Napisi mi u pp samo u koliko ce biti trening u ponstreetstyle je napisao/la:Nema sutra , slobodan dan ...od ponedeljka idu 2 treninga dnevno. Ujutro teretana popodne teren.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Samo da pozdravim anti-Saidovce...
Sajo je pristao na smanjenje plate i to ne malo smanjenje. Radi odlicno na treningu i dosao je spremniji nego sto su ocekivali. Cala je prezadovoljan s njim. Svojim smanjenjem plate otvorio je vrata potencijalnom pojacanju al eto nek i dalje pojedini beru brigu kako je Sajo "najplaceniji". Momak koji nije nikad rekao A protiv kluba, ni kad je plata kasnila po 3 mjeseca ni kad je igrao za 2 hiljade a bio najbolji igrac u ligi. Vratice se Sajo jaci nego ikad samo zbog pojedinih koji su jedva cekali da ga proseru malo i ismijavaju ovdje. Mada, ne cudi to kad je jedan Susic i Hadzibegic popljuvan od ostalih.
Sajo majstore, iskreni navijaci su uz tebe.

Sajo je pristao na smanjenje plate i to ne malo smanjenje. Radi odlicno na treningu i dosao je spremniji nego sto su ocekivali. Cala je prezadovoljan s njim. Svojim smanjenjem plate otvorio je vrata potencijalnom pojacanju al eto nek i dalje pojedini beru brigu kako je Sajo "najplaceniji". Momak koji nije nikad rekao A protiv kluba, ni kad je plata kasnila po 3 mjeseca ni kad je igrao za 2 hiljade a bio najbolji igrac u ligi. Vratice se Sajo jaci nego ikad samo zbog pojedinih koji su jedva cekali da ga proseru malo i ismijavaju ovdje. Mada, ne cudi to kad je jedan Susic i Hadzibegic popljuvan od ostalih.
Sajo majstore, iskreni navijaci su uz tebe.

-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Zasto niko nije postavio stream da uzmem kolacice i kaficu i slijedecih 8h gledam napredak radovastreetstyle je napisao/la:KenChoo je napisao/la:Pa uvijek je lijepo vidjeti detalje sa treninga, slike, video, izvještaji, barem meni. Treba svaki trening snimiti i nek traje brate oko 10 minuta. Ja to uvijek volim pogledati. Bio sam na prvom treningu, nemam baš vremena svaki dan ići i gledati. Mislio sam da će trenirati jučer i danas u Butmiru, ali imaju nekih problema sa terenima ja mislim. Stavio četiri slike to je za mene bruka, da klub kao što je FKS ne može imati dobru zvaničnu fb stranicu. Evo npr. kod Partizana, bila prozivka ljudi okačili video 20 minuta traje.Orangina85 je napisao/la:I sta bi ti sa 15 istih slika svaki dan sa treninga![]()
Tek su se okupili nemas sta zanimljivo ni vidjeti vjerovatno. A svakako se trenira na pomocnom na kosevu pa mozes skoknuti i pogledati
Nisu nikakvi problemi sa terenima nego se prave nove svlacionice....tako da se nemaju gdje istusirati a ni presvuci
Pravo dobar je Said bio na prvom treningu, baš je dobro radio i fajtao se pravo. I ja mislim da će barem u pola biti kao 'tadašnji Said', jer bi nam bio pravo pojačanje. I ja jedva čekam i posebno ću njega pratiti, ali nemoj toliko da gušiš s njim. Znam da su ovdje pojedinci pisali svašta o Saidu, mene je stid bilo. Ali, nemoj toliko o Saidu.Lakoste je napisao/la:Samo da pozdravim anti-Saidovce...
