PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Necu, odoh krasti kasetofone po Njemackoj i pljackati njemacke Drvopromete. To je ultra !
-
- Kontakt:
Tako je, sitni kriminal moze, nasilje nikako. Znaju vam to športska braca iz listice.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Nista nasilje ! Zato dizemo parole podrske Kundi, jer je umalo ubio mladica. Zato dizemo parole podrske Vuku, koji je ubio momka !
Sitni kriminal moze, ali ako se pocne sa pokusajem ubistva na Cvili !
- TobeYarabi
- Kontakt:
12.1.2017, the gurbeti: ''krizman je treci najbolji igrac pl''
13.1.2017, the gurbeti: ''krizman qurac od igraca, treba ga slavko(tako trenutno zovu misimovica) otjerati''
13.1.2017, the gurbeti: ''krizman qurac od igraca, treba ga slavko(tako trenutno zovu misimovica) otjerati''
Je li Zulić još uvijek vođa ili neki bitan faktor kod gurbeta?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Njihov ce sjever opet biti najjaci samo dok ubice odleze a do tad in kolo vode kradljivi pasteta i cokolada !!!!!!!
Sad plovi umjetničkim vodama. Često je viđen u Galeriji Boris Smoje.joker90 je napisao/la:Je li Zulić još uvijek vođa ili neki bitan faktor kod gurbeta?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
A kakva vam je to nova fora sa gurbetima
to jest romima, a do juce bilo kerovi 

-
- Kontakt:
Sve moze, samo nek se ne puca i bombe ne postavljaju (ned'o dragi Allah)Thetraphak1921 je napisao/la:Nista nasilje ! Zato dizemo parole podrske Kundi, jer je umalo ubio mladica. Zato dizemo parole podrske Vuku, koji je ubio momka !

Zamisli messi kad vasi bombasi izadju iz zatvora, ludnica Selme mi, a ima ih mashallah !
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Pa sta su Vuk, Kundo i TPČ radili? Ubili ili pokušali ubiti proklinjanjem?belosevic28 je napisao/la:Sve moze, samo nek se ne puca i bombe ne postavljaju (ned'o dragi Allah)Thetraphak1921 je napisao/la:Nista nasilje ! Zato dizemo parole podrske Kundi, jer je umalo ubio mladica. Zato dizemo parole podrske Vuku, koji je ubio momka !
Zamisli messi kad vasi bombasi izadju iz zatvora, ludnica Selme mi, a ima ih mashallah !
Vrijedi ponoviti faktografiju (1:30):
To vodi životu, mislim taj način
To je životna filozofija, biti Željezničar
Mislim, to treba skontati šta je
(Ivica Osim)
To vodi životu, mislim taj način
To je životna filozofija, biti Željezničar
Mislim, to treba skontati šta je
(Ivica Osim)
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- elamalakia
- Kontakt:
Ne zna on ko su oni sta ti jeThetraphak1921 je napisao/la:Pa sta su Vuk, Kundo i TPČ radili? Ubili ili pokušali ubiti proklinjanjem?belosevic28 je napisao/la:Sve moze, samo nek se ne puca i bombe ne postavljaju (ned'o dragi Allah)Thetraphak1921 je napisao/la:Nista nasilje ! Zato dizemo parole podrske Kundi, jer je umalo ubio mladica. Zato dizemo parole podrske Vuku, koji je ubio momka !

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
-
- Kontakt:
Pucali u klupskim prostorijama i bombe postavljali na stadion... Ups, pardon to je negdje drugo zabiljezeno.Thetraphak1921 je napisao/la:Pa sta su Vuk, Kundo i TPČ radili? Ubili ili pokušali ubiti proklinjanjem?belosevic28 je napisao/la:Sve moze, samo nek se ne puca i bombe ne postavljaju (ned'o dragi Allah)Thetraphak1921 je napisao/la:Nista nasilje ! Zato dizemo parole podrske Kundi, jer je umalo ubio mladica. Zato dizemo parole podrske Vuku, koji je ubio momka !
Ozbiljno mi treba odgovor na ovo pitanje!High je napisao/la:Sad plovi umjetničkim vodama. Često je viđen u Galeriji Boris Smoje.joker90 je napisao/la:Je li Zulić još uvijek vođa ili neki bitan faktor kod gurbeta?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
odakle je zulic?joker90 je napisao/la:Ozbiljno mi treba odgovor na ovo pitanje!High je napisao/la:Sad plovi umjetničkim vodama. Često je viđen u Galeriji Boris Smoje.joker90 je napisao/la:Je li Zulić još uvijek vođa ili neki bitan faktor kod gurbeta?
Vlada FBiH dala saglasnost: Zrinjskom 300.000 KM, Širokom Brijegu 240.000 KM
Premijerligaški klubovi Zrinjski i Široki Brijeg zadovoljno trljaju ruke nakon današnje sjednice Vlade FBiH koja je održana u Sarajevu.
Detalj sa hercegovačkog derbija Detalj sa hercegovačkog derbija
Naime, Federalna vlada dala je saglasnosti Nadzornom odboru JP Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar o sponzoriranju sportskih klubova.
Saglasnost je data za sponzorske ugovore sa HŠK Zrinjski u iznosu od 300.000 KM (bez PDV-a) i NK Široki Brijeg u iznosu od 240.000 KM (također bez PDV-a), saopćeno je iz Vlade FBiH.
Premijerligaški klubovi Zrinjski i Široki Brijeg zadovoljno trljaju ruke nakon današnje sjednice Vlade FBiH koja je održana u Sarajevu.
Detalj sa hercegovačkog derbija Detalj sa hercegovačkog derbija
Naime, Federalna vlada dala je saglasnosti Nadzornom odboru JP Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar o sponzoriranju sportskih klubova.
Saglasnost je data za sponzorske ugovore sa HŠK Zrinjski u iznosu od 300.000 KM (bez PDV-a) i NK Široki Brijeg u iznosu od 240.000 KM (također bez PDV-a), saopćeno je iz Vlade FBiH.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Vidim..elamalakia je napisao/la:Ne zna on ko su oni sta ti jeThetraphak1921 je napisao/la:Pa sta su Vuk, Kundo i TPČ radili? Ubili ili pokušali ubiti proklinjanjem?belosevic28 je napisao/la:
Sve moze, samo nek se ne puca i bombe ne postavljaju (ned'o dragi Allah)
Ja znam, ne mora meni niko pricati sta se sve desavalo u grupi i kako je izgledala narocito ono jedno vrijeme kada su se svi skupili, i time se zasigurno ne ponosim. Na kraju krajeva, znamo sta se desilo.. Medjutim, ovdje se na sve moguce nacine predstavljaju kao djeca cvijeca a vrlo dobro znamo da to nisu te da je slicnih, ako ne i istih situacija bilo i na drugoj strani.
@Tobe
Sarajevo, zasto?
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 13 jan 2017, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ebemo ti kcerku Novalicu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Thetraphak1921 je napisao/la:@Tobe
Sarajevo, zasto?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- elamalakia
- Kontakt:
Oprez Bjelave!
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.