PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

TobeYarabi
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la TobeYarabi » 13 jan 2017, 22:19

Sariel je napisao/la:drama smijesno, slika koze,slika svinje,slikakoze,slikasvinje, cesta repeticija dovodi do zamora materijala..
not so funny...
de nesto promijeni druze...
tobe jarabi.
a da probaju sunku baildisali bi se... :o

ti sisarajlijice bio gotov i prije no sto si pao sastoloice...
jedino je onaj esprit prije tebe zgotovio... :mrgreen: ono je nemoguce preskocit
ja u jednoj slici ili gifu napisem vise nego neki u 20 recenica..sunka sa tim nema nikakve veze, i otkud znas da to neko ne jede? vidis ti nesto pametujes drugima za neka nacionalisticka sranja a ustvari isto to radis sa pominjanjem sunke, krmetine, alkohola u ramazanu i postavljanja onih slika itd.. dvolicnost je vrlo ruzna osobina, da ne kazem bolest..btw sisoje opet popusio na sudu :lol:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 jan 2017, 22:24

TobeYarabi je napisao/la:
Sariel je napisao/la:drama smijesno, slika koze,slika svinje,slikakoze,slikasvinje, cesta repeticija dovodi do zamora materijala..
not so funny...
de nesto promijeni druze...
tobe jarabi.
a da probaju sunku baildisali bi se... :o

ti sisarajlijice bio gotov i prije no sto si pao sastoloice...
jedino je onaj esprit prije tebe zgotovio... :mrgreen: ono je nemoguce preskocit
ja u jednoj slici ili gifu napisem vise nego neki u 20 recenica..sunka sa tim nema nikakve veze, i otkud znas da to neko ne jede? vidis ti nesto pametujes drugima za neka nacionalisticka sranja a ustvari isto to radis sa pominjanjem sunke, krmetine, alkohola u ramazanu i postavljanja onih slika itd.. dvolicnost je vrlo ruzna osobina, da ne kazem bolest..btw sisoje opet popusio na sudu :lol:
o cem ti ba? popusta koncentracija bez slika i gifova? :mrgreen:
kacenje slika je obicno dokaz nedostatka kvoruma licnog vokabulara...
joj to ti je onoooo kako da kajeemm... :lol:
ajde bogati sto se zicas odma, stas mislio coitus bez interuptusa??? :urnebes:

ispravka krivog navoda, predtavljanje citave jedne skupine ljudi kroz zivotinjskeslikejezaista omalovazavajuce i nedostojno porijeklu jednog gradjanina metropole.uistinu.nema smisla...
p.s zar je ramazan ja se uistinu izvinjavam ako je???tobe ba nije tome mjesto ovde...ko ni onim derogirajucim slikama koza i svinja...slozices se?
ili pak ne?

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 13 jan 2017, 22:26

TobeYarabi je napisao/la:jer ljubav udari cesto tamo dje ne treba, i kad joj se cojek najmanje nada

slika
HAHAHAHAHHAAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 jan 2017, 22:28

Sarajlijica1946 je napisao/la: Kakav bolan esprit, jesi navalio na njega kao da ti je nevinost uzeo :lol:
Vidi se ko je gurao skolu, kome su cvoke pucali ispred skole :opaopa: Pitao sam te azmira, kleli ste se u njega, stajao je na slici umjesto tite. Nije valjda da sudjelujes u njegovim kriminalnim aktivnostima oko tuzlanske ravaku :hmmmmm:
zaista nemam rijeci,koja kolicina uvreda, i ataka tzv ad hominem.
ipostuje formu znakovima interpunkcije, ali je sustinski supalj post ko supalj zub.pritom zestoko korodiro od karijesa.
spas je u citanju, citaj sarajlijice,uci, mozdan esto i naucis...
dotad, manje psuj, i ponasaj se, ne budi alav. :thumbup:

p.s sto se tice profiliranja mog alter ega,miki mijenjaj hobi zivota ti nevjerovatno ni blizu :lol:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 13 jan 2017, 22:29

slika

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 jan 2017, 22:31

pite su ovde najelokventnije sto jest jest... :o :urnebes:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 13 jan 2017, 22:32

Sariel je napisao/la:[

p.s zar je ramazan ja se uistinu izvinjavam ako je???tobe ba nije tome mjesto ovde...ko ni onim derogirajucim slikama koza i svinja...slozices se?
ili pak ne?
1-kazu da slika vrijedi tisucu hiljada rijeci
2-zna se kad je ramazan i mislio sam na one tvoje jeftine provokacije i slike piva i sunke za vrijeme ramazana..a to zivotinje-pa sami ste vodili kozu na utakmice, ne pravi se pametan i ne pokusavaj nam izigravati neko nevinasce kad znamo svi sta si pisao (pogotovo ja, nakon onih tvojih ljubavnih poruka haha) nego cugaj, pisi i uzivaj..i sad nastavljamo sa prepucavanjima, sto jes jes uvlcite se hercegovcima u cmar, ko sto ste se nama uvlacili

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 13 jan 2017, 22:33

Ima li neko da moze desifrovati tekst iznad, inace ce biti da mi je "sukno" :facepalm:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 jan 2017, 22:37

