hoces da krenemo o Farsopoliju pricati? da obnavljamo spiku od prije par mjeseci?Interista di cuore je napisao/la:hahahaha.sto me nasmija,kad nemas argumenata meni govoris da zadrzim svoje misljenje.e pa necu ! ssta ces sadItalia je napisao/la:halo, ti imas svoje misljenje i zadrzi ga za sebe.. ja imam svoju viziju i zdravo..![]()
![]()
![]()
![]()
a inace prodali smo pola Krhinovog ugovora u Bolognu za 3 miliona eura,dok je Benedetti iz Torina potpiso...
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Interista di cuore
- Kontakt:
imas temu za to pa ti bujrum tamo i opleti...ja znam sta je i kako bilo,ne treba meni niko nista pricat
i da posto izgleda ne mozes nikako da naucis zove se :
C A L C I O P O L I

i da posto izgleda ne mozes nikako da naucis zove se :
C A L C I O P O L I
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
vidim ovog daffyya je mnogo toga juvebalkan naucio,, aferim
nego zahvalite inetru na bonnucciju http://www.football-italia.net/jul22v.html

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
da odma i zahvalim za Cannavara..vuvu_zzz je napisao/la:vidim ovog daffyya je mnogo toga juvebalkan naucio,, aferimnego zahvalite inetru na bonnucciju http://www.football-italia.net/jul22v.html

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Interista di cuore
- Kontakt:
do ponedjeljka,utorka bi trebali bit ozvaniceni transferi Maicona (Real) i Balotellia (CIty),zasad je ovaj merkato Intera obiljezen odlaskom ove dvojice,nakon njihovog odlaska ce se pocet dovodit pojacanja...prvi na listi je Mascherano.uglavnom uzas je sto se prodaju i Balonja i Maicon,da jedan ide pa i nekako al obojica to ne valja
al ovaj finansijski fair play je natjerao Morattia da prvo prodaje pa tek onda razmislja o pojacanjima,vidjet cemo kolko ce to bit dobro...

al ovaj finansijski fair play je natjerao Morattia da prvo prodaje pa tek onda razmislja o pojacanjima,vidjet cemo kolko ce to bit dobro...
hallo , nije me bilo jedno vrijeme ali vidim da je sve po starom prica o calciopolliu , Morattiu koji je kriv za sve lose juveta itd. O tim temama vise nemam volje pisati .
Balotelli vjerovatno odlazi , velik talent i moze postati jedan od najboljih na svijetu , medjutim svojim ponasanjenm zna napraviti vise stete nego koristi timu tako da ga je rizik zadrzati , sa ovih 30 mil plus neki bonusi i nije lose , pogotovo jer Benitez igra sa 2 napadaca tako da sa Militom , Etoom , Pandevom ,Babianyem imamo dovoljno napadaca , ono sto me brine je moguci odlazak Maicona mada ako se i proda treba uzeti postene novce za njega dakle min 30 mil , a kao zamjena se danas spominje Vargas tako da bi Santon i Zanetti mogli pokrivati desnu stranu a Vargas i Chivu lijevu , sto se tice Mascerana bas i nisam za tu opciju , ne zato sto je los igrac nego ne vidim potrebu da kupujemo igraca na toj poziciji mada ako dodje sigurno da bi nam dao jos jednu opciju vise u sredini i defanzivi , posebno me obradovala vijest o kupovini Ranochie mislim da je i posudba ispravna jer poslije povrede treba mu mogucnost igranja i stjecanja samopouzdanja a to ce lakse dobiti u Genovi , inace sjajan defanzivac i veliki potencijal .Coutinho je sjajan tehnicar i igrac ali mislim da mu prva sezona ipak treba sluziti za aklimatizaciju i da ce tek naredne sezone biti standardan igrac
ove godine ce biti kao i proslih u borbi za scudetto :Inter , Milan ,Juventus ,Roma . Napoli slaze dobar tim i drago mi je zbog njih mada mislim da ce im igra u prvenstvu i evropi biti preteska tako da ce imati puno padova a to predvidjam i Sampi
Balotelli vjerovatno odlazi , velik talent i moze postati jedan od najboljih na svijetu , medjutim svojim ponasanjenm zna napraviti vise stete nego koristi timu tako da ga je rizik zadrzati , sa ovih 30 mil plus neki bonusi i nije lose , pogotovo jer Benitez igra sa 2 napadaca tako da sa Militom , Etoom , Pandevom ,Babianyem imamo dovoljno napadaca , ono sto me brine je moguci odlazak Maicona mada ako se i proda treba uzeti postene novce za njega dakle min 30 mil , a kao zamjena se danas spominje Vargas tako da bi Santon i Zanetti mogli pokrivati desnu stranu a Vargas i Chivu lijevu , sto se tice Mascerana bas i nisam za tu opciju , ne zato sto je los igrac nego ne vidim potrebu da kupujemo igraca na toj poziciji mada ako dodje sigurno da bi nam dao jos jednu opciju vise u sredini i defanzivi , posebno me obradovala vijest o kupovini Ranochie mislim da je i posudba ispravna jer poslije povrede treba mu mogucnost igranja i stjecanja samopouzdanja a to ce lakse dobiti u Genovi , inace sjajan defanzivac i veliki potencijal .Coutinho je sjajan tehnicar i igrac ali mislim da mu prva sezona ipak treba sluziti za aklimatizaciju i da ce tek naredne sezone biti standardan igrac
ove godine ce biti kao i proslih u borbi za scudetto :Inter , Milan ,Juventus ,Roma . Napoli slaze dobar tim i drago mi je zbog njih mada mislim da ce im igra u prvenstvu i evropi biti preteska tako da ce imati puno padova a to predvidjam i Sampi
Proda li europski klupski prvak Inter Douglasa Maicona i Marija Balotellija, što svjetski mediji najavljuju, njihov će prihod u klupsku blagajnu od 22. svibnja ove godine narasti na više od 150 milijuna eura. La Gazzetta dello Sport piše da je Inter spreman Maicona prepustiti madridskom Realu za 30 milijuna eura kao i moguće bonuse koji bi trebali uslijediti. Cijeli bi posao, dodaje se, trebao biti realiziran kroz sljedeća dva dana.
Što se Balotellija tiče, on će karijeru, sasvim je izvjesno, nastaviti u redovima Manchester Cityja s kojim je dogovorio osobne uvjete prelaska. I njegova prodaja bogati Inter za minimalno 30 milijuna eura što bi se s mogućim bonusima moglo popesti i na 35. Odlazak Josea Mourinha u Real donio je Interu deset milijuna eura, a naslov osvajača Lige prvaka dodatna 72. Samo nastupi u UEFA-inom Superkupu i Svjetskom klupskom prvenstvu obogatit će Inter za još dvanaest milijuna.

