Citava mu uprava od hdza sastavljena a on opet o majorizaciji...haha kakvi ste vi mazlumi...najbolje da opet ljepite naljepnice po sirokom...sb1996 je napisao/la:De nemoj da nam itko Draganov dolazi...
NK Široki Brijeg
- brkatasomina
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.
Reci mu reci mubrkatasomina je napisao/la:Citava mu uprava od hdza sastavljena a on opet o majorizaciji...haha kakvi ste vi mazlumi...najbolje da opet ljepite naljepnice po sirokom...sb1996 je napisao/la:De nemoj da nam itko Draganov dolazi...
- brkatasomina
- Kontakt:
Pa kako necu bolaljutinar je napisao/la:Reci mu reci mubrkatasomina je napisao/la:Citava mu uprava od hdza sastavljena a on opet o majorizaciji...haha kakvi ste vi mazlumi...najbolje da opet ljepite naljepnice po sirokom...sb1996 je napisao/la:De nemoj da nam itko Draganov dolazi...
Pa predsjednik skupstine kluba Knezovic je zastupnik u zastupnickom domu parlamenta FBIH...
Miro gradonacelnik, Gilja vojnik draganov...
Ostali tzv gospodarstvenici stvoreni na racun iste politike...
Ne znam samo kome se pojedinci mahniti prave
Kome furke furaju...
Neka si se ti Somina javio, jesi li mislio da cemo u povijest otici, gledat ces nas ti jado jos dugo, dugo .... A ja Zrinjskom zelim da osvoji naslov ove godine, a slijedece ....
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- brkatasomina
- Kontakt:
Neka vas...ja vam ne zelim zlo, samo stojim da sve ono sto se odigralo proslih puta imalo je osobnu korist pojedinca a ne kluba...u koje su upleteni navijaci svjesno ili nesvjesno...
Naravno jer ste uzimali moj klub u usta.
Jer svatko ce iole posten reci kako stvari funkcioniraju...
Nemojte uvijek u drugome traziti krivicu...
Brko, a nego u kome da trazimo krivicu za ono sto nismo otisli u Europu one godine, a zna se zasto nismo otisli - "ČISTI I POŠTENI PENAL"...brkatasomina je napisao/la:Neka vas...ja vam ne zelim zlo, samo stojim da sve ono sto se odigralo proslih puta imalo je osobnu korist pojedinca a ne kluba...u koje su upleteni navijaci svjesno ili nesvjesno...
Nego da ko je kriv što ste još jedan onakav penal dobili u onoj utakmici koja je završila rezultatom 3:4?
- brkatasomina
- Kontakt:
Jes i protiv Olimpika u finalu kupa smo vam mi krivi, i protiv Mladosti u kaknju takodjer...imali ste milion dobijenih utakmica koje ste izgubili svojom krivicom...sb1996 je napisao/la:Brko, a nego u kome da trazimo krivicu za ono sto nismo otisli u Europu one godine, a zna se zasto nismo otisli - "ČISTI I POŠTENI PENAL"...brkatasomina je napisao/la:Neka vas...ja vam ne zelim zlo, samo stojim da sve ono sto se odigralo proslih puta imalo je osobnu korist pojedinca a ne kluba...u koje su upleteni navijaci svjesno ili nesvjesno...
Nego da ko je kriv što ste još jedan onakav penal dobili u onoj utakmici koja je završila rezultatom 3:4?
A o plakatima da ne pricam i etiketiranju Zrinjskog u neke glupe price...
Da ne idemo dalje svako dobro i vidimo se u ligi za prvaka i novim penalima...
brkatasomina je napisao/la:Jes i protiv Olimpika u finalu kupa smo vam mi krivi, i protiv Mladosti u kaknju takodjer...imali ste milion dobijenih utakmica koje ste izgubili svojom krivicom...sb1996 je napisao/la:Brko, a nego u kome da trazimo krivicu za ono sto nismo otisli u Europu one godine, a zna se zasto nismo otisli - "ČISTI I POŠTENI PENAL"...brkatasomina je napisao/la:Neka vas...ja vam ne zelim zlo, samo stojim da sve ono sto se odigralo proslih puta imalo je osobnu korist pojedinca a ne kluba...u koje su upleteni navijaci svjesno ili nesvjesno...
