Ja bi pristao na milion maraka mada mozda malo vise dobijemo. Bitnije je ugraditi se u procenat k'o sto smo sa Cimijem.DenchiNL je napisao/la:Ako ga prodamo za milion eura sa po godine ugovora, treba kip dici tome ko je pregovaro
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ni Mino Raiola ga ne moze sad prodati za te pare jer svi ti klubovi mogu Dulju dzabe dovesti, sad mu ponude predugovor i na ljeto je njihov a to mogu jer kad igrac udje u zadnjih pola godine ugovora moze pregovarati sa drugim klubovima...eh sad druga je stvar sto je rizicno mozda cekati tih pola godine i zato ce se i naci neko ko ga zeli odmah ali opet sve preko 400k eura je za mene naucna fantastika
Pyro is not a crime !
Ne mogu vjerovati koliko podcjenjujete i to nerealno pa treba traziti 5 miliona eura iscijediti svaki euro koji mozemo dobiti nema tu realno nerealno samo uzeti što se više može.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa da nam tarabu opale, da mi platimo Duljevicu za odlazakIceplayer je napisao/la:Ne mogu vjerovati koliko podcjenjujete i to nerealno pa treba traziti 5 miliona eura iscijediti svaki euro koji mozemo dobiti nema tu realno nerealno samo uzeti što se više može.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ako ima dogovor izmedu kluba i harisa da cemoga pustit za 1.3m€ u suprotnom novi ugovor sa vecim primanjima, i haris pristane onda duzina ugovora ne igra velku ulogu. A ako Haris hoce da napusti klub pod svaku cjenu (cak i da sjedi na zapadu) u tom slucaju 500k€ je plafon.
Dalije moguce podpisat ugovor recimo sa ovim mladim igracima kadusic, mihojevic i njima slicnim recimo ugovor je 5 godina al nakon 4.5 godine ako klub poveca platu za xy (ili nedobije €2m ponidu) da tom igracu se automaski produzi ugovor za naredni 2 ili 3 godine.
Dalije moguce podpisat ugovor recimo sa ovim mladim igracima kadusic, mihojevic i njima slicnim recimo ugovor je 5 godina al nakon 4.5 godine ako klub poveca platu za xy (ili nedobije €2m ponidu) da tom igracu se automaski produzi ugovor za naredni 2 ili 3 godine.
Ko će dati milion eura za igrača iz bh. Premiershipa kojem istJeče ugovor za šest mjeseci? 
- muhamedhulk
- Kontakt:
Gledam Fortunu D. protiv Bayerna..treba im jedna 10ka ala Duljevic, da poveze to 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Možemo mi druže 40 miliona tražit, al ako Dulja ne produži s nama ode kao slobodan igrač. Ako već neće da produži, ako je zapeo da ide, 500k € je plafon, i uz dobar procenat od narednog transfera mi smo na konju.Iceplayer je napisao/la:Ne mogu vjerovati koliko podcjenjujete i to nerealno pa treba traziti 5 miliona eura iscijediti svaki euro koji mozemo dobiti nema tu realno nerealno samo uzeti što se više može.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Uzeti 300k eura za Duljecića bi sad bila premija, sve ostalo je maštanje, ali eto..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma kakvih 1,3 mil? Niko neće toliko dati za igrača kojem ističe ugovor na ljeto. Hajde da on ima duži ugovor, pa slažem se lagano bi mogli uzeti milion i nešto, ali ovako nema šanse. Ja bi najviše od svih volio da možemo uzeti 5 miliona, ali malo realnosti. Šteta ako ode, gubimo i mi, a i sam naš fudbal, jer Dulja je bez prema najbolji igrač ove lige i zaslužio je da ode i napravi taj iskorak. Ostaće žal jer je mogao možda uzeti još jednu titulu sa FKS i odigrati Evropu.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Nesto razmisljam, pa kontam nema logike, covjeku istice ugovor, on za 200-300k eura max moze otic, ali bas ono plafon. Pa uzmem s druge strane citat izjavu, da ako Dulja sad ne ode, produzit ce ugovor s nama (Ihtijarevic izjavio nakon prozivke). Povezem to dvoje i skontam, da mozda i ima logike da traze toliko, jer vodjen ovim sto je Faruk rekao, tehnicki mu ne istice ugovor na ljeto...
1946~
- franklampard8
- Kontakt:
Pa upravo tako.ThrillerHz je napisao/la:Nesto razmisljam, pa kontam nema logike, covjeku istice ugovor, on za 200-300k eura max moze otic, ali bas ono plafon. Pa uzmem s druge strane citat izjavu, da ako Dulja sad ne ode, produzit ce ugovor s nama (Ihtijarevic izjavio nakon prozivke). Povezem to dvoje i skontam, da mozda i ima logike da traze toliko, jer vodjen ovim sto je Faruk rekao, tehnicki mu ne istice ugovor na ljeto...
1946
- PeppermintSA
- Kontakt:
Dulja ima lošu statistiku, to je najveći problem. Momak igra prema naprijed u bh. ligi i dao je samo jedan gol za polusezonu. Svako prvo sjedne i pregleda statistiku. On mora u ovakvoj ligi davati 15-20 golova po sezoni.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Opet nema Bekica Al 
Nadajmo se najboljem!Sarajlijica1946 je napisao/la:Opet nema Bekica Al
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Rustem vozi neku plavku ne skida pogled sa nje. Aktivirat ce mu se air bagHigh je napisao/la:Nadajmo se najboljem!Sarajlijica1946 je napisao/la:Opet nema Bekica Al
Ne nadajte se onom što svi priželjkujemoSarajlijica1946 je napisao/la:Opet nema Bekica Al
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja sam prirodno sumnjicavKenChoo je napisao/la:Ne nadajte se onom što svi priželjkujemoSarajlijica1946 je napisao/la:Opet nema Bekica Al. On i Balić su ovo do sada propustili zbog prehlade, u ponedjeljak dolaze na trening. I ja sam mislio da će možda otići.
Trenutno korisnika/ca: cacken, JavierBosnia i 8 gostiju.