FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ima Petrovic dovoljno strpljenja kad vidi da igrac ima potencijala. Trpio je Lendrica dugo iako su mnogi govorili da treba na klupu. Na kraju mu se strpljenje ipak isplatilo. Nadam se da ce Zakaric biti dobro pojacanje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dobro doso crvnov 
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
E ako ti kažeš onda je fajront značiNeymar11 je napisao/la:Dobro doso crvnov
prihvatio je sve nase uslove odbio je ponudu iz slovenije , nasa je bila jaca konkretnija ponuda , jos stojanovic i kostic . pored ove lijepe vijesti za Jug bicee jos jednaQwerty90 je napisao/la:E ako ti kažeš onda je fajront značiNeymar11 je napisao/la:Dobro doso crvnov
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Crnov totalno bespotrebna prinova. Van forme totalno, a i kad je bio u formi nije ju dugo drzao, jos uz to je stranac. Sad bi Krizmanov odlazak bio sasvim ocekivan, a to Sandi nije nije zasluzio zbog svojih igara. Bezveze bas, ubrljali su do sad odlicsn prijelazni rok.
Za jug
Za jug
Nije Crnov stranac.amar92 je napisao/la:Crnov totalno bespotrebna prinova. Van forme totalno, a i kad je bio u formi nije ju dugo drzao, jos uz to je stranac. Sad bi Krizmanov odlazak bio sasvim ocekivan, a to Sandi nije nije zasluzio zbog svojih igara. Bezveze bas, ubrljali su do sad odlicsn prijelazni rok.
Za jug
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Kazu da jest, neko je tu spomenuo da moze dobiti bh papire. To bi mu bio i jedini plus u odnosu na Krizmana, tako bi imali mjesta za 2 stranca, odnosno lijevog beka i stopera.
Rodjen je u Vakufu tako da moze dobiti nase papire vrlo brzoamar92 je napisao/la:Kazu da jest, neko je tu spomenuo da moze dobiti bh papire. To bi mu bio i jedini plus u odnosu na Krizmana, tako bi imali mjesta za 2 stranca, odnosno lijevog beka i stopera.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Meni je gore sto ce Stojanovic doci nego Crnov. Moze Crnov i na klupu tu je Zakaric.
- Neandertalac
- Kontakt:
Nisam ni ja za Stojanović, iskreno. Sumnjiv mi pravo.LjoZee je napisao/la:Meni je gore sto ce Stojanovic doci nego Crnov. Moze Crnov i na klupu tu je Zakaric.
A Crnov, neka ga, bit će i odlazaka, polako. Neki se zajebavaju, ili im se može ili su već bivši.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Tacno tako , rezervni bek Zrinjskog nama treba da bude prvi izbor...lose lose
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Sretno vam s Crnovom
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- Neandertalac
- Kontakt:
Trening;trčanje u Vilsu. Ma samo jako, Slavko.
Iznenadi me
Iznenadi me
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Mijenja im lokacije. Vidim da su jutros bili u onom centru Safet Zajko. Samo nek nabijaju kondiciju.
kad imas jednog Slavka, i cijele pripreme sa njim, onda se mogu dovoditi i igraci slabe trenutne forme ali za koje znas da imaju potencijal, ili su nekad dobro igrali, to znaci ima potencijal da se vrati jer Slavko je to da dovede u red, tako da ako je Crnov bio dobar prije naspram sad, ako prodje cijele pripreme sa Slavkom siguran sam da ce nadoci na zadovoljavajucu formu.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- amazon
- Kontakt:
Dobro ovo ide. Ako potpise Crnov vjerovatno jedan igrac ide. Dovesti jos Kostica, lijevog beka iz Srbije, i onda mislim da imamo paklen sastav. Kad bi se biralo izmedju Crnova i Djelmica ja bih uvijek izabrao ovog drugog, al Crnov uz pripreme moze biti itekako od koristi. Ne bude li povreda i ako bude islo sve po planu imamo veliku sansu za osvajanje titule.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Neandertalac
- Kontakt:
Nema labavo. Imaju satove koji prate dosta stvari tako da nema vrdanja. Nekima jezik do patosa 
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Po meni bolje bi bilo platu koju nude Crnovu usmjeriti ka Miri da on produzi na godinu dana, pa ga na ljeto prodati i zaraditi nesto love. Medjutim, ako Slavko smatra da mu je Crnov potreban onda ne treba sumnjati u to.
Ide Plavo proljece
Ide Plavo proljece
- amazon
- Kontakt:
Ako ce Crnov potpisati na 2+ godine onda se vise isplati njega dovesti. Ako je cifra za Miru 10k plata onda je to puno zaista. Nek' odradi ovaj dio do kraja maksimalno i hvala mu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Znaci odmah se krenulo po dva treninga dnevno, nema kod slavka labavo nistaNeandertalac je napisao/la:Nema labavo. Imaju satove koji prate dosta stvari tako da nema vrdanja. Nekima jezik do patosa
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.