FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako se ne racuna na Krizmana Djelmicu dobrodosao. Crnov i Zakaric lijevo dok Djelmic i Stevanovic desno.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ne razumijem sta nasi zele sa Krizmanom, sigurno necemo dobiti obestecenje za njega. Kad je vec problematican, nadjena mu zamjena nek sporazumno raskinu ugovor i nabiju ga nogom u guzicu. Ovo natezanje nas samo moze kostati da on ostane i uredno dobija placu koja je dovoljno velika da bi je mogli usmjeriti ka Djelmicu ili Miri za novi ugovor. Ne treba biti tvrdoglav, nek se razidju i to je to. Valjao nam je kad je trebalo ali ako on ne zeli biti tu, ne treba ga tjerati na bilo sta.
Nije puno. Djelma i Stevanovic desno,a Zakaric i Crnov lijevo. Tu su kup utakmice,ali finta je sto Crnov ne moze igrati u kupu za nas. Tako da ako npr igramo subota-srijeda u subotu moze igrati Crnov,a u srijedu Zakaric. Isto i na desnoj strana,a imali bi jos uigranu desnu stranu za Europu i drugu sezonu aBd.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma meni Križman od početka uopšte nije legao, ne znam zašto. Ne govorim u igračkom smislu, nego inače nekako mi djeluje kao tmuran lik. Ne znam, to je neki moj utisak. U biti niko ne traži od njega da voli klub ili tako nešto, ali majku mu budi bar profesionalac. Yebote frajer je umislio da je došao u klub ispod njegovog renomea, a on nije mogao upast u prvih 18 Slavena. Lave puno veći majstori od tebe su šutali loptu Grbavici godinama, pa su poštovali klub.Neandertalac je napisao/la:Kakva blaga reakcija na ovo PIŠANJE po klubu od strane Križmana. Ništa.
Da su u pitanju Veca, Memija, Beganović ili neko drugi "naš" sada bi mu se hebala majka uzduž i poprijeko. A pošto je ovaj SMRDO, onda nema veze. Eto nije dobar s'glavom, a šteta talenat.
Mane veze što ima tupla ko 10_ak omladinaca, može i nespreman igrat...
Mini Mijevci samo što ne zaplaču. Bar pojedini.
Ćenan SD?![]()
Neandertalac na aparatima

Sjetite se dobro sta je ovaj majstor radio sa igracima poputa Savica i Culuma iza i Adilovicem naprijed.
A sta ce tek sad da radi sa lendrom
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
Tako je, majmun pravi. Ni meni se nije sviđao, nespreman totalno, fuj. Posreći mu se onaj prvi gol sa što metara, meda on ne bi mogao. Šatro jak na lopti u igri ga nigdje nije bilo.braco je napisao/la:Ma meni Križman od početka uopšte nije legao, ne znam zašto. Ne govorim u igračkom smislu, nego inače nekako mi djeluje kao tmuran lik. Ne znam, to je neki moj utisak. U biti niko ne traži od njega da voli klub ili tako nešto, ali majku mu budi bar profesionalac. Yebote frajer je umislio da je došao u klub ispod njegovog renomea, a on nije mogao upast u prvih 18 Slavena. Lave puno veći majstori od tebe su šutali loptu Grbavici godinama, pa su poštovali klub.Neandertalac je napisao/la:Kakva blaga reakcija na ovo PIŠANJE po klubu od strane Križmana. Ništa.
Da su u pitanju Veca, Memija, Beganović ili neko drugi "naš" sada bi mu se hebala majka uzduž i poprijeko. A pošto je ovaj SMRDO, onda nema veze. Eto nije dobar s'glavom, a šteta talenat.
Mane veze što ima tupla ko 10_ak omladinaca, može i nespreman igrat...
Mini Mijevci samo što ne zaplaču. Bar pojedini.
Ćenan SD?![]()
Neandertalac na aparatima
Vidjecemo šta će se dešavati. Bilo je nekih klauzula u ugovoru da može ići ako trener ne bude računao na njega. Opet,sam Misimović je garantovao za ovaj transfer ( novcem) jer je odrađen nakon što je na snagu stupila zabrana transfera.
