RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
blago tebi s takvom pameti 
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
To je ona budaletina sa naseg podforuma "Komunista" ignorisite budalu.Babatunde je napisao/la:blago tebi s takvom pameti
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Dobili ste odlicnog golmana , puno srece u nastavku nadam se da cete ostati zbog imena Velez , u protivnom ako ispadnete ove godine nista bolje niste ni zasluzili...
SN96
- Stone Island
- Kontakt:
Čitam, najbolji golman federalne lige. Bruku golova smo primili jer frajer ne može dohvatiti prečku.Mramic je napisao/la:Dobili ste odlicnog golmana , puno srece u nastavku nadam se da cete ostati zbog imena Velez , u protivnom ako ispadnete ove godine nista bolje niste ni zasluzili...
Što se tiče Almina, ništa se ne boj, glavom dira prečkuStone Island je napisao/la: Čitam, najbolji golman federalne lige. Bruku golova smo primili jer frajer ne može dohvatiti prečku.
Ja sam rekao svoje mišljenje o njemu, on je odličan golman i sigurno u vrhu ove lige, njegov možda i najveći problem jeste što ima manjih problema sa vidom. Bez obzira na to, riješili ste pitanje golmana.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sređuje li se gostujuci sektor sta?BMV22 je napisao/la:MrBean je napisao/la:Ljudino kada neko ima para izgradisve za mjesec dana a koliko ja vidim Hasic za sada samo ograde radi nista konkretno jos
Upravu si, Hasić nas laže pravo.
PS. Izgleda da tebi treba ograda u mozgu
Pozz rodjeni vidimo se dogodine
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
svaka cast na onom pomocnom, vrh vrhova, moze reprezentacija igrat na njemu 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- pravnik1981
- Kontakt:
Stavljaju se elektricne stoliceMejdanTz je napisao/la:Sređuje li se gostujuci sektor sta?BMV22 je napisao/la:MrBean je napisao/la:Ljudino kada neko ima para izgradisve za mjesec dana a koliko ja vidim Hasic za sada samo ograde radi nista konkretno jos
Upravu si, Hasić nas laže pravo.
PS. Izgleda da tebi treba ograda u mozgu
Pozz rodjeni vidimo se dogodine
Zlobnici bi rekli šta se koji qrac iz Tuzle imaju raspitivati za gostujući sektor, nije da dolaze u isti
No nismo zlobnici i nećemo narušavati dobre forumske odnose
Bgm bio sam prosle godine i vi ste dusmani hahaha spojili nam vodu direkt iz Nerevte, hladna ko mezarBaader je napisao/la:Zlobnici bi rekli šta se koji qrac iz Tuzle imaju raspitivati za gostujući sektor, nije da dolaze u isti![]()
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Covjece moze Hasic od Vrapcica napraviti najvece gradiliste u drzavi ako hoce, da iduce sezone iznjedri stadion kakvog nema u BiH, ali to nije cilj. Cilj je pokrenuti kompletnu upravu, kompletno građanstvo grada Mostara, gradske strukture, kao i drzavne da pocnu ulagati u sport i novi projekat kao sto je Velez. Narucit ce sutra reflektore, ako mu veceras na san dodju, ali nije to poenta ove pričeMrBean je napisao/la:Ljudino kada neko ima para izgradisve za mjesec dana a koliko ja vidim Hasic za sada samo ograde radi nista konkretno jos
Hasic milijardershaman7 je napisao/la:Covjece moze Hasic od Vrapcica napraviti najvece gradiliste u drzavi ako hoce, da iduce sezone iznjedri stadion kakvog nema u BiH, ali to nije cilj. Cilj je pokrenuti kompletnu upravu, kompletno građanstvo grada Mostara, gradske strukture, kao i drzavne da pocnu ulagati u sport i novi projekat kao sto je Velez. Narucit ce sutra reflektore, ako mu veceras na san dodju, ali nije to poenta ove pričeMrBean je napisao/la:Ljudino kada neko ima para izgradisve za mjesec dana a koliko ja vidim Hasic za sada samo ograde radi nista konkretno jos
jesi ti onaj lazni Mostarac sto prati fudbal i navija za sve klubove?? Haj bola evo ti leksikon da mi se potpises i odgovoris da ti je Velez najdrazi klub, ali isto tako volis Barselonu, Mancester, Slobodu i Zelju.HarisFKS je napisao/la:Hasic milijardershaman7 je napisao/la:Covjece moze Hasic od Vrapcica napraviti najvece gradiliste u drzavi ako hoce, da iduce sezone iznjedri stadion kakvog nema u BiH, ali to nije cilj. Cilj je pokrenuti kompletnu upravu, kompletno građanstvo grada Mostara, gradske strukture, kao i drzavne da pocnu ulagati u sport i novi projekat kao sto je Velez. Narucit ce sutra reflektore, ako mu veceras na san dodju, ali nije to poenta ove pričeMrBean je napisao/la:Ljudino kada neko ima para izgradisve za mjesec dana a koliko ja vidim Hasic za sada samo ograde radi nista konkretno josozivit ce ekonomiju BiH
![]()
isto mala djeca kad se naloze
I niko ne spominje ekonomiju BiH, nego Velez.