Što se Balotellija tiče, on će karijeru, sasvim je izvjesno, nastaviti u redovima Manchester Cityja s kojim je dogovorio osobne uvjete prelaska. I njegova prodaja bogati Inter za minimalno 30 milijuna eura što bi se s mogućim bonusima moglo popesti i na 35. Odlazak Josea Mourinha u Real donio je Interu deset milijuna eura, a naslov osvajača Lige prvaka dodatna 72. Samo nastupi u UEFA-inom Superkupu i Svjetskom klupskom prvenstvu obogatit će Inter za još dvanaest milijuna.

- Interista di cuore
- Kontakt:
nema tu Rafa sta pojacavat...za te stvari tu je VELIKI Marco BrancaAdmir_Sa je napisao/la:Ajde rafa "pojacavaj" taj inter vishe

znali se kad bi inter mogao igrati kakve prijateljske utakmice, i da li ce ih uopste biti?
- Interista di cuore
- Kontakt:
evo ga drugMirsad94 je napisao/la:znali se kad bi inter mogao igrati kakve prijateljske utakmice, i da li ce ih uopste biti?

31.7 u Baltimore Inter-Manchester City
3.8 u Toronto Inter-Panathinaikos
5.8 u Dallas Inter-Dallas
thx burazInterista di cuore je napisao/la:evo ga drugMirsad94 je napisao/la:znali se kad bi inter mogao igrati kakve prijateljske utakmice, i da li ce ih uopste biti?![]()
31.7 u Baltimore Inter-Manchester City
3.8 u Toronto Inter-Panathinaikos
5.8 u Dallas Inter-Dallas
- Interista di cuore
- Kontakt:
ma nis
inace ekipi se u SAD-u vec pridruzio Eto'o,dok se za danas ocekuje dolazak J.Cesar, Maicon, Lucio, Milito, Samuel, Burdisso i Muntari...Sneijder ce se zadnji prikljucit jer je on i najduze ostao na SP.
ova ponuuda za Mascherana od 15 miliona + Munta mi se cini ok,ako vec Masch mora doci ovo bi bilo solidno...nisam za dolazak Mascherana,al eto cini se da ce doc

inace ekipi se u SAD-u vec pridruzio Eto'o,dok se za danas ocekuje dolazak J.Cesar, Maicon, Lucio, Milito, Samuel, Burdisso i Muntari...Sneijder ce se zadnji prikljucit jer je on i najduze ostao na SP.
ova ponuuda za Mascherana od 15 miliona + Munta mi se cini ok,ako vec Masch mora doci ovo bi bilo solidno...nisam za dolazak Mascherana,al eto cini se da ce doc