I da 3000€ plata. Neto.
Menager 5000 € provizije. Neto.
Sramota dati nespretnom igraču tolike pare! Sramota!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
@Hrasno1921 i @Zeljo92, preporucujem vam da stavite jedan drugog na block, i da normalno diskutujemo na ovoj temi
hvala
hvala
Samo da kazem da je s njim uspostavljen kontakt, ako krizman odlazi , doce dzelmaMonci je napisao/la:Evo Đelmić se nudi. Ne znam je li bilo kakvih kontakata između njega i nas....iako sam apsolutno protiv povrataka naših bivših igrača, nekako bi njega halalio. Znam da je guzicom vrata zatvorio zadnji put, pa bi mi ne od nule, nego iz debelog minusa kreno ovaj put....
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Krizman odmah neka ide. Ne treba vise nikad dodirnuti,a kamo li obuci Zeljin dres.
Sportske kazu da nece Krizman dobiti papire , navodno Slavko tako odlucio...vidjet cemo sve sto se mene tice nek ide u pm
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Al smijesno ovo sa sportskim, svaka im vijest kad procitas bukvalno znaci : mozda hoce , mozda nece
, pa mogu i ja takav novinar bit
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Kostić? Da li je nadogradnja postojećeg roastera štopera? Jeste. Da li je idealan, ili ono što sam očekivao? Nije. Donijeće sigurno određenu dozu stabilnosti u zadnju liniju, i za našu ligu će to biti nadam se dovoljno. Za neke dodatne iskorake nisam siguran da je kalibar, kao i još neki igrači u prvih 11 ili 16, ili 20 igrača
- Neandertalac
- Kontakt:
Ima posla za iskorak more. Prvo se moramo riješiti ovih djelijih bolest sa novim igračima i ugovorima.
Pa nismo papci hbte
Pa nismo papci hbte
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Meni Kostic ove sezone izgleda kao Kosoric. Nista losiji ni bolji od njega. Bog zna je li istina da je predao te papire na sud i koliko ce to trajati ako je istina.
Igrac za evropskih utakmica
- amazon
- Kontakt:
Djelmic je jos vise dobio na iskustvu kako je igrao u Madjarskoj cak. Sigurno bi nam jako dobro dosao na ovaj sastav. Sto se tice Kostica on moze igrati na lijevom beku zato bih ga ja doveo da se pitam, ali nisam bas siguran da cemo ga dovesti.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma da je što prije završiti ovo oko novih igrača, da što više vremena provedu zajedno, prođu većinu priprema.
Opet, takva situacija da nema puno kvalitetnih a slobodnih, pa smo primorani "čekat"
Opet, takva situacija da nema puno kvalitetnih a slobodnih, pa smo primorani "čekat"
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Može igrati na beku, ali to ne liči ni na šta.amazon je napisao/la:Djelmic je jos vise dobio na iskustvu kako je igrao u Madjarskoj cak. Sigurno bi nam jako dobro dosao na ovaj sastav. Sto se tice Kostica on moze igrati na lijevom beku zato bih ga ja doveo da se pitam, ali nisam bas siguran da cemo ga dovesti.
Pitaj Tuzlake.
Stop krpljenju pozicija!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- amazon
- Kontakt:
Njima od kad je otisao Musemic komplet tim ne lici ni na sta. Primarna pozicija mu je stoper, a moze igrati jos zadnjeg veznog i lijevog beka.Mislim da je u Napretku i Mladosti upravo igrao beka.Rokoko87 je napisao/la:Može igrati na beku, ali to ne liči ni na šta.amazon je napisao/la:Djelmic je jos vise dobio na iskustvu kako je igrao u Madjarskoj cak. Sigurno bi nam jako dobro dosao na ovaj sastav. Sto se tice Kostica on moze igrati na lijevom beku zato bih ga ja doveo da se pitam, ali nisam bas siguran da cemo ga dovesti.
Pitaj Tuzlake.
Stop krpljenju pozicija!
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 14 jan 2017, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Trenutno korisnika/ca: SjeverGrbavica i 27 gostiju.