predmetmrznje je napisao/la:rodjak je napisao/la:miki651
Pa Veležu je dvije godine Hepok bio glavni sponzor sa sredstvima većim od ht za Zrinjski i Široki. A taj isti hepok se vodi kao poduzeće u stečaju... Taj isti Velež je tri godine imao veći proračun od Zrinjskog i gdje su rezultati a tek gdje su novci.
Pa majstore procitaj ponovo sta sam napiso.Nisam pisao ni oprracunu ni o rezultatima.Ne mozes usporedjivati Hepok i HT Eronet,hepok je u privatnom vlasnistvu a HT Eronet u vlasnistu Federacije(dakle svih gradjana).Ova samovolja direktora HT Eronet da samo sponzoriraju po etnickoj pripadnosti nema ni u zimbabweu.Da je HT Eronet privatna firma ne bi imo nista protiv,njihove pare kek daju kome hoce,ali nemoze se dozvoliti da svacije pare idu samo onima koji neko odlucuje a nije marke ulozio u tu firmu.Ovo se mora sto prije ili privatizirati ili prodati strancima,pa onda nek daju zrinjsko,sirokom ili bolo kome drugo koliko god hoce.Sprega SDA-HDZ unistise sve sto se moze unistiti,mora se ovo mjenjati pod hitno
Evo opet kuknjave iz ruralnog dijela Mostara. Oooooo
Podršku radu novog Upravnog odbora FK Velež i želju da se Rođeni što prije vrate u sami vrh bh. fudbala, danas je pružila i Vlada FBiH, na čelu s premijerom Fadilom Novalićem i ministrima, koji su posjetili stadion u Vrapčićima i potom uručili donaciju u iznosu od 30.000 KM.
Znači ne da vam je neko poduzeće u 50postotnom državnom vlasništvu dalo pare, nego direkt Vlada čobane.
I ti si našo plakat radi pišljivih 100k godisnje, to nam je samo da držimo urednim stadion

Ja nisam reko da nismo dobili od Vlade 30 000 kao neka pomoc za subjekte koji su u izuzetno teskom trenutku za opstanak(na to imaju sve firme i drustva pravo da zatraze ako budu u krizi a na vladi je da odobri ili ne odobri ta sredstva.)Tako su pomagali recimo i Aluminijski a tamo ovi vasi tajkuni sve pokrali .
Ali govorim ovi iz Eroneta bez ikakvog pitanja sponzoriraju koga zele,a oni zele samo hrvatske klubove sponzorisati.Da su oni dali recimo Sirokom i Zrinjskom(haj eto zato sto su u najacem rangu) najvecu sumu para,onda Velezu,Gosku,Capljini i ko jos ima u federalnoj ligi drugu sumu,pa onda nekim manjim klubovima jos manju onda bi bilo ok ,ali oni idu iskljucivo etnickim principom sto nema ni u burkini faso.Bh telecom daju svima ko je god uspjesan,od fudbalskih i drugih timova do pojedinacnih sportova tipa onog Belje boksera ili Tuke atleticara,i tako i treba bez obzira iz kojeg tora dolazis .
Hepok je davno privatiziran,ne znam o cemu govoris,Hepok je bio u krizi tamo oko 2000 i neke dok se nije privatizovo,i ako ne znas odnedavno je od te firme koja je privatizirala davno Hepok neki arap otkupio firmu za ,slagat,cu je li 4 ili 40 miliona nisam siguran.
Ja ne placem, nego se bunim zato sto je ocigledna nepravda i protekcija po etnickoj osnovi.Ja bi se recimo bunio isto i da neko daje lovu samo uslovno receno bosnjackim klubovima(jer Velez ne prepoznaje nacionalnost ali eto da tako kazem) a da sa druge strane postoji drugi neki klub i da ne dobije nista,to nije ljudski ni fer.Ja sam protiv nepravde pa bila ona i protiv mene .
P.S.A sad koga sam ja to uvrijedio da mene nazivas takvim imenom ,je li atu jedan neotesani

.Sa kakve skripine si ti sljego u Mostar da mi je znati ako komuniciras na takav nacin.

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA