FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koliko je Plakalo visok ? Sve cemo mi proizvest al golmana nikako .... Kad se sjetim Alaima 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1.84HeraklitMracni je napisao/la:Koliko je Plakalo visok ? Sve cemo mi proizvest al golmana nikako .... Kad se sjetim Alaima
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Novinari Avaza na aparatima. Novinari istog više ne mogu zarađivati petobe preko leđa FKS.Steph je napisao/la:Novine
"Zašto na Koševu nemaju ambicija"![]()
SRETAN BROJ - 1725
Treba im poslati odgovor "Zato!".
Kakvi debili.
Kakvi debili.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- PitarBordo
- Kontakt:
Hajde svi koji imate fb nalog, otiđite na profil ovog debila Husare i prijavite. Sekund posla.
Samo Saraj'vo.
Da bi ovakav naslov napisao moraš biti hadalj, štrumf ili veliki ljubitelj cvaje i petobe.
SRETAN BROJ - 1725
zna li ko je li sutra trening na pomoćnom i u koliko
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Možda i nije toliko loše što nema dolazaka.
Po meni bi jedan vezni bio sasvim dovoljan, jer se na ostalim pozicijama možemo dopunjavati iz akademije.
U napadu mogu uskočiti Ćataković i Hadžić dok smo na ostalim pozicijama popunjeni manje više.
Možda desno krilo ali Bože moj, ne pod svaku cijenu..
Po meni bi jedan vezni bio sasvim dovoljan, jer se na ostalim pozicijama možemo dopunjavati iz akademije.
U napadu mogu uskočiti Ćataković i Hadžić dok smo na ostalim pozicijama popunjeni manje više.
Možda desno krilo ali Bože moj, ne pod svaku cijenu..
Premijerligaški klubovi Zrinjski i Široki Brijeg zadovoljno trljaju ruke nakon današnje sjednice Vlade FBiH koja je održana u Sarajevu.
Naime, Federalna vlada dala je saglasnosti Nadzornom odboru JP Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar o sponzoriranju sportskih klubova.
Saglasnost je data za sponzorske ugovore sa HŠK Zrinjski u iznosu od 300.000 KM (bez PDV-a) i NK Široki Brijeg u iznosu od 240.000 KM (također bez PDV-a), saopćeno je iz Vlade FBiH.
Sta je sa ovim "bosnjackim" firmama, gdje ovakvo sto nama i skretnicarima i ostalim ekipama?
Naime, Federalna vlada dala je saglasnosti Nadzornom odboru JP Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar o sponzoriranju sportskih klubova.
Saglasnost je data za sponzorske ugovore sa HŠK Zrinjski u iznosu od 300.000 KM (bez PDV-a) i NK Široki Brijeg u iznosu od 240.000 KM (također bez PDV-a), saopćeno je iz Vlade FBiH.
Sta je sa ovim "bosnjackim" firmama, gdje ovakvo sto nama i skretnicarima i ostalim ekipama?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prvotimci su trenirali u dobroj atmosferi po lijepom i sunčanom vremenu, a sam trening bio je baziran na poboljšanju fizičke spreme.
Treninzima se danas priključio i dvadesetogodišnji estonski reprezentativac Frank Liivak, koji će u narednih desetak dana boraviti na probi. Vrijedi istaći da su trening zbog prehlade propustili Almir Bekić, Balić i Pidro, a prvotimci Sarajeva će trenirati jednom dnevno do ponedjeljka.
Početkom iduće sedmice, intenzivirati će se treninzi te će izabranici Mehmeda Janjoša trenirati dva puta dnevno, a odlazak na prvi dio priprema u Čitluku zakazan je za 21. januar.
Treninzima se danas priključio i dvadesetogodišnji estonski reprezentativac Frank Liivak, koji će u narednih desetak dana boraviti na probi. Vrijedi istaći da su trening zbog prehlade propustili Almir Bekić, Balić i Pidro, a prvotimci Sarajeva će trenirati jednom dnevno do ponedjeljka.
Početkom iduće sedmice, intenzivirati će se treninzi te će izabranici Mehmeda Janjoša trenirati dva puta dnevno, a odlazak na prvi dio priprema u Čitluku zakazan je za 21. januar.
-
belosevic28
- Kontakt:
Ako ode Almir, beka necemo dovoditi, Ivetic, Rastoder, po potrebi i Husarin pulen moze uskociti. Ceka se odlazak Balica, vec se pricalo sa 2 stopera, ako Balic ode jedan ce se angazovati. Spehar bi mogao kod nas ako Dulja ode. To je to uglavnom. Mislim da su od Pirica odustali definitivno, cim se onaj ljepotan pomamio na FB i pljuje redom...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Bilo je takvih cifri i u FKS dok je Šefik bio živ i dok su se mogli reklamirati duhanski proizvodi.Evander je napisao/la:Premijerligaški klubovi Zrinjski i Široki Brijeg zadovoljno trljaju ruke nakon današnje sjednice Vlade FBiH koja je održana u Sarajevu.
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da hoce oticibelosevic28 je napisao/la:Ako ode Almir, beka necemo dovoditi, Ivetic, Rastoder, po potrebi i Husarin pulen moze uskociti. Ceka se odlazak Balica, vec se pricalo sa 2 stopera, ako Balic ode jedan ce se angazovati. Spehar bi mogao kod nas ako Dulja ode. To je to uglavnom. Mislim da su od Pirica odustali definitivno, cim se onaj ljepotan pomamio na FB i pljuje redom...
-
belosevic28
- Kontakt:
Moj Morto, mo's misliti da ima budala koji bi i obestecenje platili za njega
''Vade'' ga igre na Kirin kupu, dva kluba su u igri,pa cemo vidjeti... Naravno ako govorimo o Centarsutu 
Duljevic na aparatimaMemara je napisao/la:
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Osttribine
- Kontakt:
Onog cirkusanta od menadjera bi trebalo zakonski protjerati iz BH fudbala, i ne znam koji klinac ovi nasi sa njim i posluju, mogu samo zamisliti da se doveo Piric i da nije standardan na golu, oprao bi nas putem drustvenih mreza i portala. Na kraju krajeva ta golmanska pozicija nam i nije deficitarna.belosevic28 je napisao/la:Ako ode Almir, beka necemo dovoditi, Ivetic, Rastoder, po potrebi i Husarin pulen moze uskociti. Ceka se odlazak Balica, vec se pricalo sa 2 stopera, ako Balic ode jedan ce se angazovati. Spehar bi mogao kod nas ako Dulja ode. To je to uglavnom. Mislim da su od Pirica odustali definitivno, cim se onaj ljepotan pomamio na FB i pljuje redom...
-
belosevic28
- Kontakt:
@osttribine, sreca samo Hodzica imamo od njegovih. Inace, svi trebamo zahvaliti Bogu pa je sad tu Cala, i on ne dopusta menadzercicima da mu uvaljuju igrace... Zato se i plasiraju razne price.
Na vrijeme produžit ugovor sa Pavlovićem i otkantat ovog husaru više..
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 24 gosta.