Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Joj sto vise seru sa ovim protivnicima. Prije mjesec dana Coritnhians je bio prvi protivnik na SB kupu, onda su oni odustali zbog datuma, kasnije se ispostavilo da ce protivnik biti Pachuca, i na kraju Real ipak odluci da nece ni oni igrati nego Penarol na 50. godisnjicu odigravanja Interkontinentalnog kupa u kojem je REal dobio Penarol sa 5:1. To je ujedno i prvi Interk. kup kojeg je Real osvojio, i tad se igralo na dvije utakmice.
Negdje procitah da je gotov transfer Khedire al samo jos treba da bude oficijalnoEvo ga prema AS-u
Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Angel Di Maria, Kaka, Ronaldo i Higuain (stim da dolazak Khedire nije potvrdjen)

kad bi Macion jos presao

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ma na AS-u si procitao 10000%. Navodno je on pristao na potpisivanje ugovora sa Realom, sad se samo cea Stuttgart sa svojom otkupnom cijenom. Ako bude iznad 15, transfer propada. Danas ce Khedira i od trenera traziti da ga puste.juznjak> je napisao/la:Negdje procitah da je gotov transfer Khedire al samo jos treba da bude oficijalnoEvo ga prema AS-u
Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Angel Di Maria, Kaka, Ronaldo i Higuain (stim da dolazak Khedire nije potvrdjen)![]()
kad bi Macion jos presaojedino bi im Barca mogla im parirati u Evropi
Vjerujem da ce doci jer se dosta toga vrti oko njega i dosta je potvrda bilo. Radije bi da smo 25 miliona platili njega nego Di Mariu. A sto se tice Maicona i pariranja, pa nemamo mi sta ocekivati naredne sezone ni sa tri Maicona. Ovaj tim za dvije godine nece osvojiti nista osim Santiago Bernabeu kupa
- Nail for Real
- Kontakt:
Sto se titula tice, mislim da ce Real naredne dvije godine uzeti samo Primeru. Znas onaj slijed titula zadnjih nekoliko godina. Real uzme 2, Barca 2 i tako to. Za nesto vise sumnjam.Brnjoo je napisao/la:Ma na AS-u si procitao 10000%. Navodno je on pristao na potpisivanje ugovora sa Realom, sad se samo cea Stuttgart sa svojom otkupnom cijenom. Ako bude iznad 15, transfer propada. Danas ce Khedira i od trenera traziti da ga puste.juznjak> je napisao/la:Negdje procitah da je gotov transfer Khedire al samo jos treba da bude oficijalnoEvo ga prema AS-u
Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Angel Di Maria, Kaka, Ronaldo i Higuain (stim da dolazak Khedire nije potvrdjen)![]()
kad bi Macion jos presaojedino bi im Barca mogla im parirati u Evropi
Vjerujem da ce doci jer se dosta toga vrti oko njega i dosta je potvrda bilo. Radije bi da smo 25 miliona platili njega nego Di Mariu. A sto se tice Maicona i pariranja, pa nemamo mi sta ocekivati naredne sezone ni sa tri Maicona. Ovaj tim za dvije godine nece osvojiti nista osim Santiago Bernabeu kupa
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ma mourinho je to. Samo ako igrači budu ga slušali i radili ono što on naumi, siguran sam da ćete u prvoj godini uzet i kup i Primeru... A LP je malo teže al nije nemoguće.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Licno mislim da ce prije osvojiti LP nego Primeru 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Lass, Benzema, VDV out.Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Angel Di Maria, Kaka, Ronaldo i Higuain (stim da dolazak Khedire nije potvrdjen)

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Nail for Real
- Kontakt:
Neosnovana tvrdnja. Ako Real prodje 1/8 ja zadovoljan. A Primera je realan domet.juznjak> je napisao/la:Licno mislim da ce prije osvojiti LP nego Primeru
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Da, tako je jos od 2004. a sad je na redu Real, mada sumnjam da mozemo do naslova jer je Barcelona prejaka. Tek onda kad im Puyol zavrsi karijeru, a ja se nadam uskoro, i kad Villi pocne opadati forma, mozemo ocekivati neku pobjedu u El ClasicuNail for Real je napisao/la: Sto se titula tice, mislim da ce Real naredne dvije godine uzeti samo Primeru. Znas onaj slijed titula zadnjih nekoliko godina. Real uzme 2, Barca 2 i tako to. Za nesto vise sumnjam.

Radice igraci, samo nema ni Mourinho kompletnu momcad. Fali nam lijevi bek, dobro lijevo krilo i jos jedan dobar napadac. Marcelo, Di Maria i Benzema sigurno ne mogu zadovoljiti.GunnerS je napisao/la:Ma mourinho je to. Samo ako igrači budu ga slušali i radili ono što on naumi, siguran sam da ćete u prvoj godini uzet i kup i Primeru... A LP je malo teže al nije nemoguće.
Sumnjamjuznjak> je napisao/la:Licno mislim da ce prije osvojiti LP nego Primeru
Ne vidim gdje bi to VDV mogao igrati. On za krila nije, kao ni Kaka, a jedan od njih mora igrati ofanzivnog veznjaka. Ne mozes ocekivati da ce to biti VDV. Sto se tice Benzeme, on hoce dobivati dosta prilika, samo je pitanje hoce li uspjeti upasti u prvi sastav.Omerbavarac je napisao/la: Lass, Benzema, VDV out.![]()
Lass, igrac kojeg najvise zalim. Dolazak Khedire je suvisan, ali to je Mourinhova odluka i on zna bolje i od mene i od tebe, cak ne znam da li ce Khedira doci i dali ce igrati ispred Lassa u prvom.
Pitaću ja Pereza da tebe angažuje, **** Mourinha, ti znaš više, izgleda ! 

Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Pitaj, bolje ja nego ti! Ja barem za razliku od Mourinha necu lagati druge_BooS_ je napisao/la:Pitaću ja Pereza da tebe angažuje, **** Mourinha, ti znaš više, izgleda !

Brnjoo je napisao/la:Predstavljen!

Dobio na poklon ugalj/ćumur od rudarskog kluba.
Sad su mu ruke garave
Dje nadje tu sliku sto ti je na avataru?

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... rchen.htmlBrnjoo je napisao/la:Sad su mu ruke garave![]()
Ovdje tekstualno prenose predstavljanje Raula. Ima i nekoliko slika. Sad će početi trening.

Tako rodjak, da ih stavimo ovdje

Tako je.
Ja ću ih danas postaviti i na temi Schalke.

Ja ću ih danas postaviti i na temi Schalke.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Još se ne zna sudbina ova 3 momka. Mislim kako bi se vrlo lahko moglo desiti da napuste RealOmerbavarac je napisao/la:Lass, Benzema, VDV out.Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Angel Di Maria, Kaka, Ronaldo i Higuain (stim da dolazak Khedire nije potvrdjen)![]()

PS: Kako je tužno gledati Raula u ovom dresu jbte

Zdena care izvini morao sam posudit avatar 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Koji je Raul gospodin, to je nevjerovatno. Novi Kaiser njemačkog nogometa, iako nije Švabo. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.