Zaboravih ti se zahvaliti na odgovoru. Pa eto, hvala.solinas je napisao/la:Nije.Thetraphak1921 je napisao/la:Pitanje Tuzlacima.. Je li Kostic produzio ugovor? Cisto informativno.
Kakav je igrac? Cisto informativno, fakat..
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zaboravih ti se zahvaliti na odgovoru. Pa eto, hvala.solinas je napisao/la:Nije.Thetraphak1921 je napisao/la:Pitanje Tuzlacima.. Je li Kostic produzio ugovor? Cisto informativno.
hahhahahahahahhahahahhahahhahahahahh cisto informativno pravi igracThetraphak1921 je napisao/la:Zaboravih ti se zahvaliti na odgovoru. Pa eto, hvala.solinas je napisao/la:Nije.Thetraphak1921 je napisao/la:Pitanje Tuzlacima.. Je li Kostic produzio ugovor? Cisto informativno.
Svasta, bolja podloga u Vistafonu nego kod vasMortemHz je napisao/la:Od strane krovne kuće svjetskog fudbala, FIFA-e, Fudbalskom klubu Sarajevo dodijeljen je FIFA PRO certifikat, koji potvrđuje visok stupanj kvaliteta terena sa plastičnom podlogom u Trening centru FK Sarajevo. Pomenuti certifikat predstavlja veliko priznanje za ogroman rad na poboljšanju infrastrukutre, koje Fudbalski klub Sarajevo ostvaruje realizacijom projekta gradnje vlastitog Trening centra, a naš teren je zahvaljujući pomenutom priznanju postao jedini cerfiticirani teren sa plastičnom travom na tlu Bosne i Hercegovine, koji zadovoljava najveće standarde FIFA-e.
Senzacionalno !MortemHz je napisao/la:Od strane krovne kuće svjetskog fudbala, FIFA-e, Fudbalskom klubu Sarajevo dodijeljen je FIFA PRO certifikat, koji potvrđuje visok stupanj kvaliteta terena sa plastičnom podlogom u Trening centru FK Sarajevo. Pomenuti certifikat predstavlja veliko priznanje za ogroman rad na poboljšanju infrastrukutre, koje Fudbalski klub Sarajevo ostvaruje realizacijom projekta gradnje vlastitog Trening centra, a naš teren je zahvaljujući pomenutom priznanju postao jedini cerfiticirani teren sa plastičnom travom na tlu Bosne i Hercegovine, koji zadovoljava najveće standarde FIFA-e.
Znam, hvala ti.Thetraphak1921 je napisao/la:Senzacionalno !MortemHz je napisao/la:Od strane krovne kuće svjetskog fudbala, FIFA-e, Fudbalskom klubu Sarajevo dodijeljen je FIFA PRO certifikat, koji potvrđuje visok stupanj kvaliteta terena sa plastičnom podlogom u Trening centru FK Sarajevo. Pomenuti certifikat predstavlja veliko priznanje za ogroman rad na poboljšanju infrastrukutre, koje Fudbalski klub Sarajevo ostvaruje realizacijom projekta gradnje vlastitog Trening centra, a naš teren je zahvaljujući pomenutom priznanju postao jedini cerfiticirani teren sa plastičnom travom na tlu Bosne i Hercegovine, koji zadovoljava najveće standarde FIFA-e.
