odnosno onaj tata pjandura
FK Rudar Kakanj
Re: FK Rudar Kakanj
zdravko mamić maminjo institucija balkanska!!!
[quote="kakanj84"]
mama ti je idiot 
[/quote
Zadnja izmjena: amar009, dana/u 13 jan 2017, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO DOKAZUJEŠ MOJE TVRDNJE DA DOBUJANI NE VOLE RUDAR.
POLAKO SE OTKRIVATE I MRSSSSSS NA VASU ZAHRDJALU TEMU.
uvijek ce RUDAR BITI RUDAR a mladost mladost.
(kosova,vis,olovo,ROSTILJI,PJANDURE,
SELJOBERI,AČKANI,ELEE,KRAJINE,OPARUŠE,
-KADIJA-RAKIJA,
POLAKO SE OTKRIVATE I MRSSSSSS NA VASU ZAHRDJALU TEMU.
uvijek ce RUDAR BITI RUDAR a mladost mladost.
(kosova,vis,olovo,ROSTILJI,PJANDURE,
SELJOBERI,AČKANI,ELEE,KRAJINE,OPARUŠE,
-KADIJA-RAKIJA,
Je l neko napustio od igraca Rudar, i da li je neko dosao?
Hinovic najvjerovatnije ide za ostale se jos nista ne zna
ziheru imaš temu mladost DOBUJ kakanj pa tamo prosipaj nebuloze DOBUJSKE.
A hinovic je vec otisao...
- L' Imperator
- Kontakt:
@Kakanj84 Pusti ba komšije, svako ima pravo pisati na kojoj god temi hoće, bez vrijeđanja naravno. Klub nam izgleda u nikad težoj situaciji, niko ne zna kad je prozivka, igrači, novinari, trener.. Puno su veći naši problemi od toga vole li Dobojani Rudar. 
#samoRudar #zauvijek
nek tamo huškaju i provociraju što se mene tiče nisam MALOUmAN pa da ne vidim kolko im je drago što smo u ovoj situaciji.
Još onaj KLOC AMAr KADIC neke stihove lafo piše a vi kao voli te rudar i niko osim mene nije reagovao ako ništa bar ovdje al neka nastavi sirit mržnju NECE PROCI TAKO LAKO
Još onaj KLOC AMAr KADIC neke stihove lafo piše a vi kao voli te rudar i niko osim mene nije reagovao ako ništa bar ovdje al neka nastavi sirit mržnju NECE PROCI TAKO LAKO
Zadnja izmjena: kakanj84, dana/u 13 jan 2017, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
amar009 je napisao/la:jedan je grad dva su kluba, jednom je kruna drugom je c...,ale,ale,alekakanj84" je napisao/la:mama ti je idiot
odnosno onaj tata pjandura![]()
![]()
![]()
evo L' Imperatoru DOBUJSKE FORE
Zadnja izmjena: kakanj84, dana/u 13 jan 2017, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
Gospodine upuceni hajde kad sve znas kazi nam koliko RMU godisnje daje para za Rudar, koliko Opcina?kakanj84 je napisao/la:ziheru imaš temu mladost DOBUJ kakanj pa tamo prosipaj nebuloze DOBUJSKE.
Nije sve tako crno kako izgleda, vidjet cesL' Imperator je napisao/la:@Kakanj84 Pusti ba komšije, svako ima pravo pisati na kojoj god temi hoće, bez vrijeđanja naravno. Klub nam izgleda u nikad težoj situaciji, niko ne zna kad je prozivka, igrači, novinari, trener.. Puno su veći naši problemi od toga vole li Dobojani Rudar.
Samo sam ti postavio pitanje kao osobi koja sve zna a ti pokazujes svoje seljacke manire
Ne sramoti Kakanj zivota ti
vi ste iz DOBUJA daleko je kakanj od vas
....
Mi bar znamo odakle smo i nismo sisli sa brda 
ha ha ha ha ha da bog dragi sačuva
-
kakanjac62
- Kontakt:
Ako si ti kakanjac Kakanj je jadan I postao veliko selo.Ukakanj84 je napisao/la:treba vam vize uvest kad dolazite u GRAD![]()
![]()
i nema većih grmalja od vas dole (ne želim da seljake uvrijedim)
DOBUJ DOBUJANIMA (i placenicima)
![]()
![]()
GRAD KAKANJ-KAKANJCIMA!!!
![]()
![]()
sad razguli MEDJEDE TRUHLI na vašu zaostalu temu pa tamo pišite vidim da vam je tema aktualna![]()
![]()
kaknju nema vise kakanjaca.Pravi Kakanjci su otisli zbog takvih kao sto si ti.Ne mozes da razgovaras bez vrijedjanja .Ako je iko TRUHO (Kaos to ti kazes truhli ) to je onda Rudar sto se vidi vec decenijama.Zalosno je citati ovakve diskusije I komentare.Ja mislim da je tebi najbolje da se sklonis sa teme Rudar jer stvarno sramotis prave kakanjce .Koliko vidim da nisi bas nesto informisan kako se predstavljas ali si veoma potkovan sa uvredama .Totalno nepotrebno I ruzno.
- L' Imperator
- Kontakt:
De napiši ako znaš šta, može i u PP.ziher je napisao/la:Nije sve tako crno kako izgleda, vidjet cesL' Imperator je napisao/la:@Kakanj84 Pusti ba komšije, svako ima pravo pisati na kojoj god temi hoće, bez vrijeđanja naravno. Klub nam izgleda u nikad težoj situaciji, niko ne zna kad je prozivka, igrači, novinari, trener.. Puno su veći naši problemi od toga vole li Dobojani Rudar.
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Vide ljudi da se primaš pa te zezaju malo.kakanj84 je napisao/la:evo L' Imperatoru DOBUJSKE FOREamar009 je napisao/la:jedan je grad dva su kluba, jednom je kruna drugom je c...,ale,ale,ale![]()
![]()
![]()
#samoRudar #zauvijek
svaka cast jerane...ovo je samo pozitivna zejebancija...ali nismo svi isti...puno pozdrava za normalne ljude...L' Imperator je napisao/la:Vide ljudi da se primaš pa te zezaju malo.kakanj84 je napisao/la:evo L' Imperatoru DOBUJSKE FOREamar009 je napisao/la:jedan je grad dva su kluba, jednom je kruna drugom je c...,ale,ale,ale![]()
![]()
![]()
Nije to ništa šta navijači Želje pišu na temi Sarajeva i obratno, mada se ovo naše rivalstvo ne može porediti s njihovim, ali ga ima.
Ja ih razumijem, Mladost je trenutno daleko ispred Rudara u svakom pogledu. U klubu im nema ni trunke lopovluka, imaju jednog od najboljih bh. trenera, vjerovatno će za koji dan biti i pojačanja o kojim mi samo možemo sanjati. Na pripreme idu u Antaliju.
Pripremaju se za natkrivanje tribine i postavljanje reflektora, o tome ne možemo ni sanjati. Snimljen im film o klubu, premijera u Sarajevu, Beogradu.. O Rudaru samo kriminalistički film može biti snimljen!
Ljudi žive svoj san! KOMŠIJE, UŽIVAJTE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.