Mene zanima gdje ce jusuf igrati i koliko i kako, a denver ce mi ostati u sjecanju i dalje kao grad gdje se snimala dinastija (ako puno vas i zna sta je to)HardyAmies je napisao/la:Neka im bude bog na pomociGifron je napisao/la:Citam na ESPNu da Nugetsi grade ekipu za sljedecu sezonu oko Mudiaya, Murraya i Jokica.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:Mene zanima gdje ce jusuf igrati i koliko i kako, a denver ce mi ostati u sjecanju i dalje kao grad gdje se snimala dinastija (ako puno vas i zna sta je to)HardyAmies je napisao/la:Neka im bude bog na pomociGifron je napisao/la:Citam na ESPNu da Nugetsi grade ekipu za sljedecu sezonu oko Mudiaya, Murraya i Jokica.
ima nas koji se sjecamo toga
Fino sam napisao vecina ne svi
Ps
Da jos santa barbara ima klub
Ps
Da jos santa barbara ima klub
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Inace sutra Denver igra u Londonu, u 21h, bit ce prenos na SK
Begovic je visok 2 metra a vidi Juke strvine!Bassha je napisao/la:
![]()
![]()
Inace sutra Denver igra u Londonu, u 21h, bit ce prenos na SK
Ima li neko link SK?
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
Hajde Nurk 
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nurkić je budala, mora da ZAHTIJEVA loptu, ako mu igrač ne doda loptu 2x kad on traži onda ne treba da mu izlazi na blok ili da mu ide na pomoć u odbrani. Mora izgraditi autoritet među saigraćima, ako se ne nametne sada neće NIKADA.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ili, možda još bolje, kad mu igrač ne doda loptu, da mu lijepo priđe i nabije ga bokserom, a onda počne gaziti kad ovaj padne k'o pokošen.Kobe Bryant je napisao/la:Nurkić je budala, mora da ZAHTIJEVA loptu, ako mu igrač ne doda loptu 2x kad on traži onda ne treba da mu izlazi na blok ili da mu ide na pomoć u odbrani. Mora izgraditi autoritet među saigraćima, ako se ne nametne sada neće NIKADA.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- kupus army
- Kontakt:
Ljubi vas brat de bacite neki link,kod mene steka nije humano
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Monolog je napisao/la:Ili, možda još bolje, kad mu igrač ne doda loptu, da mu lijepo priđe i nabije ga bokserom, a onda počne gaziti kad ovaj padne k'o pokošen.Kobe Bryant je napisao/la:Nurkić je budala, mora da ZAHTIJEVA loptu, ako mu igrač ne doda loptu 2x kad on traži onda ne treba da mu izlazi na blok ili da mu ide na pomoć u odbrani. Mora izgraditi autoritet među saigraćima, ako se ne nametne sada neće NIKADA.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Jah ali da kao budala 5x puta traži loptu, a nije PIPNUO ni jednu, a ovi pucaju trice preko ruke :-SMonolog je napisao/la:Ili, možda još bolje, kad mu igrač ne doda loptu, da mu lijepo priđe i nabije ga bokserom, a onda počne gaziti kad ovaj padne k'o pokošen.Kobe Bryant je napisao/la:Nurkić je budala, mora da ZAHTIJEVA loptu, ako mu igrač ne doda loptu 2x kad on traži onda ne treba da mu izlazi na blok ili da mu ide na pomoć u odbrani. Mora izgraditi autoritet među saigraćima, ako se ne nametne sada neće NIKADA.
da hoce ranije taj trade, joj kada bi ga poslali negdje gdje ce biti starter :pray:
Koje ponizenje da u garbage timeu sjedis na klupi
dok se drugi ispucavaju...
- kupus army
- Kontakt:
Mislim da je ovo i posljednja utakmica Jusufa u timu Denvera,kad je izlazio meni se ucinilo da je nesto i dobacio treneru.guillermo je napisao/la:Koje ponizenje da u garbage timeu sjedis na klupidok se drugi ispucavaju...
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ccc... Malone 
Malone cetalju
Kad M.Miller udje u igru, a ti sjedis na klupi, i pri tom na terenu nema centra a svi mladji igraju, onda mozes ocekivati da vise ne igras za taj tim 
-
Bosna_BabyBoy
- Kontakt:
Izgleda da je Nurkić završio svoju epizodu u Denveru, a bojim se i u NBA...
-
3isamagicnumber
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu hvala bogu, samo pratio boxscore. Ovo se treba uzeti kao pozitivnu stvar, poslje ovakvi stvari tesko da ostaju stvar kakve su bile. Najgore je da nije prvi put da mu slicne stvar Malone radi ali zato sam prilicno siguran da je zadnji put. Sto se tice Malona... Mal je svijet sto se kaze, ako nam se ikada putevi spoje, jedan ide u intenzivu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.