Dobro je ovo uradjeno, sto se mene tice, mislim da bi se mogo uradit redizajn grba za 100 godisnjicu kluba, ali samo za tu sezonu, kao npr sto je feynoord cini miHrasno1921 je napisao/la:Nezz sta bih rekao na konto grba, vidim potura se prica o redizajnu u zadnje vrijeme na sve strane, fakat nezz ...
Jasa ko Jasa ...
Kostic (CB) - Stojanovic (LB)![]()
https://postimg.org/image/xcc1dd75z/
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pogrijesio sam nije Feynoord, vec PSV

I iskreno vrijeme je da i mi ove zvjezdice stavimo iznad grba, zna li neko kako se po uefinim propisima ovo stavlja, mislim da je svake tri titule jedna zvjezdica, ili na vise titula ide jedna, nisam siguran kako to ide

I iskreno vrijeme je da i mi ove zvjezdice stavimo iznad grba, zna li neko kako se po uefinim propisima ovo stavlja, mislim da je svake tri titule jedna zvjezdica, ili na vise titula ide jedna, nisam siguran kako to ide
Ja bih volio kad bi raskinuli ugovor sa Diadorom od slijedece sezone. Nikakav kvalitet nemaju ovi dresovi. Mislim na materijal. Oni izgledaju lijepo i svidja mi se sto se razlikuju od ostalih,ali kad ih dotaknes nigdje veze. I na ovoj gore slici svidja mi se ovaj treci dres. Jest da mi nemamo nikakve veze sa zutom bojom,ali ljepsi je od onog crnog.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
https://en.wikipedia.org/wiki/Star_(football_badge)
Evo naso sam ovo sto se zvijedica tice, u evropi je uglavnom 5 titula jedna zvijedica, dok u njemackoj neki klubovi nose i nakon 3 osvojene titule
Evo naso sam ovo sto se zvijedica tice, u evropi je uglavnom 5 titula jedna zvijedica, dok u njemackoj neki klubovi nose i nakon 3 osvojene titule
- Hrasno1921
- Kontakt:
Nezz za mene je mijenjanje grba promjena identiteta, i ako smo ga par puta mijenjali kroz historiju ovaj je nekako prepoznatljiv, za mene je to kao promjena licnog imena, ali za stotu godisnjicu svakako da bi bilo ok., nesto na ovaj fazon pa brojku 100. nekako u sve ugraditi, stotka svakako da nije daleko, vjerujem da cemo do tada imati 70% stadiona kako treba (bez zapada, uz sve ostalo) te da cemo imati revijalnu protiv npr. Videotona, da se napijem ko letva, odem na tekmu, hebem sve po spisku zbog poraza iz 1985., pa i zaplacem zbog toga sto smo od nas tada sestorice tada 15.godisnjaka iz mahale tek dvojica medju zivima ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma samo pozitiva, idemo svi jakooooooo, sviiiiiiiirfo je napisao/la:Smirite se momci, nema potrebe za tenzijama i tekstovima iz proslosti.
Samo pozitiva![]()
vjerujte mi, samo pozitiva![]()
![]()
Bit će Željo, opet Šampion, opet Šampion, opet Šampion
Bit će Željo, opet Šampion, opet Šampion
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
u italiji je kolko ja znam 10 titula jedna zvijezdica 
"Oni mu smrtovnicu napravise a on ih na aparate posalje" 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Tako je gdje imaju klubovi po 20-30-40-50 titula , nemaju mjesta da stave, pa onda povecali na 10Quinlan je napisao/la:u italiji je kolko ja znam 10 titula jedna zvijezdica
Ovaj grb nekako podsjeca na ovaj novi grb Man Cityairfo je napisao/la:Dobro je ovo uradjeno, sto se mene tice, mislim da bi se mogo uradit redizajn grba za 100 godisnjicu kluba, ali samo za tu sezonu, kao npr sto je feynoord cini miHrasno1921 je napisao/la:Nezz sta bih rekao na konto grba, vidim potura se prica o redizajnu u zadnje vrijeme na sve strane, fakat nezz ...
Jasa ko Jasa ...
Kostic (CB) - Stojanovic (LB)![]()
https://postimg.org/image/xcc1dd75z/se imao prije nekoliko sezona
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ako nije Sinan jeste Ligata ....LjoZee je napisao/la:http://www.****/sport/nogome ... ide/190755
Za njega je 21h kasno vrijeme za bilo kakvog razmisljanja a kamoli pisanja clanaka
pojavile su se informacije kako bi Sandi Križman nakon samo jedne polusezone, u kojoj je ostavio sasvim solidan dojam, rado napustio Grbavicu
1921'
Mah ozbiljnost je pokazana kad su nabrojali one igrace koje je kao Slavko prekrizio,a na kraju otisla samo dva igraca.
Tu su nabrojali citavu klupu i 2-3 prvotimca. Boze sacuvaj.
Tu su nabrojali citavu klupu i 2-3 prvotimca. Boze sacuvaj.
