S Lakosteom.pitic je napisao/la:Skim će Said piti kafu ako odu Duljević i Bekić
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ima jos jednog Bekicapitic je napisao/la:Skim će Said piti kafu ako odu Duljević i Bekić
Ali ce sa ovim morati navratiti do demata
High je napisao/la:S Lakosteom.pitic je napisao/la:Skim će Said piti kafu ako odu Duljević i Bekić
SRETAN BROJ - 1725
Da li ćemo kao i prošli put opet biti špijunirani u Antaliji od strane plavo-bijele filozofije 
SRETAN BROJ - 1725
Jest se slomio ovaj s zvanične fb stranice, valjalo je napraviti četiri fotografije sa treninga. Treba svaki trening da izbace video u roku od sat vremena, a ne tek navečer i to više snima zastavice, nebo, sunce i kamp, nego što možemo vidjeti sam trening. Ja cirkusa majko moja, čovjek četiri slike stavio.

- Orangina85
- Kontakt:
I sta bi ti sa 15 istih slika svaki dan sa treninga
Tek su se okupili nemas sta zanimljivo ni vidjeti vjerovatno. A svakako se trenira na pomocnom na kosevu pa mozes skoknuti i pogledati
Tek su se okupili nemas sta zanimljivo ni vidjeti vjerovatno. A svakako se trenira na pomocnom na kosevu pa mozes skoknuti i pogledati
Citaj fortunin sajtBTX je napisao/la:koliko ima istine u ovomZukanovic je napisao/la:Frankfurt i HSV hoce Duljevica. Sarajevo trazi 1,3 Mio €
Mlada mu otkaz dobila u jednoj firmi, nesto joj se nije radiloSarajlijica1946 je napisao/la:Rustem vozi neku plavku ne skida pogled sa nje. Aktivirat ce mu se air bagHigh je napisao/la:Nadajmo se najboljem!Sarajlijica1946 je napisao/la:Opet nema Bekica Al
Yebe joj se, rustem ima fine pare
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Rustem vozi neku plavku ne skida pogled sa nje. Aktivirat ce mu se air bag
[/quote]
Mlada mu otkaz dobila u jednoj firmi, nesto joj se nije radilo
Mogu skupa na jednu platu
[/quote]
Treba joj neko reci da je rustem nasa zlatna koka
Mlada mu otkaz dobila u jednoj firmi, nesto joj se nije radilo
Treba joj neko reci da je rustem nasa zlatna koka
Ma nek tuhnu više Dulju za 500 k Eur i vozdra, šta se ko žvaka razvlače.
-
streetstyle
- Kontakt:
Bio sam na treningu danas. Onaj Estonac fakat nije los. Jak na driblingu i pravo brz. Said ako vako nastavi mogao bi biti 50% starog Saida.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Meni se pravo sviđa što još nema odlazaka osim najbolje desetke albanske lige, nadam se da smo dočekali vrijeme da se prvo nađe zamjena za igrača koji će napustiti ekipu, ukoliko se uopšte planira prodati.
Prati li neko treninge, kakav je estonac? Imam osjećaj da bi mogao biti dobar i da će potpisati, uz Hebiba i Crnkića, potrebno nam je krilo za konkurenciju.
Prati li neko treninge, kakav je estonac? Imam osjećaj da bi mogao biti dobar i da će potpisati, uz Hebiba i Crnkića, potrebno nam je krilo za konkurenciju.
-
nukleusmember
- Kontakt:
ako dulja ode a sve su prilike da hoće,možemo se definitivno oprostiti od titule
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Znas li u koliko je sutra trening?streetstyle je napisao/la:Bio sam na treningu danas. Onaj Estonac fakat nije los. Jak na driblingu i pravo brz. Said ako vako nastavi mogao bi biti 50% starog Saida.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sigurno je najveci potrosac lopti u premier ligi objektivno.nukleusmember je napisao/la:ako dulja ode a sve su prilike da hoće,možemo se definitivno oprostiti od titule
VVVBK
Sve je to lijepo, uzme loptu, valja, nanize dvojixu rrojicu ali nema golova nista. Po meni niije to bas tako strasno kako se predstavlja. Mozda griejsim, ko zna
-
streetstyle
- Kontakt:
Nema sutra , slobodan dan ...od ponedeljka idu 2 treninga dnevno. Ujutro teretana popodne teren.
- f0rest1946
- Kontakt:
Nazalost tako jenukleusmember je napisao/la:ako dulja ode a sve su prilike da hoće,možemo se definitivno oprostiti od titule
VVVBK
Pa uvijek je lijepo vidjeti detalje sa treninga, slike, video, izvještaji, barem meni. Treba svaki trening snimiti i nek traje brate oko 10 minuta. Ja to uvijek volim pogledati. Bio sam na prvom treningu, nemam baš vremena svaki dan ići i gledati. Mislio sam da će trenirati jučer i danas u Butmiru, ali imaju nekih problema sa terenima ja mislim. Stavio četiri slike to je za mene bruka, da klub kao što je FKS ne može imati dobru zvaničnu fb stranicu. Evo npr. kod Partizana, bila prozivka ljudi okačili video 20 minuta traje.Orangina85 je napisao/la:I sta bi ti sa 15 istih slika svaki dan sa treninga![]()
-
streetstyle
- Kontakt:
KenChoo je napisao/la:Pa uvijek je lijepo vidjeti detalje sa treninga, slike, video, izvještaji, barem meni. Treba svaki trening snimiti i nek traje brate oko 10 minuta. Ja to uvijek volim pogledati. Bio sam na prvom treningu, nemam baš vremena svaki dan ići i gledati. Mislio sam da će trenirati jučer i danas u Butmiru, ali imaju nekih problema sa terenima ja mislim. Stavio četiri slike to je za mene bruka, da klub kao što je FKS ne može imati dobru zvaničnu fb stranicu. Evo npr. kod Partizana, bila prozivka ljudi okačili video 20 minuta traje.Orangina85 je napisao/la:I sta bi ti sa 15 istih slika svaki dan sa treninga![]()
Nisu nikakvi problemi sa terenima nego se prave nove svlacionice....tako da se nemaju gdje istusirati a ni presvuci
Ma titulu svakako tesko mozemo uzeti, dosta su nas unazadili. Bitno je izaci u Evropu, titulu mozemo napasti iduce sezone kad se malo oporavimo.
Al smatram da se nase sanse za osvajanje iste ne smanjuju odlaskom Duljevica, bar do sad nije donosio nikakvu prevagu.
Al smatram da se nase sanse za osvajanje iste ne smanjuju odlaskom Duljevica, bar do sad nije donosio nikakvu prevagu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.