Cini mi se da vecina navijaca Intera nije za dolazak Mashcerana, a i zasto bi kad na njegovoj poziciji igra Cuchu, koji je bolji od njeg
ako Mascherano dodje, jedan od njih mora na klupu, jer Rafa preferira 4-4-2, dakle u sredini Sneijder i jedan od njih dvojice, osim ako Wesleya ne prebaci na krilo...
ne znam mozda bude preferiro drugaciji sistem kod nas, mozda prebaci na 4-3-3, mozda i 4-3-1-2 , ili 4-2-3-1

ako Mascherano dodje, jedan od njih mora na klupu, jer Rafa preferira 4-4-2, dakle u sredini Sneijder i jedan od njih dvojice, osim ako Wesleya ne prebaci na krilo...
ne znam mozda bude preferiro drugaciji sistem kod nas, mozda prebaci na 4-3-3, mozda i 4-3-1-2 , ili 4-2-3-1

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Interista di cuore
- Kontakt:
igrace 4-2-3-1 sto je cini mi se i u Poolu igro...sumnjam da ce mjenjat dobitnu kombinaciju.obojica ce igrat,imat cemo najjaci blok u defanzivi,a i Eto'o bi mogo imat malo ofanzivnije nego prosle sezone...iako sam totalno protiv Mascherana,jer imamo Mottu koji je proslu sezonu bio odlican a tu je i Mariga...
nesto ovako :
-----------------JC
Santon---Lucio---Samuel---Capitano
-----------Cambi---Masch
Eto'o------Sneijder-------Pandev
-----------Milito
nesto ovako :
-----------------JC
-----------Cambi---Masch
-----------Milito
- King Kenny
- Kontakt:
to samo rafa zna....nevjernik je napisao/la:Cini mi se da vecina navijaca Intera nije za dolazak Mashcerana, a i zasto bi kad na njegovoj poziciji igra Cuchu, koji je bolji od njeg![]()

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
ne moze boljeInterista di cuore je napisao/la:
-----------------JC
-----------Cambi---Masch
-----------Milito

Biabiany i Obi Joel ce vjerovatno dobivati priliku za igru u predstojecoj sezoni, sta znas , mozda neko od njih i eksplodira i mozda dobijemo novog supertalenta

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
ne mogu cambiasso i maskerano ako dodje igrati u zadnjoj veznoj liniji...
Pazza Inter Amala
- Interista di cuore
- Kontakt:
zaboravio si buducu zvijezdu Coutinho-a...a od Obija nema nista,dok od Biabianya ocekujem puno ove sezone...al zamisli na mjestu Pandeva da je Agueronevjernik je napisao/la:ne moze boljeInterista di cuore je napisao/la:
-----------------JC
-----------Cambi---Masch
-----------Militosamo ja bih volio kad bi dodatno ojacali konkurenciju u ofanzivnom veznom, istina ima tu nekolko igraca trenutno, poput Obinne, Mancinija, Suaza, ali oni nisu kvalitet, to Mourinho najbolje zna
Biabiany i Obi Joel ce vjerovatno dobivati priliku za igru u predstojecoj sezoni, sta znas , mozda neko od njih i eksplodira i mozda dobijemo novog supertalenta

masinerija
nisam zaboravio Coutinha, al mislim da je Sneijder nezamjenjiv, tako da njega (Coutinha) ocekujem gore u samom spicu, atu je i Kerlon, ne znam sta cemo s njim, ma joooj prejaki smo
za Obija si upravu, vec par godina se tu vrti a nista ne radi
al klupa je ubitacna Castellazzi, Materazzi, Cordoba, Chivu, Burdisso (najvjerovatnije ostaje), Stankovic, Motta, Mariga, Biabiany
treci tim-Orlandoni, Rivas, Obi, Mancini, Suazo, Obinna, Kerlon
imal ko jaci

nisam zaboravio Coutinha, al mislim da je Sneijder nezamjenjiv, tako da njega (Coutinha) ocekujem gore u samom spicu, atu je i Kerlon, ne znam sta cemo s njim, ma joooj prejaki smo

za Obija si upravu, vec par godina se tu vrti a nista ne radi

al klupa je ubitacna Castellazzi, Materazzi, Cordoba, Chivu, Burdisso (najvjerovatnije ostaje), Stankovic, Motta, Mariga, Biabiany
treci tim-Orlandoni, Rivas, Obi, Mancini, Suazo, Obinna, Kerlon
imal ko jaci

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.