Sajo majstore, iskreni navijaci su uz tebe.![]()
Meni inace nije jasno koji klina.c onaj glumi satro PR-a, zar nema neko bolji za taj poprilicno bitan segment direktne komunikacije s navijacima i javnosti, to treba profesionalno raditi, ovome vrhunac brisanje komentara na fb....KenChoo je napisao/la:Pa uvijek je lijepo vidjeti detalje sa treninga, slike, video, izvještaji, barem meni. Treba svaki trening snimiti i nek traje brate oko 10 minuta. Ja to uvijek volim pogledati. Bio sam na prvom treningu, nemam baš vremena svaki dan ići i gledati. Mislio sam da će trenirati jučer i danas u Butmiru, ali imaju nekih problema sa terenima ja mislim. Stavio četiri slike to je za mene bruka, da klub kao što je FKS ne može imati dobru zvaničnu fb stranicu. Evo npr. kod Partizana, bila prozivka ljudi okačili video 20 minuta traje.Orangina85 je napisao/la:I sta bi ti sa 15 istih slika svaki dan sa treninga![]()
Tek su se okupili nemas sta zanimljivo ni vidjeti vjerovatno. A svakako se trenira na pomocnom na kosevu pa mozes skoknuti i pogledati
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Osam mjeseci mlatiti velike pare za havu mora uvjetovati racionalnost i pristanak na nižu plaću. Nećemo mu, valjda, i na to aplaudirati?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Sta kaze Cala za ovog estonca?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Pisat cu koliko mi je cejf. O Saidu sam poceo pisati prije mjesec dana, citao pola godine ismijavanja pojedinih i ibretio se. Na ovoj temi se vise pise o nekoj plavki koja je djevojka Rustema nego o Sarajevu i igracima Sarajeva. Said je igrac Sarajeva i ne vidim sto je problem napisati osvrt o njemu. Treba pisati o dlakavoj Nejli, ismijavati Susica, pricati kako se raspadamo itd.

Ma bilde pravi onaj Trbić. Frajer banovao pola navijača, nema tamo ko više da komentariše, sve neka dječurlija i penzioneri neki koji samo pišu 'Volim te FK Sarajevo', 'Do kraja života moga' i 'Vratite nam Benku i Cimirota'... Ali, hajde ga ne gušim sa ovim stvarima, samo kažem da to treba mnogo profesionalnije raditi.DenchiNL je napisao/la:Meni inace nije jasno koji klina.c onaj glumi satro PR-a, zar nema neko bolji za taj poprilicno bitan segment direktne komunikacije s navijacima i javnosti, to treba profesionalno raditi, ovome vrhunac brisanje komentara na fb....KenChoo je napisao/la:Pa uvijek je lijepo vidjeti detalje sa treninga, slike, video, izvještaji, barem meni. Treba svaki trening snimiti i nek traje brate oko 10 minuta. Ja to uvijek volim pogledati. Bio sam na prvom treningu, nemam baš vremena svaki dan ići i gledati. Mislio sam da će trenirati jučer i danas u Butmiru, ali imaju nekih problema sa terenima ja mislim. Stavio četiri slike to je za mene bruka, da klub kao što je FKS ne može imati dobru zvaničnu fb stranicu. Evo npr. kod Partizana, bila prozivka ljudi okačili video 20 minuta traje.Orangina85 je napisao/la:I sta bi ti sa 15 istih slika svaki dan sa treninga![]()
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Mislis li da ce Said izboriti mjesto u prvih 11 i da ce odigrati preko 50% utakmica na proljeće?Lakoste je napisao/la:Pisat cu koliko mi je cejf. O Saidu sam poceo pisati prije mjesec dana, citao pola godine ismijavanja pojedinih i ibretio se. Na ovoj temi se vise pise o nekoj plavki koja je djevojka Rustema nego o Sarajevu i igracima Sarajeva. Said je igrac Sarajeva i ne vidim sto je problem napisati osvrt o njemu. Treba pisati o dlakavoj Nejli, ismijavati Susica, pricati kako se raspadamo itd.![]()
![]()
Lakoste je napisao/la:Samo da pozdravim anti-Saidovce...
Sajo majstore, iskreni navijaci su uz tebe.![]()
Samo naprijed Saidee
Mislim da hoce, i rado cu mu pruziti podrsku nakon loseg pasa ili poteza. Necu jedva cekati da kiksa da na forumu pisem kako je jednonozac koji ima najvecu platu itd. Said je zasluzio da se istrpi i da ima najvecu mogucu podrsku. Momak nikad ruzne rijeci nije rekao protiv kluba i ja ne mogu da ga ne volim.SiouxLukavac je napisao/la:Mislis li da ce Said izboriti mjesto u prvih 11 i da ce odigrati preko 50% utakmica na proljeće?Lakoste je napisao/la:Pisat cu koliko mi je cejf. O Saidu sam poceo pisati prije mjesec dana, citao pola godine ismijavanja pojedinih i ibretio se. Na ovoj temi se vise pise o nekoj plavki koja je djevojka Rustema nego o Sarajevu i igracima Sarajeva. Said je igrac Sarajeva i ne vidim sto je problem napisati osvrt o njemu. Treba pisati o dlakavoj Nejli, ismijavati Susica, pricati kako se raspadamo itd.![]()
