Hajde "Oče naš" kad si pravoslavac.StrmaTrebina je napisao/la:Hvala pobroTobeYarabi je napisao/la:svim bosanskim pravoslavcima, koji vole ovu nasu zemlju, sretna nova godina!![]()
Neka je srecna i od mene svima koji godine broje po julijanskom kalendaru
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- StrmaTrebina
- Kontakt:
¥ %, " " на ", $ се " " Твоје, $ $ царство Твоје, $ $ / Твоја " на " & на &; ? % " $ ' $; " " ' $ % & % " " % $ "; " не $ нас у ", но " нас $ ?.MMM je napisao/la:Hajde "Oče naš" kad si pravoslavac.StrmaTrebina je napisao/la:Hvala pobroTobeYarabi je napisao/la:svim bosanskim pravoslavcima, koji vole ovu nasu zemlju, sretna nova godina!![]()
" с & " - " нова $, $ " ?

"Kad čovjek ne može biti umjetnik, postaje kritičar; isto tako kao što postaje žbir kad ne može postati vojnik."
to ti je isti frajer, sam sebi odgovara sa drugog profilaMMM je napisao/la:Hajde "Oče naš" kad si pravoslavac.StrmaTrebina je napisao/la:Hvala pobroTobeYarabi je napisao/la:svim bosanskim pravoslavcima, koji vole ovu nasu zemlju, sretna nova godina!![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kao i Krizmanirfo je napisao/la:Saobracajni kolaps, a kostic kreno u soping

DRŽAVA TUZLA!!
Šta kažeš?NjonjoVam je napisao/la:vidim Kostić i Veselinović predvode trening Selje!!!Svaka cast na dovođenju vrsnih igrača....možda u junuRokoko87 je napisao/la:Pravda za Govedaricu!
Neka tvojim stopama krenu i ostali, ne smije se zataškavati istina!![]()
![]()
kada im istekne ugovor,to je realno...
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
ovo je primjer kako covjek sam sebi skace u stomakshzna je napisao/la:Šta kažeš?NjonjoVam je napisao/la:vidim Kostić i Veselinović predvode trening Selje!!!Svaka cast na dovođenju vrsnih igrača....možda u junuRokoko87 je napisao/la:Pravda za Govedaricu!
Neka tvojim stopama krenu i ostali, ne smije se zataškavati istina!![]()
![]()
kada im istekne ugovor,to je realno...

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Hahahahahaha nek sam vas natjero na molitvu ,još da mi je Higha natjerat na "Vjerovanje" i misija je ispunjena.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Jel vas stid uopste se javljati,uzeo vas Tan,najavili ste dominaciju u ligi,ples miliona sa koseva,euro faza,titula za titulom,a na kraju morali ste namjestanjem tekmi i ganjaju Husica po BiH da osvojite titulu,jos mu se saginjalizagor1987 je napisao/la:Jel vas stid da se javljate uopsteharry_90 je napisao/la:Gdje su pojacanja iz Kardifa sto se pricalo kada je utrpani kupio vecinu dionica u FK Sarajevo?pa parodija ste od kluba u svakom pogledu,gadan tim sa mrtv8m seljacinama na celu kluba

Ne pomazu ni tudji milioni,kad su usta prokleta svega,a ne ide tj ne zna se..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
NjonjoVam je napisao/la:ma ja ba doće vam Kostić i VeselinovićRokoko87 je napisao/la:Nekidu.![]()
![]()
![]()
![]()
eno več su tužili klub!!!
![]()
![]()
pinoglavi je napisao/la:Nemoj njonjo tako, klepili su nam onog parmaka Husica
Ja kad govorim nikad ne reci nikad, njonjo i mindoglavi se zadali
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- StrmaTrebina
- Kontakt:
Bog ti pomogao, pa to se ne radi pod prisilom, to nam je valjda svima na usnama i s cim se budimo i s cim lijezemo.MMM je napisao/la:Hahahahahaha nek sam vas natjero na molitvu ,još da mi je Higha natjerat na "Vjerovanje" i misija je ispunjena.
Cudna ti je spoznaja da pravoslavci voli Zeljkana. Kroz nas kola jedna krva- plava krv
"Kad čovjek ne može biti umjetnik, postaje kritičar; isto tako kao što postaje žbir kad ne može postati vojnik."
eno ti slike sa Tusnja sa treninga na Slobodinoj temi
Znaci,dajte pare i Kostić je vaš

Znaci,dajte pare i Kostić je vaš

DRŽAVA TUZLA!!
Kostic je za par dana slobodan igrac i eto ga u Zelji besplatno. 

- Zeljeznicar -
Brate, sad me vec stid za tebe iskreno, bolje ti je da se prestanes brukatNjonjoVam je napisao/la:eno ti slike sa Tusnja sa treninga na Slobodinoj temi![]()
![]()
![]()
![]()
Znaci,dajte pare i Kostić je vaš![]()
![]()
![]()

irfo je napisao/la:Brate, sad me vec stid za tebe iskreno, bolje ti je da se prestanes brukatNjonjoVam je napisao/la:eno ti slike sa Tusnja sa treninga na Slobodinoj temi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, to sto je na treningu znaci samo da nije jos dobio papire na arbitrazi, ali to ce biti gotovo za dan dva, on je novi igrac Zelje i to je gotova stvar
Znaci ovako:uplatite pare Slobodi i vas je!!
jednostavno ne kontam kako to ne kontas!!Jedini način da dođe u Selju je da ga kupite od Slobode,jednostavno je ako imate novac!!

DRŽAVA TUZLA!!
NjonjoVam je napisao/la:irfo je napisao/la:Brate, sad me vec stid za tebe iskreno, bolje ti je da se prestanes brukatNjonjoVam je napisao/la:eno ti slike sa Tusnja sa treninga na Slobodinoj temi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, to sto je na treningu znaci samo da nije jos dobio papire na arbitrazi, ali to ce biti gotovo za dan dva, on je novi igrac Zelje i to je gotova stvar
Znaci ovako:uplatite pare Slobodi i vas je!!
jednostavno ne kontam kako to ne kontas!!Jedini način da dođe u Selju je da ga kupite od Slobode,jednostavno je ako imate novac!!![]()

Posljednji trzaji..
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala brateMMM je napisao/la:Jao u tebe šuplje, ako ti iko od govori ja ti šaljem trinaestu platu.TobeYarabi je napisao/la:svim bosanskim pravoslavcima, koji vole ovu nasu zemlju, sretna nova godina!

Mario lave, uplati momku pare

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 14 jan 2017, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne, nego tebe.NjonjoVam je napisao/la:krizmanaRokoko87 je napisao/la:Posljednji trzaji..![]()
Ostat ćeš popišan bez potrebe kad se ozvaniči..
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ok,opet ti kazem,ako ga zelite morat cete platiti odstetu a ti sanjaj svoje snove,imas pravo.Rokoko87 je napisao/la:Ne, nego tebe.NjonjoVam je napisao/la:krizmanaRokoko87 je napisao/la:Posljednji trzaji..![]()
Ostat ćeš popišan bez potrebe kad se ozvaniči..
DRŽAVA TUZLA!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.