezijaca, 10 vala kakvih god hoce da bude samo da nam klub bude efikasniji sa njima na celu.
Ipak smo 'veci' ljudi od pojedinih pa nam to i ne moze smetati svakako, Sarajevo iznad svega.[/quote]
ma sa mrznjom ili bez mrznje prodali ste se malezijskom alkaru za 700 hiljada necega...eto toliko taman i vriejdite
[/quote]
Ma znam da vam je svejedno, zato i kazem da treba biti covjek ali to vam je stran pojam uvijek bio
on je kupio upravljacka prava za 4 miliona dok je Miske u klubu za 0 maraka i radi sta pozeli sa klubom, isto kao vasi placenici na jugu koji su malo ugaseni pa malo navijaju. Uglavnom, zna se da je to bilo 4 miliona, danas je ''700K necega'', sutra ce biti 100K necega. Ja iskreno ne znam kako vama vasa porodica vjeruje, kakvo samo ispiranje mozga i lazi kroz historiju, fuj..[/quote]
Miske za 0 KM gradi stadion (to je ono sto vi nemate ) ...dovodi igrace kakve pozeli (to je ono sto vi ne mozete dovesti) ..nabija komplekse...krade vam trenere ispred nosa,igrace ....sprda vas ....i zivio Miske koji sve to radi z 0 KM...nabija rogovoe malezijskom alkaru i njegovoj prciji

ma sa mrznjom ili bez mrznje prodali ste se malezijskom alkaru za 700 hiljada necega...eto toliko taman i vriejdite
Ma znam da vam je svejedno, zato i kazem da treba biti covjek ali to vam je stran pojam uvijek bio
Miske za 0 KM gradi stadion (to je ono sto vi nemate ) ...dovodi igrace kakve pozeli (to je ono sto vi ne mozete dovesti) ..nabija komplekse...krade vam trenere ispred nosa,igrace ....sprda vas ....i zivio Miske koji sve to radi z 0 KM...nabija rogovoe malezijskom alkaru i njegovoj prciji
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Neandertalac
- Kontakt:
Nemojte tako, grade i oni kamp, Malezijci ulažu milione.
Čuj kamp, oca mi ko da su Izviđači a ne fudbalski klub
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Neandertalac je napisao/la:Nemojte tako, grade i oni kamp, Malezijci ulažu milione.
![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Koji šabani od komšija..
Gledaj Isovića..
Kada imaju da Samprasu i Jahiću daju onolike pare onda imaju. Klub koji ima budžet cirka nekih 3-3,5 mil KM u BiH za taj klub se može reći da ima pare. Dovođenje i tjeranje ovolikog broja igrača posebno u zadnjih godinu dana pokazuje da imaju pare.TobeYarabi je napisao/la:kakvih para kad nude igracima (svojoj djeci) 500km..ili pojacanjima nude milju i obecanja da ce ih uz pomoc dokazanog/osudjivanog prevaranta ubaciti u reprezentaciju.pitic je napisao/la:
Željezničar je svoj renome među igračima razbio zadnjim aferama Španca, Bogičevića, Stanića, Jahića itd. Primamljivi su jedino radi para.
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Opet mitomanija na djelu. Kakve veze sto nemamo u svom vlasnistvu stadion? Nemaju ni mnogo veci klubovi od nas pa igraju na gradskom a i vi ne bi mogli bez istog europu igrati. Dalje, ''dovodi igrace kakve pozeli''
Zeljeznicar u zadnjih mjesec dana dobio vise odbijenica od citave lige kombinovano. Kome on krade trenera ispred nosa? On nikada nije bio ni kontaktiran od strane Sarajeva a zna se kako je rekao da je Sarajevo najveci klub u drzavi i da imamo najbolje navijace, naravno u tome nije pogrijesio mada sam uvijek govorio da je on dobar i da bi ga ja licno volio vidjeti u klubu ali i Cala je odlican izbor. Kako ce on nekoga sprdati a klub mu ima 2,3,5 miliona duga, koliko ono?
