Po mom misljenju dafilip13 je napisao/la:Warriorsi?Tracy3McGrady je napisao/la:Upravo IH gledamo
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Svaštara
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Re: Svaštara
Hm,ne bih se bas slozio,sa ovakvim pachuliom
- TheTruth34
- Kontakt:
Rondo
Alen
Pierce
KG
Shaq
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Alen
Pierce
KG
Shaq
Pa ako ćemo tako i Lakersi 2004. mogu u priču, a Spursi sada imaju najjaču petorku lige.TheTruth34 je napisao/la:Rondo
Alen
Pierce
KG
Shaq
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
David Pick ?@IAmDPick 21m21 minutes ago
Europe has rebounded TWO former No. 1 NBA draft picks in same season. Andrea Bargnani --> Baskonia
Anthony Bennett --> Fenerbahce
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- PaskalHens
- Kontakt:
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
JohnsonTheTruth34 je napisao/la:Rondo
Alen
Pierce
KG
Shaq
Ainge
Bird
Mchale
Parish
Mora biti ovaj GSW,5 AS igraca u petorci.. 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Ko ima bolju sezonu, Westbrook ove ili Steph prošle godine?
Jednako su impresivne ova Westbrookva,Hardenova i prosla Stephova.filip13 je napisao/la:Ko ima bolju sezonu, Westbrook ove ili Steph prošle godine?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Igral vas vecina kladionicu? Pocnite igrati streak for cash na espn, ne kosta nista, onaj s najvecim aktivnim streakom na kraju mjeseca uzima 30 hiljada u padje, onaj koji ima najvise pogodaka za taj mjesec uzima 5 hiljada. Znaci cim jednu profulis vracate na 0... Moze iz Bosne, moze se logovat preko Fejsa, bolje da nas narod ubode nego Ameri.
http://streak.espn.com/en/entry
Joj izgleda navuc cu se na ovo,ekstrica,jel ti igras? how long?alemsa je napisao/la:Igral vas vecina kladionicu? Pocnite igrati streak for cash na espn, ne kosta nista, onaj s najvecim aktivnim streakom na kraju mjeseca uzima 30 hiljada u padje, onaj koji ima najvise pogodaka za taj mjesec uzima 5 hiljada. Znaci cim jednu profulis vracate na 0... Moze iz Bosne, moze se logovat preko Fejsa, bolje da nas narod ubode nego Ameri.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Igro sam prije, danas sam opet poceo, bio i zaboravio na ovo skroz, ubo sam danas Galatu, sad igro ovo ST. vs Lille, kasniej cu Hornetse, pa Utah ili Cle.Sarmelino je napisao/la: Joj izgleda navuc cu se na ovo,ekstrica,jel ti igras? how long?
jaran mi ima 15 zaredom trenutno, a prvi streak je 26 trenutni.
Gledam evo, ma ovaj cu mjesec da se uhodam samo, skinuo sam app vec,sljedeci vec ozbiljno idemoalemsa je napisao/la:Igro sam prije, danas sam opet poceo, bio i zaboravio na ovo skroz, ubo sam danas Galatu, sad igro ovo ST. vs Lille, kasniej cu Hornetse, pa Utah ili Cle.Sarmelino je napisao/la: Joj izgleda navuc cu se na ovo,ekstrica,jel ti igras? how long?
jaran mi ima 15 zaredom trenutno, a prvi streak je 26 trenutni.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
ma jednostavno, mos jedan pick u datom vremenu, i onda kad taj zavrsi mos drugi, znaci ako veceras uzmes Hornetse recimo, nes moci Rakete, i onda kad to zavrsi, moci ces Utah ili Cle, ne mos oboje.Sarmelino je napisao/la: Gledam evo, ma ovaj cu mjesec da se uhodam samo, skinuo sam app vec,sljedeci vec ozbiljno idemo
Skontao sam sve,gdje bi bilo kraja kad bi se kakva para uzelaalemsa je napisao/la:ma jednostavno, mos jedan pick u datom vremenu, i onda kad taj zavrsi mos drugi, znaci ako veceras uzmes Hornetse recimo, nes moci Rakete, i onda kad to zavrsi, moci ces Utah ili Cle, ne mos oboje.Sarmelino je napisao/la: Gledam evo, ma ovaj cu mjesec da se uhodam samo, skinuo sam app vec,sljedeci vec ozbiljno idemo
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Uzmes 30 000 dolara i miran si cijelu godinu.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.