FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kaze Cenan da Jahic trenira. Samo se nadam da ga Slavko nece vratiti. Sto dalje od terena to bolje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nek povede Subica sa sobomirfo je napisao/la:Cujem neke price da Kostic nije jedini koji bi mogo iz Tuzle u glavni grad da dodje u soping
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Hrasno1921
- Kontakt:
Sretno Stili, ide momak da zaradi dok jos moze, od ljubavi i have se ne zivi, ha ja ...
Nego sta ovo Adis glumi na pressu? PR-a?
nije valjda da su i njega ubacili na kakvu funkciju, posto ih dijele ko SDA 1996.
Nego sta ovo Adis glumi na pressu? PR-a?
nije valjda da su i njega ubacili na kakvu funkciju, posto ih dijele ko SDA 1996.
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- Hrasno1921
- Kontakt:
Super, Adis ce ovo raditi dzaba ili honorarno jer je na OBN-u a mali je uzimao platu za svoj angazman, klub ce tako i tu ustediti, sve u svemu Adis idealan za ovu poziciju ...
PS. Od ove cetvorice samo je jedan jos "pozeljan" (Bekric) svi ostali su prekrizeni/nepozeljni ...

PS. Od ove cetvorice samo je jedan jos "pozeljan" (Bekric) svi ostali su prekrizeni/nepozeljni ...

Zadnja izmjena: Hrasno1921, dana/u 14 jan 2017, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
1921'
- Neandertalac
- Kontakt:
Treba vidjeti šta je sa Jahićem. Može li uopšte igrati ili ne, pa vidjeti šta sa njim dalje. Glupost da nam bude na platnom spisku onako, ni na nebu ni na zemlji.
Ne kontam ljude upšte, neće da treniraju, ne mogu da igraju, ne dođe na trening a ovamo daj platu 6_8 milja.
Mamicu vam hoštaplersku...
Ne kontam ljude upšte, neće da treniraju, ne mogu da igraju, ne dođe na trening a ovamo daj platu 6_8 milja.
Mamicu vam hoštaplersku...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Zašto nema Emira, dečko je bio profesionalnac 1/1?aleksandar_veliki je napisao/la:Adis je umjesto Emira koji vise ne radi za klub.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Cenan kaze da Jahic trenira puno parom. Medjutim,ne vjerujem da ce ga Slavko vratiti. Ne bih bio u kozi Krizmana i Jahic sad kad je Slavko pravo ljut na njih. Cini mi se da Petrovic ide sa Krizmanom na foru ko ce duze izdrzati da provocira ovog drugog. Ovaj nece da trenira,a Slavko mu ne da da ide bez obestecenja.
Ja bih sa Jahicem raskinuo ugovor,a od Krizmana trazio da plati pa da ide. Ili obojicu na tribine,ali beze ce nam pare uzimati. Bolja je prva varijanta.
Ja bih sa Jahicem raskinuo ugovor,a od Krizmana trazio da plati pa da ide. Ili obojicu na tribine,ali beze ce nam pare uzimati. Bolja je prva varijanta.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Profesionalac i Željovac, od glave do pete, magistar PR-a, uposlenik također najjače BiH PR agencije, a to da je platu uzimao je čista izmišljotinja, bez ikakve želje da se degradira Adis, također pravi momak, Željovac.bhsport je napisao/la:Zašto nema Emira, dečko je bio profesionalnac 1/1?aleksandar_veliki je napisao/la:Adis je umjesto Emira koji vise ne radi za klub.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Uz dužno poštovanje momku, njegovom znanju i profesionalnosti mislim da je Željo u svakom slučaju mogao imati i jači i kvalitetniji PR. Mislim da momku fali iskustva. Mnoge stvari su mogle biti i kvalitetnije odrađene i prezentirane. Naravno moje skromno mišljenje. Ništa na stranu Emira,i ne poznajem ga a fakat ne znam ni da je otišao iz kluba.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Zvanicno je, Kostic napusta Slobodu i sa njim jos jedan igrac koji nema veze sa nama (nije Veselinovic) ... 
1921'
Najbolje da vratimo onu plavu djevojku sto je bila ljetos na predstavljanju igraca. Neka krasi ionako lijep Plavi salon.
Evo Đelmić se nudi. Ne znam je li bilo kakvih kontakata između njega i nas....iako sam apsolutno protiv povrataka naših bivših igrača, nekako bi njega halalio. Znam da je guzicom vrata zatvorio zadnji put, pa bi mi ne od nule, nego iz debelog minusa kreno ovaj put....
Kako je to otisao Ognjen? Volio bih ga vidjet opet u plavom dresu ali da ne pretjerujemo mozda...Monci je napisao/la:Evo Đelmić se nudi. Ne znam je li bilo kakvih kontakata između njega i nas....iako sam apsolutno protiv povrataka naših bivših igrača, nekako bi njega halalio. Znam da je guzicom vrata zatvorio zadnji put, pa bi mi ne od nule, nego iz debelog minusa kreno ovaj put....
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Treba ovo iskoristit. Cenan je na potezu sad. Kako su se brzo dogovorili da nazovu Crnova neka se dogovore i za Djelmica.
Bravo Djelma
Cenane nazovi ga i reci mu da sjedne u auto
Cenane nazovi ga i reci mu da sjedne u auto
Sjedi Đelma u auto i idi stopama Crnova 
EDIT: Bio @irfo brži, pa ću još jedan savjet
Nema gužve na autoputu valjda, samo sporije vozi 
EDIT: Bio @irfo brži, pa ću još jedan savjet
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- plavousrcu
- Kontakt:
Hoce li nam biti puno krilnih.
Dobrih igraca nikad dosta, a i treba zamjena za miru kad ode na kraju sezone, a djelmic je trenutno jedini igrac priblizne kvaliteteplavousrcu je napisao/la:Hoce li nam biti puno krilnih.
Nek mu kaže Ćenan da je od njeg gorivo i putarine ...
Trenutno korisnika/ca: bvsic, kosuljaplava i 36 gostiju.