PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Yebo majku ovaj citav dan posvetio tome da napise dvije pjesmice na forumu 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
E ako je ovo smijesno i ako ce mu ispuniti dusu onda da stavim(o) koji smajli.

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sad ce neandertalac sam sebe da citira, onako za raju. Zna i vise od jednog puta. Talentovan momak 

Jeste, mi smo pobIjednici.Lakoste je napisao/la:Sami sebe proglasavaju pobijednikom.![]()
![]()
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa ne moze bez tog bijednici kad se o vama prica jbg, kad ste vi u pitanju i gramatika prasta.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ne vadi ga @neandertalac

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
trpaj nadrealni ....

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- TobeYarabi
- Kontakt:
Thetraphak1921 je napisao/la:
Ne znamo, ako ne budu valjali dovest cemo druge jer smo tako u mogucnosti. Ako nista, ispunjavamo zahtjeve Petrovica.

- Neandertalac
- Kontakt:
Ide uskoro i spot sa muzikom. Pa nećemo tako drugovi, ima da vas prcamo dok vam guze ne poplave 

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
treba za dulju ponuditi bar 50,100 hiljada da imaju komsije za pojacanja ....Miske ucini nesto !!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- TobeYarabi
- Kontakt:
kakva ushitrenost i euforija kod gurbeta. a razlog-braca iz listice i mostara im dala igrace koje su oni istrosili. samo me zanima jel ta silna sreca zbog ovog skarta kojeg su vam uvalili ili je to zbog cinjenice da su vas konacno prihvatili kao svoje 

Mislio sam da si iskreni džematlija.MocMahale444 je napisao/la:High spasio sam te kante, krivo mi sad ali eto valja zaraditi sevapa.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ovo pokazuje koliko su mali 
Doveli dva igraca i skupili se svi da naprave video klip, zaboravili da ima 14 kola i da se titula osvaja na terenu a ne forumu..
Mada, cekamo klip, red je, da ne propadne trud.

Doveli dva igraca i skupili se svi da naprave video klip, zaboravili da ima 14 kola i da se titula osvaja na terenu a ne forumu..
- TobeYarabi
- Kontakt:
sve su to misketovi isprdci kojima je naredio da to rade, da bi skrenuli paznju sa novog reketarenja i kamatarenja kluba.. vidis da niko ne spominje novu kradju i ''pozajmicu''Lakoste je napisao/la:Ovo pokazuje koliko su mali
Dabogda i vi docekali da vas neko tako krade i pravi stadion (ono sto vi nemate)....ali buklvano pravi stadion a ne brvnare i kucice za cuke u Butmiru

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- TobeYarabi
- Kontakt:
navijac zeljescara prica o cukama
a ono sto smo mi napravili u zadnje 3 godine vrijedi otprilike ko 5 ovog njeceg sto vi nazivate vas stadion

a ono sto smo mi napravili u zadnje 3 godine vrijedi otprilike ko 5 ovog njeceg sto vi nazivate vas stadion

- MocMahale444
Pa kako nisam? Jesam izbrisao post. Nisam zelio glasati a bilo je 6-7 razlike to je sekunda posla da prestiges Virtu.High je napisao/la:Mislio sam da si iskreni džematlija.MocMahale444 je napisao/la:High spasio sam te kante, krivo mi sad ali eto valja zaraditi sevapa.
Kakvo ti je ono švrljanje u onom postu, mislio sam da imas klikera u glavi

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
sta teren sa sljakom,i male kucice u koje ne mogu svi igraci stati....cuo sam prvo se prevvlace odbrana,pa onda veza pa napad....nema mjesta za sve ...TobeYarabi je napisao/la:navijac zeljescara prica o cukama![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Siguran sam da znaš da je to etički najispravnije.MocMahale444 je napisao/la:Pa kako nisam? Jesam izbrisao post. Nisam zelio glasati a bilo je 6-7 razlike to je sekunda posla da prestiges Virtu.High je napisao/la:Mislio sam da si iskreni džematlija.MocMahale444 je napisao/la:High spasio sam te kante, krivo mi sad ali eto valja zaraditi sevapa.
Kakvo ti je ono švrljanje u onom postu, mislio sam da imas klikera u glavi

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.