FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bez euforije. Crnov i Zakaric su prinove koje se trebaju izboriti za mjesto u ekipi. I ovaj Sesar ako dodje isto prinova. Necu da igrace koji su bili prosjek u mrtvom Sirokom nazivam pojacanjima. Sjetite se ljeta i prekucavanja sa Hervasom, Pozderom, Ugljesom, Bevabom i ostalim. Ako dovedemo jos stopera i lijevog beka to je sedam novajlija uz Sesara. Opet puno i zato oprez.
Jest ljevak, kao i Zakaric.braco je napisao/la:Crnov je ljevak ako se na varam? Ako je tako to je dobra stvar, ne znam imamo li ijednog ljevaka u ekipi.
- Neandertalac
- Kontakt:
Jedan je Brko iz druge galaksije. Ne sikiraj sesb1996 je napisao/la:De ne bacajte glupe bombe... Odakle vam odšteta za Sesara?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Jedina stvar koja sesara moze da udalji od zelje jeste, strah od navijaca sarajeva nista drugo, cak mu djevojka navija za zelju pa mozda ga ipak ubjediNeandertalac je napisao/la:Jedan je Brko iz druge galaksije. Ne sikiraj sesb1996 je napisao/la:De ne bacajte glupe bombe... Odakle vam odšteta za Sesara?
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Neymar11 je napisao/la:Jedina stvar koja sesara moze da udalji od zelje jeste, strah od navijaca sarajeva nista drugo, cak mu djevojka navija za zelju pa mozda ga ipak ubjediNeandertalac je napisao/la:Jedan je Brko iz druge galaksije. Ne sikiraj sesb1996 je napisao/la:De ne bacajte glupe bombe... Odakle vam odšteta za Sesara?
Kakva sad djevojka? Haha
Što se mene tiče vezu i napad više ne bi ni pipnuo, riješiti još tog stoperai lijevog beka, pa da se možemo 100% fokusirati na pripreme i pripremne utakmice. U Antalyi su nam sve 3 utakmice sa i više nego respektabilnim protivnicima, koji imaju 10 puta veće budžete od nas i poslužiće nam sigurno kao dobra podloga za nastavak sezone, bolje i sa takvim protivnicima igrati, nego imati neku lažnu sliku nabijajući neke kante od ekipa.
Sta nam kasni ovoliko zvanicna, a vec svi portali objavili da je zvanicno 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Cekaju Kostica i Sesara pa da u paketu objave.irfo je napisao/la:Sta nam kasni ovoliko zvanicna, a vec svi portali objavili da je zvanicno
- Zeljeznicar -
Biće uskoro, ne sekiraj se ...irfo je napisao/la:Sta nam kasni ovoliko zvanicna, a vec svi portali objavili da je zvanicno
Moraju slike sa druzenja prvo pa tek za Crnova,ako je istina.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
znaci mnogi ce na aparate , jos ako ga ubjede sesara , ja msm bicemo **** strasniZenzo je napisao/la:Cekaju Kostica i Sesara pa da u paketu objave.irfo je napisao/la:Sta nam kasni ovoliko zvanicna, a vec svi portali objavili da je zvanicno
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- Pantarei79
- Kontakt:
Crnov je desnjak ali je igrao po lijevom krilu. Zato je uvijek ulazio u sredinu i namjestao se na desnu. Nikad nije probio uz crtu pa ubacio lijevomamar92 je napisao/la:Jest ljevak, kao i Zakaric.braco je napisao/la:Crnov je ljevak ako se na varam? Ako je tako to je dobra stvar, ne znam imamo li ijednog ljevaka u ekipi.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
- Neandertalac
- Kontakt:
Molim Željo92 da mi se javi.
Ostali, možete svoje ideje ostavljati ovde, sve će biti uzete u razmatranje
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
StaeNeandertalac je napisao/la:Molim Željo92 da mi se javi.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Zakaric, crnov, sesar, kostic , lijevi bek, a sve nemamo para
ne bi me zacudilo ni da miro sarne uskoro
ne bi me zacudilo ni da miro sarne uskoro
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
http://fkzeljeznicar.ba/ivan-crnov-novi ... car/23522/
Eto i zvanična, ako nema Ćenana na slici ne pika se da je potpisao
Eto i zvanična, ako nema Ćenana na slici ne pika se da je potpisao
Sreca je da ce gotovo kompletan tim da odradi od pocetka do kraja pripreme a ne kao ranije kad se nije znalo kod i kad dolazi/odlazi.
Ali opet treba spustiti loptu i ici korak po korak, uprava ulaze velike napore jer ovo sve debelo kosta a mi uporedo pravimo istok i planiramo jug, a gdje su ostali svakodnevni i mjesecni troskovi.
Petrovic ima tezak zadatak sa svim igracima, svi znaju cilj !
Ali opet treba spustiti loptu i ici korak po korak, uprava ulaze velike napore jer ovo sve debelo kosta a mi uporedo pravimo istok i planiramo jug, a gdje su ostali svakodnevni i mjesecni troskovi.
Petrovic ima tezak zadatak sa svim igracima, svi znaju cilj !
- Zeljeznicar -
Neka Crnov uzme i BH drzavljanstvo,ima samo Hrvatsko,a rođen u G.Vakufu
Ivane dobrodosao.
Nema nista od Sesara. Izjavio za sportske da se cuo samo sa Cenanom oko Zakarica i ostalih igraca jer su veliki prijatelji. A Kosoric dosao po radnu knjizicu i da pozdravi sa bivsim saigracima.
Nema nista od Sesara. Izjavio za sportske da se cuo samo sa Cenanom oko Zakarica i ostalih igraca jer su veliki prijatelji. A Kosoric dosao po radnu knjizicu i da pozdravi sa bivsim saigracima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- KingJamesMVP
- Kontakt:
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.