Haha cuj teren sa sljakom,klasican primjer mitomana ta sljaka u Butmiru tj 3 terena su za vase terene druga dimenzija. Polako vidjeces i te kucice uskoro. Teren sa najvisim standardom je sljaka haha e mitomani jadnidelinjo je napisao/la:sta teren sa sljakom,i male kucice u koje ne mogu svi igraci stati....cuo sam prvo se prevvlace odbrana,pa onda veza pa napad....nema mjesta za sve ...TobeYarabi je napisao/la:navijac zeljescara prica o cukama![]()
a ono sto smo mi napravili u zadnje 3 godine vrijedi otprilike ko 5 ovog njeceg sto vi nazivate vas stadion![]()
samo ovaj teren vrijedi duplo vise od od onog njeceg sto vi zovete vas stadion:delinjo je napisao/la:sta teren sa sljakom,i male kucice u koje ne mogu svi igraci stati....cuo sam prvo se prevvlace odbrana,pa onda veza pa napad....nema mjesta za sve ...TobeYarabi je napisao/la:navijac zeljescara prica o cukama![]()
a ono sto smo mi napravili u zadnje 3 godine vrijedi otprilike ko 5 ovog njeceg sto vi nazivate vas stadion![]()
danas je neko postavi oslike,ono vise izgleda na minsko polje nego na bilo kakav kamp pa i onaj izvidjacki....eto ziv ti meni biozagor1987 je napisao/la:Haha cuj teren sa sljakom,klasican primjer mitomana ta sljaka u Butmiru tj 3 terena su za vase terene druga dimenzija. Polako vidjeces i te kucice uskoro. Teren sa najvisim standardom je sljaka haha e mitomani jadnidelinjo je napisao/la:sta teren sa sljakom,i male kucice u koje ne mogu svi igraci stati....cuo sam prvo se prevvlace odbrana,pa onda veza pa napad....nema mjesta za sve ...TobeYarabi je napisao/la:navijac zeljescara prica o cukama![]()
Ma misketovi prdaci dovedu 10 igraca od kojih 2 odigraju po jednu tekmi ostalih 8 dobije otkaze i uzmu pare. Sad su doveli 5 igraca docesce ih jos. Halvadzic,Husic,Bevab,Toskas,Bogicevic(onaj sto raskine ugovor uzme pare i vrati se opet),Dzermanovic,Lazic,Jahic,Hervas plus dodaj da jadovi imaju jos duga prema drzavi,a ovdje predavanja drze o sljaci,klubu koji nema dugova. Delinjo pogledaj terene imas slike gdje pozelis pa pametuj,sad je bas pravo vrijeme da se slika teren na -30 hahaSarajlijica1946 je napisao/la:Ima li jos neki da mu je istekao rok trajanja, pa da ga potpisete. Pa ce za tri mjeseca raskidi ugovora, sindikat i ostala filozofijadelinjo je napisao/la:danas cijeli dan karanje u bulju ....mislim da je bilo dosta za veceras...nek odmore![]()
Jel to prica iz vašeg iskustva sa vašom bracom srbima koji su vam uvaljivali Trivunovića, Bilbiju, Puzigaću i slicne yebivjetreTobeYarabi je napisao/la:kakva ushitrenost i euforija kod gurbeta. a razlog-braca iz listice i mostara im dala igrace koje su oni istrosili. samo me zanima jel ta silna sreca zbog ovog skarta kojeg su vam uvalili ili je to zbog cinjenice da su vas konacno prihvatili kao svoje
I jos kazu "nas" klub, "nas" kamp,... sve je to od amiđe Tana.Quinlan je napisao/la:Čekaj oni uspoređuju sto su se prodali malezijcu i on dao malo para da zasade travu na državnom zemljištu sa gradnjom i renoviranje vlastitog fudbalskog stadiona?
To samo mogu pitari [emoji144]
eto sve ti je jasno,kakav mozak moras imati da pises takve stvari,i to ajd da je jednom pa bi mu covjek halalio,nego frajer 10 puta to napise,i jos poredi ....kao bolje 3 livade na drzavnom zemiljstu nego praviti svoj stadion i dovoditi pojacanja...i jos se brat brine sto nas pljacka Miske ahahahahahaQuinlan je napisao/la:Čekaj oni uspoređuju sto su se prodali malezijcu i on dao malo para da zasade travu na državnom zemljištu sa gradnjom i renoviranje vlastitog fudbalskog stadiona?
Onda vi ne sadite travu nego krompir hahah jel vidite vas teren i ove u Butmiru? Ah da zaboravio sam mitomani obicni. Jos kad dodju i pricaju o pucnjavama,a poginu im momak na sred stadiona pd njihovog navijaca,plus bombe na stadion postavljali,to mogu samo strumfovi. Raspitajte se malo sta je koncesija i sta se dogovorilo za Bitmor i ko ima prvi pravo otkupa za neke male pareQuinlan je napisao/la:Čekaj oni uspoređuju sto su se prodali malezijcu i on dao malo para da zasade travu na državnom zemljištu sa gradnjom i renoviranje vlastitog fudbalskog stadiona?
Bio dobar dok ga Husref nije syebao postavkama igre i gurajući ga na beka,sada je van forme totalno,vidjet čes kad vam dođe,sada za pare ili u junu kao slobodan igrač.Thetraphak1921 je napisao/la:Zaboravih ti se zahvaliti na odgovoru. Pa eto, hvala.solinas je napisao/la:Nije.Thetraphak1921 je napisao/la:Pitanje Tuzlacima.. Je li Kostic produzio ugovor? Cisto informativno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.