Cestitke upravi na dovodjenju Crnova, mislim da ce on opravdati epitet pojacanja jer se radi o zaista dobrom igracu, ali koji realno nije u nekoj formi. To se da popraviti uz dobro odradjene pripreme i vjerujem da ce on biti na svom nivou u proljetnom dijelu prvenstva. Zakaric i Crnov su po meni top igraci, koji su doskora bili medju najboljim u ligi, ali trebaju se zaista dobro spremiti u ovoj pauzi.. Uprava je napravila pravi potez njihovim dovodjenjem. Sad ostaje taj defanzivni dio, nadam se da cemo i tu ubosti sa provjerneim igracima i onda ici na bar jedan trofej u nastavku sezone, mada je prioritet izlazak u Evropu, sve iznad toga je dodatni bonus!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Nemoj mene zvati kolega ziv bio, mislit ce da sam dio vase redakcije (Haracic aka gazda, ko sto i tvrde
) ili da sam neki drugi kolega po profesiji, a to nam ne treba obojici, bolje reci dragi i lijepi i uvazeni clanu naseg foruma ...
Vidio sam sad tvoj post, i ovaj kada si rekao da bi jedan danas trebao sarnuti, prvi izadje na hajr, a drugi slutis, ali eto vidjet cemo, sve u svemu i dalje imas info. iz kluba, aktuelne i na vrijeme, htio to neko priznati ili ne, pa neka kazu "ss.ba i aco persona non grata" aha kako da ne vidi se sve iz prilozenog ...
Vidio sam sad tvoj post, i ovaj kada si rekao da bi jedan danas trebao sarnuti, prvi izadje na hajr, a drugi slutis, ali eto vidjet cemo, sve u svemu i dalje imas info. iz kluba, aktuelne i na vrijeme, htio to neko priznati ili ne, pa neka kazu "ss.ba i aco persona non grata" aha kako da ne vidi se sve iz prilozenog ...
1921'
Da li neko zna hoce li se utakmica protiv one Bosne igrati na nasem pomocnom terenu ?
Pod kolegom je mislio na kolegu novinara koji je pisao clanak da Krizman mozda napusti...Hrasno1921 je napisao/la:Nemoj mene zvati kolega ziv bio, mislit ce da sam dio vase redakcije (Haracic aka gazda, ko sto i tvrde) ili da sam neki drugi kolega po profesiji, a to nam ne treba obojici, bolje reci dragi i lijepi i uvazeni clanu naseg foruma ...
Jos da se nadovozem na tvoj prijasnji post. Igrace koje si naveo da bi nas mogli pojacati su svi extra kvalitet, ali ne vidim smisao dovodjenje Djelmica sad kad se potpisao Crnov i Zakaric prije njega. Sta ce nam 4-5 odlicnih krila kad 2 mogu igrati samo. Radje dovesti nekog zadnjeg veznog. U formaciji 4-2-3-1 zadnji vezni su jako bitni a mi nemamo nijednog pravog razbijaca tu, a opet ta se pozicija nikako ne spominje da bi neko mogao doci, osim Sesara sto se ispostavila suplja. Milanovic i Kostic bi bili extra pojacanja na stoperskoj poziciji, samo su oba stranca i sa Stojanovicem to bi bilo 7 stranaca.
- Hrasno1921
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Hrasno1921, dana/u 13 jan 2017, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
1921'
Re: RE: Re: FK Željezničar
Kad bi doveli Djelmica imali bi zamjenu za Miroslava. Crnov i Zakaric ce na lijevu,a Djelmic i Miro bi na desnu. Tad se ne bih bojao da li ce Miro " pod rucnom " odigrati jer bi imao Djelmica, a desna strana ne bi ispastala.amar92 je napisao/la:Pod kolegom je mislio na kolegu novinara koji je pisao clanak da Krizman mozda napusti...Hrasno1921 je napisao/la:Nemoj mene zvati kolega ziv bio, mislit ce da sam dio vase redakcije (Haracic aka gazda, ko sto i tvrde) ili da sam neki drugi kolega po profesiji, a to nam ne treba obojici, bolje reci dragi i lijepi i uvazeni clanu naseg foruma ...
Jos da se nadovozem na tvoj prijasnji post. Igrace koje si naveo da bi nas mogli pojacati su svi extra kvalitet, ali ne vidim smisao dovodjenje Djelmica sad kad se potpisao Crnov i Zakaric prije njega. Sta ce nam 4-5 odlicnih krila kad 2 mogu igrati samo. Radje dovesti nekog zadnjeg veznog. U formaciji 4-2-3-1 zadnji vezni su jako bitni a mi nemamo nijednog pravog razbijaca tu, a opet ta se pozicija nikako ne spominje da bi neko mogao doci, osim Sesara sto se ispostavila suplja. Milanovic i Kostic bi bili extra pojacanja na stoperskoj poziciji, samo su oba stranca i sa Stojanovicem to bi bilo 7 stranaca.
- amazon
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
To bi bilo extra i opasno!LjoZee je napisao/la: Kad bi doveli Djelmica imali bi zamjenu za Miroslava. Crnov i Zakaric ce na lijevu,a Djelmic i Miro bi na desnu. Tad se ne bih bojao da li ce Miro " pod rucnom " odigrati jer bi imao Djelmica, a desna strana ne bi ispastala.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Sa Crnovom smo dobli dovoljno na sirini sto se tice krila, jos Djelmic. Za iducu sezonu bi bio potreban svakako ali zamisli sad utakmica i od velike cetvorke (Zakaric, Crnov, Stevanovic, Djelmic) dvojica na klupu ili na tribinama. Trule jabuke odmah u najavi imas. Drugi put kad budes sjedio s nekim iz uprave reci da kontaktiraju Markovica iz Sirokog, nek se sad dogovore da nas na ljeto pojaca. Jedan od boljih lijevih bekova u ligi, uz to mlad i perspektivan a istice mu ugovor na ljeto cini mi se.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 19 gostiju.