Nek ste vi drugu Draganu dali medalju za nesebičnu pomoc hehe
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
- brkatasomina
- Kontakt:
Knjigu u ruke i uci sine, nije za svakoga komentiranje po internetu...
A dobija svak po zaslugama, vazda bilo!
http://****/vijest/vlada-fbih-dala ... -km-231281
Vidis kako vas dragan mrzi...
A dobija svak po zaslugama, vazda bilo!
http://****/vijest/vlada-fbih-dala ... -km-231281
Vidis kako vas dragan mrzi...
brkatasomina je napisao/la:Jes i protiv Olimpika u finalu kupa smo vam mi krivi, i protiv Mladosti u kaknju takodjer...imali ste milion dobijenih utakmica koje ste izgubili svojom krivicom...sb1996 je napisao/la:Brko, a nego u kome da trazimo krivicu za ono sto nismo otisli u Europu one godine, a zna se zasto nismo otisli - "ČISTI I POŠTENI PENAL"...brkatasomina je napisao/la:Neka vas...ja vam ne zelim zlo, samo stojim da sve ono sto se odigralo proslih puta imalo je osobnu korist pojedinca a ne kluba...u koje su upleteni navijaci svjesno ili nesvjesno...
Zasto ne odgovoris za utakmcie protiv tvog kluba?
Siroki i Zrinjski dogodine za naslov, sarajlije nek se dogovore tko ce biti 3.

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Okanite se vise te price oko Dragana, Zrinjskog itd
Svatko ima svoje. Imamo nove ljude i idemo dalje da se sve poslozi. Nase je da podrzimo klub sa tribina
Svatko ima svoje. Imamo nove ljude i idemo dalje da se sve poslozi. Nase je da podrzimo klub sa tribina
+1brig je napisao/la:Okanite se vise te price oko Dragana, Zrinjskog itd
Imate tamo Prepucavanja i nastavite
Uh da je izboriti Europu, ne bi znali sta cemo od para
HRHB
HRHB
Pozdrav momci 
Novi sam ovdje,tj pratim ovu temu odavno ali nikad nisam želio ništa pisati,ali evo vremena se mijenjaju,Široki je dobio upravu,snijeg pada,pa rekoh i ja ću se uključiti malo
Novi sam ovdje,tj pratim ovu temu odavno ali nikad nisam želio ništa pisati,ali evo vremena se mijenjaju,Široki je dobio upravu,snijeg pada,pa rekoh i ja ću se uključiti malo
EKONNP
HT dao Sirokom 240.000KM a Zrinjskom 300.000... Ocigledno je da se nogomet dize = imat ce se sta pratit u nasem gradu napokon...
Dobrodosao medju pravu rajuskripar96 je napisao/la:Pozdrav momci
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Dobrodosao!skripar96 je napisao/la:Pozdrav momci
Iskreno nisam mislio da ce biti ovoliki iznos iz HT. Za svaku pohvalu!
NK Široki Brijeg
- brkatasomina
- Kontakt:
Ovaj je iznos za razdoblje od tri godine. Nista znacajno. Znajuci koliko je para otislo proteklu decenije za sarajevo film festival i ostale platformaske projekte...
- Evolve
- Kontakt:
brkatasomina je napisao/la:Ovaj je iznos za razdoblje od tri godine. Nista znacajno. Znajuci koliko je para otislo proteklu decenije za sarajevo film festival i ostale platformaske projekte...
Mmmda, ako je na tri godine, onda i nije neki značaniji iznos u pitanju. Al svejedno, pare su pare
NK Široki Brijeg
Dobrodosao skripar96
Ja mislio samo za ovu sezonu te pare
Ja mislio samo za ovu sezonu te pare
Igraj Široki ti si najbolji!
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Aduka87, ArmandoMarenzi, JG1997, MikiPirs, MostarskiBijeli1 i 82 gosta.