Virtu4l je napisao/la:Čuj ulaganje u svoj stadion - kocka
prava kocka hahahhhahha
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Virtu4l je napisao/la:Čuj ulaganje u svoj stadion - kocka
Mislio sam na dovođenje ovolikog broja igrača, prvenstveno.Virtu4l je napisao/la:Čuj ulaganje u svoj stadion - kocka
Napravice im Ajnadzic Allianz ArenuThetraphak1921 je napisao/la: Gradit cete i vi stadion, pardon necete. Kupit cete zemljiste za stadion, pardon, necete..
Sta ima u vasoj avliji ? Gdje je stadion, pojacanja, kamp stao sa gradnjom ?Capodecina je napisao/la:nakon informacije o izgradnji juga, uslijedila je erupcija oduševljenja radničke klase na svim sportskim forumima širom bih...
hajde neka, vrijeme je i bilo, kad svaka mjesna zajednica ima stadion nek imate i vi, da vas više ne gledamo na Koševu.
biće i kamp, laganini...
Sabina viđena ispod mosta na Stupu. Skuplja za pojačanja.Zenzo je napisao/la:Sta ima u vasoj avliji ? Gdje je stadion, pojacanja, kamp stao sa gradnjom ?Capodecina je napisao/la:nakon informacije o izgradnji juga, uslijedila je erupcija oduševljenja radničke klase na svim sportskim forumima širom bih...
hajde neka, vrijeme je i bilo, kad svaka mjesna zajednica ima stadion nek imate i vi, da vas više ne gledamo na Koševu.
biće i kamp, laganini...
(bosanski humor)Neandertalac je napisao/la:
Čuj kamp, oca mi ko da su Izviđači a ne fudbalski klub
Tan out !Skretnicari sa dugovima i bez stranog vlasnika, u ovom trenutku su finansijski duplo jaci od nas.
Među gostima na video snimci se vide i dojučerašnji Kusturicini saradnici Benjamin Isović i Maid Delić, članovi Skupštine kluba, kako u transu s “golim društvom” pjevaju popularnu pjesmu iz filma Ivkova slava “Idi, idi nesanice” koju su za tu priliku prekrojili u “Idi, idi Kusturice…”
Meni je ovo tužno majke mi.irfo je napisao/la:[url]http://sport(izbrisi)primus.ba/clanovi-skupstine-fk-sarajevo-goli-do-pasa-slavili-odlazak-edisa-kusturice-video/[/url]
Među gostima na video snimci se vide i dojučerašnji Kusturicini saradnici Benjamin Isović i Maid Delić, članovi Skupštine kluba, kako u transu s “golim društvom” pjevaju popularnu pjesmu iz filma Ivkova slava “Idi, idi nesanice” koju su za tu priliku prekrojili u “Idi, idi Kusturice…”![]()
![]()
![]()
![]()
Ko i kad ga je šutao? Dokaži jazavac. Dejo nije fizički napadnut.pitic je napisao/la:Jel tužnije od šutanja Deje
Momak iz CG licno vidio da Dejo nije napadnut fizicki. Pardon kanta iz Crne Gore..Virtu4l je napisao/la:Ko i kad ga je šutao? Dokaži jazavac. Dejo nije fizički napadnut.pitic je napisao/la:Jel tužnije od šutanja Deje
Ovo je vjerovatno najveće dno u istoriji bh fudbala, raspojasani orangutani slave odlazak predsjednika, ljudi koji vode jedan od najvećih klubova u državi.
Hoćete saditi boriće oko kampa, ono da ljepše izgleda?pitic je napisao/la:Jel tužnije od šutanja Deje
Sadiće qrac na državnoj zemlji, dok borići izrastu zemljište će ponovo biti državno.Neandertalac je napisao/la:Hoćete saditi boriće oko kampa, ono da ljepše izgleda?
A za koju god abd, može se i zaraditi. Evo skontaj sam, 100 borića, neka izrastu do dva metra, nisu ispod 100 km, a ako bude nestašica i po 120.
Uložiš milju, devet milja ti ostane, minimalno.
Plus, na "zelenoj" si grani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.