Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Brnjoo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Brnjoo » 28 jul 2010, 13:55

Joj sto vise seru sa ovim protivnicima. Prije mjesec dana Coritnhians je bio prvi protivnik na SB kupu, onda su oni odustali zbog datuma, kasnije se ispostavilo da ce protivnik biti Pachuca, i na kraju Real ipak odluci da nece ni oni igrati nego Penarol na 50. godisnjicu odigravanja Interkontinentalnog kupa u kojem je REal dobio Penarol sa 5:1. To je ujedno i prvi Interk. kup kojeg je Real osvojio, i tad se igralo na dvije utakmice.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 jul 2010, 13:57

Evo ga prema AS-u

Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Angel Di Maria, Kaka, Ronaldo i Higuain (stim da dolazak Khedire nije potvrdjen)
Negdje procitah da je gotov transfer Khedire al samo jos treba da bude oficijalno ;)

kad bi Macion jos presao :o jedino bi im Barca mogla im parirati u Evropi :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 28 jul 2010, 14:07

juznjak> je napisao/la:
Evo ga prema AS-u

Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Angel Di Maria, Kaka, Ronaldo i Higuain (stim da dolazak Khedire nije potvrdjen)
Negdje procitah da je gotov transfer Khedire al samo jos treba da bude oficijalno ;)

kad bi Macion jos presao :o jedino bi im Barca mogla im parirati u Evropi :roll:
Ma na AS-u si procitao 10000%. Navodno je on pristao na potpisivanje ugovora sa Realom, sad se samo cea Stuttgart sa svojom otkupnom cijenom. Ako bude iznad 15, transfer propada. Danas ce Khedira i od trenera traziti da ga puste.

Vjerujem da ce doci jer se dosta toga vrti oko njega i dosta je potvrda bilo. Radije bi da smo 25 miliona platili njega nego Di Mariu. A sto se tice Maicona i pariranja, pa nemamo mi sta ocekivati naredne sezone ni sa tri Maicona. Ovaj tim za dvije godine nece osvojiti nista osim Santiago Bernabeu kupa

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 28 jul 2010, 14:10

Brnjoo je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:
Evo ga prema AS-u

Ma na AS-u si procitao 10000%. Navodno je on pristao na potpisivanje ugovora sa Realom, sad se samo cea Stuttgart sa svojom otkupnom cijenom. Ako bude iznad 15, transfer propada. Danas ce Khedira i od trenera traziti da ga puste.

Vjerujem da ce doci jer se dosta toga vrti oko njega i dosta je potvrda bilo. Radije bi da smo 25 miliona platili njega nego Di Mariu. A sto se tice Maicona i pariranja, pa nemamo mi sta ocekivati naredne sezone ni sa tri Maicona. Ovaj tim za dvije godine nece osvojiti nista osim Santiago Bernabeu kupa
Sto se titula tice, mislim da ce Real naredne dvije godine uzeti samo Primeru. Znas onaj slijed titula zadnjih nekoliko godina. Real uzme 2, Barca 2 i tako to. Za nesto vise sumnjam.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 jul 2010, 14:16

Ma mourinho je to. Samo ako igrači budu ga slušali i radili ono što on naumi, siguran sam da ćete u prvoj godini uzet i kup i Primeru... A LP je malo teže al nije nemoguće.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 jul 2010, 14:18

Licno mislim da ce prije osvojiti LP nego Primeru ;)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jul 2010, 14:18

Lass, Benzema, VDV out. :roll: :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 28 jul 2010, 14:22

juznjak> je napisao/la:Licno mislim da ce prije osvojiti LP nego Primeru ;)
Neosnovana tvrdnja. Ako Real prodje 1/8 ja zadovoljan. A Primera je realan domet.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 28 jul 2010, 14:27

Nail for Real je napisao/la: Sto se titula tice, mislim da ce Real naredne dvije godine uzeti samo Primeru. Znas onaj slijed titula zadnjih nekoliko godina. Real uzme 2, Barca 2 i tako to. Za nesto vise sumnjam.
Da, tako je jos od 2004. a sad je na redu Real, mada sumnjam da mozemo do naslova jer je Barcelona prejaka. Tek onda kad im Puyol zavrsi karijeru, a ja se nadam uskoro, i kad Villi pocne opadati forma, mozemo ocekivati neku pobjedu u El Clasicu :D
GunnerS je napisao/la:Ma mourinho je to. Samo ako igrači budu ga slušali i radili ono što on naumi, siguran sam da ćete u prvoj godini uzet i kup i Primeru... A LP je malo teže al nije nemoguće.
Radice igraci, samo nema ni Mourinho kompletnu momcad. Fali nam lijevi bek, dobro lijevo krilo i jos jedan dobar napadac. Marcelo, Di Maria i Benzema sigurno ne mogu zadovoljiti.
juznjak> je napisao/la:Licno mislim da ce prije osvojiti LP nego Primeru ;)
Sumnjam
Omerbavarac je napisao/la: Lass, Benzema, VDV out. :roll: :roll:
Ne vidim gdje bi to VDV mogao igrati. On za krila nije, kao ni Kaka, a jedan od njih mora igrati ofanzivnog veznjaka. Ne mozes ocekivati da ce to biti VDV. Sto se tice Benzeme, on hoce dobivati dosta prilika, samo je pitanje hoce li uspjeti upasti u prvi sastav.

Lass, igrac kojeg najvise zalim. Dolazak Khedire je suvisan, ali to je Mourinhova odluka i on zna bolje i od mene i od tebe, cak ne znam da li ce Khedira doci i dali ce igrati ispred Lassa u prvom.

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 28 jul 2010, 15:56

Pitaću ja Pereza da tebe angažuje, **** Mourinha, ti znaš više, izgleda ! ;)
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 28 jul 2010, 16:02

_BooS_ je napisao/la:Pitaću ja Pereza da tebe angažuje, **** Mourinha, ti znaš više, izgleda ! ;)
Pitaj, bolje ja nego ti! Ja barem za razliku od Mourinha necu lagati druge :lol: Za mene je SB kup vrh!

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 28 jul 2010, 16:09

slika Predstavljen!

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 28 jul 2010, 16:15

Brnjoo je napisao/la:slika Predstavljen!
:D

Dobio na poklon ugalj/ćumur od rudarskog kluba.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 28 jul 2010, 16:18

Sad su mu ruke garave :mrgreen:

Dje nadje tu sliku sto ti je na avataru? :D

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 28 jul 2010, 16:21

Brnjoo je napisao/la:Sad su mu ruke garave :mrgreen:

Dje nadje tu sliku sto ti je na avataru? :D
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... rchen.html

Ovdje tekstualno prenose predstavljanje Raula. Ima i nekoliko slika. Sad će početi trening. :D

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 28 jul 2010, 16:33

slika

slika

slika

slika

Tako rodjak, da ih stavimo ovdje :D

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 28 jul 2010, 16:34

Tako je. :D

Ja ću ih danas postaviti i na temi Schalke.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 jul 2010, 23:12

Omerbavarac je napisao/la:
Lass, Benzema, VDV out. :roll: :roll:
Još se ne zna sudbina ova 3 momka. Mislim kako bi se vrlo lahko moglo desiti da napuste Real ;)

PS: Kako je tužno gledati Raula u ovom dresu jbte :|

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 jul 2010, 23:35

Zdena care izvini morao sam posudit avatar :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 jul 2010, 23:42

Koji je Raul gospodin, to je nevjerovatno. Novi Kaiser njemačkog nogometa, iako nije Švabo. 8-)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.