Hasic milijardershaman7 je napisao/la: jesi ti onaj lazni Mostarac sto prati fudbal i navija za sve klubove?? Haj bola evo ti leksikon da mi se potpises i odgovoris da ti je Velez najdrazi klub, ali isto tako volis Barselonu, Mancester, Slobodu i Zelju
- Stone Island
- Kontakt:
Jes' milioner zato. Hajde razguli.HarisFKS je napisao/la:Hasic milijardershaman7 je napisao/la: jesi ti onaj lazni Mostarac sto prati fudbal i navija za sve klubove?? Haj bola evo ti leksikon da mi se potpises i odgovoris da ti je Velez najdrazi klub, ali isto tako volis Barselonu, Mancester, Slobodu i Zelju![]()
![]()
![]()
![]()
mostarac nisam i ne navijam za sve klubove
ne trebas biti milijarder i strani investitor da vodis klub u nasoj drzavi.HarisFKS je napisao/la:Hasic milijardershaman7 je napisao/la: jesi ti onaj lazni Mostarac sto prati fudbal i navija za sve klubove?? Haj bola evo ti leksikon da mi se potpises i odgovoris da ti je Velez najdrazi klub, ali isto tako volis Barselonu, Mancester, Slobodu i Zelju![]()
![]()
![]()
![]()
- Stone Island
- Kontakt:
Eto onaj kamiondžija je bio milijarder.shaman7 je napisao/la:ne trebas biti milijarder i strani investitor da vodis klub u nasoj drzavi.HarisFKS je napisao/la:Hasic milijardershaman7 je napisao/la: jesi ti onaj lazni Mostarac sto prati fudbal i navija za sve klubove?? Haj bola evo ti leksikon da mi se potpises i odgovoris da ti je Velez najdrazi klub, ali isto tako volis Barselonu, Mancester, Slobodu i Zelju![]()
![]()
![]()
![]()
Da je bez marke, ako vodi klub kako treba...
Zlobnici bi rekli, da si jedino prošle godine i mogao bitiMejdanTz je napisao/la:Bgm bio sam prosle godine i vi ste dusmani hahaha spojili nam vodu direkt iz Nerevte, hladna ko mezarBaader je napisao/la:Zlobnici bi rekli šta se koji qrac iz Tuzle imaju raspitivati za gostujući sektor, nije da dolaze u isti![]()
Ali nismo zlobnici, jelte
Jedino si ti dijete ovdje, malo pročitaj sta, istrazi prije nego počneš izvaljivat gluposti. Sam se sebi smiješ balavceHarisFKS je napisao/la:Hasic milijardershaman7 je napisao/la:Covjece moze Hasic od Vrapcica napraviti najvece gradiliste u drzavi ako hoce, da iduce sezone iznjedri stadion kakvog nema u BiH, ali to nije cilj. Cilj je pokrenuti kompletnu upravu, kompletno građanstvo grada Mostara, gradske strukture, kao i drzavne da pocnu ulagati u sport i novi projekat kao sto je Velez. Narucit ce sutra reflektore, ako mu veceras na san dodju, ali nije to poenta ove pričeMrBean je napisao/la:Ljudino kada neko ima para izgradisve za mjesec dana a koliko ja vidim Hasic za sada samo ograde radi nista konkretno josozivit ce ekonomiju BiH
![]()
isto mala djeca kad se naloze
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.