Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
DenchiNL je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Ova druga im više odgovara. Profesionalni čakijaši. Filozofija noževa i pucačine.zlo87 je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
bolja ova verzija
"Vas nacin zivota navijacka sramota" hahahahahahaahHigh je napisao/la:Ova druga im više odgovara. Profesionalni čakijaši. Filozofija noževa i pucačine.zlo87 je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
bolja ova verzija
zlo87 je napisao/la: "Vas nacin zivota navijacka sramota" hahahahahahaah
Da vratimo istom mjerom, ali da ne kmeciteLeoMessi je napisao/la:https://www.google.ba/url?sa=t&****=web ... NTG8s9wWaA
Minsko polje je stadion Grbavica, ne mislim nista lose kao ti pod ovim, samo sto su tamo nadjene bombe od tih politicko-nacionalistickih placenika dok je ovo u fazi izgradnje a druga dva su normalna te smo dobili certifikat od Uefe. Mitomani na aparatima, koprcaju se.delinjo je napisao/la:da si ziv i zdrav....Krizman ima ugovor do ljeta 2018 godine....neradnik je jer nije upalio uredjaj za trening na pauzi i Slavka ce ga za to naribati iskihat ce sve ...belosevic28 je napisao/la:Upita navijac kluba koji cim nema novca da isplati igraca, stvori famu kako je ''pobunjenik'' , ''neradnik'' , ''buntovnik''delinjo je napisao/la:da li divovi mogu dovesti nekog igraca,pa makar i sa minkog polja i akademije,dati mu sansu ...i to kosta jel de....Miske uleti konama posudi nek imaju![]()
Juce pitaju jel i Krizmanu produzen ugovor, danas ga tjeraju...
#SWRA
nego ima li sta u minskom polju talentovano ???
Thetraphak1921 je napisao/la:"Cekat cemo te svaki dan.."
"Sa sjevera ide huk.."
Pa onda pokusaj ubistva onog sto im sada vodi tribinu..
Sve je to isto, samo sto vi to pokusavate predstaviti kao da se sve desava samo na jednoj strani.
Legle plateTobeYarabi je napisao/la:jel ovo miske danas pustio nove isprdke na forum?
Boli istina, a pic.kice, a spominje se Vuk, neredi na sjeveru, to je OK, a uvrijedjene mladice?Thetraphak1921 je napisao/la:Najezda bumbara.
cak su i mesija angazovali da brani filozofijuEvolution87 je napisao/la:Legle plateTobeYarabi je napisao/la:jel ovo miske danas pustio nove isprdke na forum?
Koliko me boli, ozbiljno sam poceo razmisljati o suicidu. Toliko sam se uvrijedio..belosevic28 je napisao/la:Boli istina, a pic.kice, a spominje se Vuk, neredi na sjeveru, to je OK, a uvrijedjene mladice?Thetraphak1921 je napisao/la:Najezda bumbara.
#SWRA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.