Neandertalac je napisao/la: Mi smo divovi
Prodali smo klub
Sad ništa nemamo
Al' nemamo ni dug
Ponesi šator svoj
skupi snagu svu
Kampiraj i ti
U našem Butmiru
Sve je bordo svijet
Sabina
Ken Choo
I naše Saraj'vo
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
ali najludji ovaj dio....skupi snagu svu ,kampiraj i ti u nasem Butmiru hahahhahahaha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Neandertalac
- Kontakt:
Kone, javite se. Nemojte biti menstrualni 
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Dovode pitari igraca iz 4. spanske lige 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
nemoj ih Neandretalac, ostavi malo za kasnije 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Odustajemo od titule, nismo dobili nikakva pojacanja, para nemamo, komsije se strasno pojacale, zrinjski takodjer, molimo vas da nas ne prcate i da nas ne nabijate puno na terenu u nastavku sezone 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- TobeYarabi
- Kontakt:
jel to miske malo pustio cuke na forum, ili su ih ohrabrila njihova braca iz listice..
- crozzer
- Kontakt:
e cuj miske pustio cuke na forumTobeYarabi je napisao/la:jel to miske malo pustio cuke na forum, ili su ih ohrabrila njihova braca iz listice..
Kone vode riječ na temi, da je obrnuto meni bi već na fb 3 zahtjeva za "prijateljstvo" stigla i kreativne poruke. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
to je pocetna faza. sad ocekuj prijetnje prebijanjem, ubijanjem, razbijanjem. pa onda slike raznog oruzja i orudja, poslije toga prijetnje policijom, pa prijave fejsbuku da te 'ugase' cudna je to filozofija i stil zivotajoker90 je napisao/la:Kone vode riječ na temi, da je obrnuto meni bi već na fb 3 zahtjeva za "prijateljstvo" stigla i kreativne poruke.
-
predmetmrznje
- Kontakt:
DenchiNL je napisao/la:talentovan tehnički igrač , ima dribling, zna kretanje odlično, u italiji priučio markiranje i defanzivni rad....
Di maria iz estonijeDenchiNL je napisao/la:mislim da je uzbudljiv igrač sa puno potencijala i volio bih da uspije i afirmiše se kod nas....
Prvi i jedini mostarski šampion
rijetko je desno krilo da valja, buraz , slučajno sam upoznat s pričom oko njega i njegovog zadnjeg kluba....predmetmrznje je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:talentovan tehnički igrač , ima dribling, zna kretanje odlično, u italiji priučio markiranje i defanzivni rad....
Di maria iz estonijeDenchiNL je napisao/la:mislim da je uzbudljiv igrač sa puno potencijala i volio bih da uspije i afirmiše se kod nas....al čuj uzbudljiv igrač
denchi se zaljubio
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dođe reis Kavazović na Grbavicu i napusti je tužan, pitaju ga šta mu je, kaže on: "Nemam kome Bajram da čestitam."
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
blokirani računiHigh je napisao/la:Mnogo novca i prosjaluk - paradoks u početku.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pazi ti tu kreativnost, 'blokirani računi' i presmiješan smajli koji bi trebao da kaže 'zakucao sam ih sad, ovo je komentar koji će poništiti ovo cjelodnevno urnisanje i ponižavanje'.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Pitanje Tuzlacima.. Je li Kostic produzio ugovor? Cisto informativno.
Nije.Thetraphak1921 je napisao/la:Pitanje Tuzlacima.. Je li Kostic produzio ugovor? Cisto informativno.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Pa dobro obicno prati raja ove nize lige u Spaniji. Smatram da je odlican igrac, defanzivno dobar, bas onako uzbudljivDenchiNL je napisao/la:rijetko je desno krilo da valja, buraz , slučajno sam upoznat s pričom oko njega i njegovog zadnjeg kluba....predmetmrznje je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:talentovan tehnički igrač , ima dribling, zna kretanje odlično, u italiji priučio markiranje i defanzivni rad....
Di maria iz estonijeDenchiNL je napisao/la:mislim da je uzbudljiv igrač sa puno potencijala i volio bih da uspije i afirmiše se kod nas....al čuj uzbudljiv igrač
denchi se zaljubio
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mozda zato sto ste medju rijetkim fasistickim gradovima u europi koji pucaju po ljudima, samo mozda?felix123 je napisao/la:Nama u Sirokom Brijegu je uvijek bila enigma kako je moguće da navijači Zelje i Sarajeva dolaze iz istog grada?belosevic28 je napisao/la:Molim moderatore da sjedine teme listice i kluba plave filozofije, zbog športskih, dobrosusjedskih odnosa ali i poDrijekla. Vidim ''asicare'' pisu na istoj temi, ujedinite to. #SWRA
Kako je moguće da s jednima mozes civilizirano, uprava im seta u nas po gradu, a ovi u bordo bojama uvijek ispanu primitivci i seljacine, i s upravom uvijek neka svadja i otezana komunikacija?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.