TobeYarabi je napisao/la:
Sariel je napisao/la:[

ili pak ne?
1-kazu da slika vrijedi tisucu hiljada rijeci
2-zna se kad je ramazan i mislio sam na one tvoje jeftine provokacije i slike piva i sunke za vrijeme ramazana..a to zivotinje-pa sami ste vodili kozu na utakmice, ne pravi se pametan i ne pokusavaj nam izigravati neko nevinasce kad znamo svi sta si pisao (pogotovo ja, nakon onih tvojih ljubavnih poruka haha) nego cugaj, pisi i uzivaj..i sad nastavljamo sa prepucavanjima, sto jes jes uvlcite se hercegovcima u cmar, ko sto ste se nama uvlacili
1.tobe lagali su te u skoli misa im lopovskog :lol:
2. ok zna ko treba da zna,ja ne znam i sloboda izbora je da i ne moram znat kao sto je vasa sloboda izbora znat ne?uostalom kada j to bilo? za vrijeme ramazana jesam bio ovde? :lol: auuu ko se toga jos sjeca, pati si zesce zlopamtilo...al cisto sumnjam... :mrgreen:
3.ja sae vama nikad nisam uvlacio istini za volju. i iskren sam oduviek bio, vi ste mi najgori od sve djece :mrgreen:
naravno da bi se tako nesto primjetilo to zahtijeva odredjene intelektualne napore,koji nadilaze tiduce hiljada rijeci aka jpg gif i sl... :urnebes: :rol:
iskren sam bio otpocetka, ja **** samo zelju i sarajvo! :opaopa: :mrgreen:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 jan 2017, 22:40

Sarajlijica1946 je napisao/la:Ima li neko da moze desifrovati tekst iznad, inace ce biti da mi je "sukno" :facepalm:
za to miki moras prvo naucit citat,pa krenut ispocetka, bukvar, orlovi rano lete, druzba pere kvrzice pa za jedno 20 30 godina dodjes na nivo alan forda,pa mozzzdaaaaa nesto i skontas..
kontas sarajlijice.. :o :urnebes:
jebote na parangal,na parangal :rol: :beba:
sitan vez sarajlijica izdrzao nije...prodje lopta kroz noge
ocekujem protestnu notu u vidu nekog smijesnog img :urnebes: :urnebes:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 13 jan 2017, 22:53

Sariel je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Ima li neko da moze desifrovati tekst iznad, inace ce biti da mi je "sukno" :facepalm:
za to miki moras prvo naucit citat,pa krenut ispocetka, bukvar, orlovi rano lete, druzba pere kvrzice pa za jedno 20 30 godina dodjes na nivo alan forda,pa mozzzdaaaaa nesto i skontas..
Cirilcu, latinicu, engleski, njemacki znam citati, pisati, pricati. Ovo jos nisam sreo, al necu ti zamjeriti :mrgreen:
Odo bjezi ba sariele, nece se brasno samo istovarati sutra, da se malo nasmijemo i na moj racun :mrgreen:
Nemoj sta zamjeriti, sportski pozdrav za tuzlu :salut:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 13 jan 2017, 23:01

Sarajlijica1946 je napisao/la: Nesto su mi moralni pravo ovi tuzlaci danas :lol:
Nema kolege tuzlak1987 da nam pozeli kud nas nije karadic sve pobio :zviz:
gadjat cu te ledo sladoledom
Nad tobom sunce najljepše sja

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 jan 2017, 23:10

sarajlijice nemoj dzaba...
samo heljda..
zaboravi sportski odzdravit :salut:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jan 2017, 23:24

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Sariel je napisao/la:
Cirilcu, latinicu, engleski, njemacki znam citati, pisati, pricati. Ovo jos nisam sreo, al necu ti zamjeriti :mrgreen:
Odo bjezi ba sariele, nece se brasno samo istovarati sutra, da se malo nasmijemo i na moj racun :mrgreen:
Nemoj sta zamjeriti, sportski pozdrav za tuzlu :salut:
:tokralju: :bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 14 jan 2017, 06:45

svim bosanskim pravoslavcima, koji vole ovu nasu zemlju, sretna nova godina! :salut:

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 14 jan 2017, 07:50

TobeYarabi je napisao/la:svim bosanskim pravoslavcima, koji vole ovu nasu zemlju, sretna nova godina! :salut:
Jao u tebe šuplje, ako ti iko od govori ja ti šaljem trinaestu platu.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 jan 2017, 10:52

Saobracajni kolaps, a kostic kreno u soping :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 14 jan 2017, 10:54

NjonjoVam je napisao/la:
Bio dobar dok ga Husref nije syebao postavkama igre i gurajući ga na beka,sada je van forme totalno,vidjet čes kad vam dođe,sada za pare ili u junu kao slobodan igrač.
Ako ti tako kazes. :)

"Zeljeznicar pravi racun bez krcmara."

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 14 jan 2017, 11:09

Chinaglia je napisao/la:ove kurceve arbitraze su na stetu klubova i to pod hitno mora da se ukine
takve stvari se rijesavaju tuzbom, pa ako dobijes slucaj, onda klub mora da ti isplati sta te sljeduje

ali tako je, kako je, mi smo izgleda jedini klub u drzavi ciji igraci dobivaju raskid ugovora arbitrazom
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA
Paa je li ovo skrivena kamera!?

StrmaTrebina
Kontakt:

Post Postao/la StrmaTrebina » 14 jan 2017, 11:09

TobeYarabi je napisao/la:svim bosanskim pravoslavcima, koji vole ovu nasu zemlju, sretna nova godina! :salut:
Hvala pobro :bih:
Neka je srecna i od mene svima koji godine broje po julijanskom kalendaru :thumbup:
"Kad čovjek ne može biti umjetnik, postaje kritičar; isto tako kao što postaje žbir kad ne može postati vojnik."

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.