Cinjenice > mitomanija
Cinjenice > mitomanija
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 12 jan 2017, 12:44, ukupno mijenjano 3 puta.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Nemamo niti jednu odbijenicu. Koga smo trazili, toga smo i doveli.MortemHz je napisao/la:Opet mitomanija na djelu. Kakve veze sto nemamo u svom vlasnistvu stadion? Nemaju ni mnogo veci klubovi od nas pa igraju na gradskom a i vi ne bi mogli bez istog europu igrati. Dalje, ''dovodi igrace kakve pozeli''![]()
Zeljeznicar u zadnjih mjesec dana dobio vise odbijenica od citave lige kombinovano.
Sa druge strane, kod komsija igraca ni za lijeka nema. Nije, valjda, do finansija? Zasto je prodaja Duljevica, za bilo koju svotu novca, pod moranje?
Zasto se Cala zali da mu niti jedan zahtjev nije ispunjen?
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 12 jan 2017, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ima Zeljo para ali ovo sto se sada radi je kocka velika ako se europa ne izbori, isto vazi i za Sarajevo - europa pod moranje.
- Zeljeznicar -
daa ...dobili smo odbijenicu od Zebe i Zakarica .....ali oni ne mogu igrati u SarajevuMortemHz je napisao/la:Opet mitomanija na djelu. Kakve veze sto nemamo u svom vlasnistvu stadion? Nemaju ni mnogo veci klubovi od nas pa igraju na gradskom a i vi ne bi mogli bez istog europu igrati. Dalje, ''dovodi igrace kakve pozeli''![]()
Zeljeznicar u zadnjih mjesec dana dobio vise odbijenica od citave lige kombinovano. Kome on krade trenera ispred nosa? On nikada nije bio ni kontaktiran od strane Sarajeva a zna se kako je rekao da je Sarajevo najveci klub u drzavi i da imamo najbolje navijace, naravno u tome nije pogrijesio.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Neandertalac je napisao/la: Čuj kamp, oca mi ko da su Izviđači a ne fudbalski klub
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ljudi traze nerealne uslove a mi necemo da se kockamo sa tim a pogotovo jer su iz nase lige. Ne bi ni ja dao nesto puno za njih iskreno. Ne rasipa se i to je to, da se mene pita, ja bi to malo drugacije uradio i nije bas da se slazem sa ovim ali valjda ispadne dobro. Nije pod moranje prodaja Duljevica jer vec ima novi, poboljsani ugovor na stolu sa kojim je upoznat ali covjek hoce da ode u jacu ligu a nema jos puno ugovor sa nama pa je i to problem. Bolje je zaraditi milion maraka recimo nego da ode dzaba mada sa druge strane bolje je opet da igra ali eto, ne znam..Thetraphak1921 je napisao/la:Nemamo niti jednu odbijenicu. Koga smo trazili, toga smo i doveli.MortemHz je napisao/la:Opet mitomanija na djelu. Kakve veze sto nemamo u svom vlasnistvu stadion? Nemaju ni mnogo veci klubovi od nas pa igraju na gradskom a i vi ne bi mogli bez istog europu igrati. Dalje, ''dovodi igrace kakve pozeli''![]()
Zeljeznicar u zadnjih mjesec dana dobio vise odbijenica od citave lige kombinovano.
Sa druge strane, kod komsija igraca ni za lijeka nema. Nije, valjda, do finansija? Zasto je prodaja Duljevica, za bilo koju svotu novca, pod moranje?
Zasto se Cala zali da mu niti jedan zahtjev nije ispunjen?
- Capodecina
Gradit ćete i vi kamp, pardon kopirat ćete od nas kao i sve drugo... polako, niste još u toj fazi.
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
Svako ulaganje je kocka.Zenzo je napisao/la:Ima Zeljo para ali ovo sto se sada radi je kocka velika ako se europa ne izbori, isto vazi i za Sarajevo - europa pod moranje.
SRETAN BROJ - 1725
od vas covjek ne moze kopirati ni status na fb....eto toliko ste kvalitetni

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Čuj ulaganje u svoj stadion - kocka 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Gradit cete i vi stadion, pardon necete. Kupit cete zemljiste za stadion, pardon, necete..Capodecina je napisao/la:Gradit ćete i vi kamp, pardon kopirat ćete od nas kao i sve drugo... polako, niste još u toj fazi.
Vrhunac..Virtu4l je napisao/la:Čuj ulaganje u svoj stadion - kocka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.