![]()
Slažem se u potpunosti. I meni ide na k kad počnu pisati o Rustemovoj djevojci, šta nose Bekići i tim sranjima. Slažem se sa svim što si napisao za Saida u postu gore. I meni je Said aga među najdražim i njega sam posebno pratio na prvom treningu, stvarno dobro radi i jedva ga čekam vidjeti na ovim prijateljskim tekmama. Ali, ovo ti govorim.. Zašto moraš svaki post pisati o Saidu, daš s vremena na vrijeme neki osvrt o Saidu, malo je glupo skoro svaki dan o njemu. To sam ti htio reći, ali eto ti radiš šta misliš da treba. PozzLakoste je napisao/la:Pisat cu koliko mi je cejf. O Saidu sam poceo pisati prije mjesec dana, citao pola godine ismijavanja pojedinih i ibretio se. Na ovoj temi se vise pise o nekoj plavki koja je djevojka Rustema nego o Sarajevu i igracima Sarajeva. Said je igrac Sarajeva i ne vidim sto je problem napisati osvrt o njemu. Treba pisati o dlakavoj Nejli, ismijavati Susica, pricati kako se raspadamo itd.![]()
![]()
-
streetstyle
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:Pisat cu koliko mi je cejf. O Saidu sam poceo pisati prije mjesec dana, citao pola godine ismijavanja pojedinih i ibretio se. Na ovoj temi se vise pise o nekoj plavki koja je djevojka Rustema nego o Sarajevu i igracima Sarajeva. Said je igrac Sarajeva i ne vidim sto je problem napisati osvrt o njemu. Treba pisati o dlakavoj Nejli, ismijavati Susica, pricati kako se raspadamo itd.![]()
![]()
Bio sam prvi dan na treningu a onda i danas. Sve si u pravu i malo prije napisah ako nastavi ovako i bude na svojih bar 50% , bice to dobra prica a nama bi mogao biti extra pojacanje.
-
nukleusmember
- Kontakt:
dulja je ubjedljivo najjači igrač ove fildzan lige,uvijek napravi višak,eksplodir'o je otkada je čala preuzeo,ključni je igrač ovog našeg ubogog tima,bez njega nisam siguran da ćemo i evropu obezbjediti a sa njim bi bili ravnopravan takmac svinjskom,jbg a fkt,briga me za njihovih 500 milja realno,njega nadomjestiti teśko da možemo,pa kada bi uzeli titulu to je 500 milja € u kešu bez ičega,ne kontam fkt
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Kakav je estonac? Ako je ko na klipovima dobili smo top igraca.streetstyle je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Pisat cu koliko mi je cejf. O Saidu sam poceo pisati prije mjesec dana, citao pola godine ismijavanja pojedinih i ibretio se. Na ovoj temi se vise pise o nekoj plavki koja je djevojka Rustema nego o Sarajevu i igracima Sarajeva. Said je igrac Sarajeva i ne vidim sto je problem napisati osvrt o njemu. Treba pisati o dlakavoj Nejli, ismijavati Susica, pricati kako se raspadamo itd.![]()
![]()
![]()
![]()
Bio sam prvi dan na treningu a onda i danas. Sve si u pravu i malo prije napisah ako nastavi ovako i bude na svojih bar 50% , bice to dobra prica a nama bi mogao biti extra pojacanje.
-
streetstyle
- Kontakt:
Ribar nije los , ima dobar dribling i pravo je brz. Ipak ostvimo cali da odluci
Šta je s onim malim što je bio u Dinamu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Upravo to je fazon, što je eksplodirao pod Čalom, znači 6-7 utakmica. Realno prije toga, prosječan igrač kluba, ni po čemu se nije isticao u odnosu na ostale. Zabio gol Zrinji na početku sezone al' od 10 njegovih šuteva s distance, jedan bude dobar. Slažem se da je sad odličan al' ako već hoće da ide, treba uzet šta možemo za njega i vozdra.nukleusmember je napisao/la:dulja je ubjedljivo najjači igrač ove fildzan lige,uvijek napravi višak,eksplodir'o je otkada je čala preuzeo,ključni je igrač ovog našeg ubogog tima,bez njega nisam siguran da ćemo i evropu obezbjediti a sa njim bi bili ravnopravan takmac svinjskom,jbg a fkt,briga me za njihovih 500 milja realno,njega nadomjestiti teśko da možemo,pa kada bi uzeli titulu to je 500 milja € u kešu bez ičega,ne kontam fkt
VVVBK
PS. Neko spomenu kako je ćevabdžija rekao da će Dulja produžit ako ne ode. Nije baš tako, rekao je "ne vidim razlog da ne produži ugovor." Po meni to znači da su mu dali solidnu ponudu al' džaba ako je on nanijetio da ide, onda mu Berluskoni ne može sredit da ostane.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 3 gosta.