Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Džaba, vidiš da Đelmiću još nije dosta filozofije. Zadojen...High je napisao/la:Pogledajte prave primjere plavo-bijele filozofije!
Izdržite!Snijeg srušio "balon", igrači Slobode trenirali na otvorenom
Balon na arbitrazi, uprava kaze potpisao ugovor.High je napisao/la:Izdržite!Snijeg srušio "balon", igrači Slobode trenirali na otvorenom
Nek ti amerikanac kupuje sladoledpinoglavi je napisao/la:gadjat cu te ledo sladoledomSarajlijica1946 je napisao/la: Nesto su mi moralni pravo ovi tuzlaci danas![]()
Nema kolege tuzlak1987 da nam pozeli kud nas nije karadic sve pobio
E svako se dopusta da komentarise nesta u sta nije upucenZeljo92 je napisao/la:Ne sporim ja to sto ti istinu govoris nego cuj 1.3 miliona eura trazi FK njanjajevo a ostalo mu jos pola godine ugovora. Vidi se da su u klubu obicne marijonete dok Ken Choo pokazuje koliko je nesposoban sto se tice vodjenja kluba
Slažem se sa tobom krenuli su u titulu koliko god osporavali. Ne vidim tu ništa čudno. A još više je krenuo Zrinjski još ove pare od federacije to pokazuju samo Sarajevo šuti i ništa ne radi to je čudno .Lakoste je napisao/la:Zeljeznicar je ove polusezone dao sve da bi osvojio titulu, mogu pricati sta hoce al im je guzica zinula i sve su podredili tome. Ako opet ostanu bez trofeja bice svega.![]()
![]()
Dao vam je zelljkan visepredmetmrznje je napisao/la:U grob će vas otjerat pare od federacije![]()
Još da znate koliko je EP dala...auuu
Ako ne uzmemo trofej belaj.Lakoste je napisao/la:Zeljeznicar je ove polusezone dao sve da bi osvojio titulu, mogu pricati sta hoce al im je guzica zinula i sve su podredili tome. Ako opet ostanu bez trofeja bice svega.![]()
![]()
Ebiga, nemamo mi pritisak toliki od titule k'o vi realno. Vec imate odredjeni post bez trofeja pa je razumljivo da ste zapeli vise i sve resurse posvetili tome.club21 je napisao/la:Slažem se sa tobom krenuli su u titulu koliko god osporavali. Ne vidim tu ništa čudno. A još više je krenuo Zrinjski još ove pare od federacije to pokazuju samo Sarajevo šuti i ništa ne radi to je čudno .Lakoste je napisao/la:Zeljeznicar je ove polusezone dao sve da bi osvojio titulu, mogu pricati sta hoce al im je guzica zinula i sve su podredili tome. Ako opet ostanu bez trofeja bice svega.![]()
![]()
3 za 3 s manjim hrvatskim bratskim klubom. Pazimo seSarajlijica1946 je napisao/la:Dao vam je zelljkan visepredmetmrznje je napisao/la:U grob će vas otjerat pare od federacije![]()
Još da znate koliko je EP dala...auuu
Sto se trofeja/pehara tice mogu reci sljedece.Lakoste je napisao/la:Zeljeznicar je ove polusezone dao sve da bi osvojio titulu, mogu pricati sta hoce al im je guzica zinula i sve su podredili tome. Ako opet ostanu bez trofeja bice svega.![]()
![]()
sto je suplja?MMM je napisao/la:Jao u tebe šuplje, ako ti iko od govori ja ti šaljem trinaestu platu.TobeYarabi je napisao/la:svim bosanskim pravoslavcima, koji vole ovu nasu zemlju, sretna nova godina!
na ovom snimku se jasno vidi da se vasi igraci ne zalazu namjerno pustaju loptu zeljkanovcimapredmetmrznje je napisao/la: 3 za 3 s manjim hrvatskim bratskim klubom. Pazimo se
Realno moj klub nikad nije osvojio trofej a pogotovo ne u najvišem rangu takmičenja . Ja sam samo replicirao a to ko će osvojiti premijer ligu nebitno samo da nisu Šokci Vlasi pošteno hahhLakoste je napisao/la:Ebiga, nemamo mi pritisak toliki od titule k'o vi realno. Vec imate odredjeni post bez trofeja pa je razumljivo da ste zapeli vise i sve resurse posvetili tome.club21 je napisao/la:Slažem se sa tobom krenuli su u titulu koliko god osporavali. Ne vidim tu ništa čudno. A još više je krenuo Zrinjski još ove pare od federacije to pokazuju samo Sarajevo šuti i ništa ne radi to je čudno .Lakoste je napisao/la:Zeljeznicar je ove polusezone dao sve da bi osvojio titulu, mogu pricati sta hoce al im je guzica zinula i sve su podredili tome. Ako opet ostanu bez trofeja bice svega.![]()
![]()
Jesi vidio kako me izlevatiše za lovu?MortemHz je napisao/la:Hvala brateMMM je napisao/la:Jao u tebe šuplje, ako ti iko od govori ja ti šaljem trinaestu platu.TobeYarabi je napisao/la:svim bosanskim pravoslavcima, koji vole ovu nasu zemlju, sretna nova godina!
Mario lave, uplati momku pare
je napisao/la:Samo da pozdravim anti-Saidovce...
Sajo je pristao na smanjenje plate i to ne malo smanjenje. Radi odlicno na treningu i dosao je spremniji nego sto su ocekivali. Cala je prezadovoljan s njim. Svojim smanjenjem plate otvorio je vrata potencijalnom pojacanju al eto nek i dalje pojedini beru brigu kako je Sajo "najplaceniji". Momak koji nije nikad rekao A protiv kluba, ni kad je plata kasnila po 3 mjeseca ni kad je igrao za 2 hiljade a bio najbolji igrac u ligi. Vratice se Sajo jaci nego ikad samo zbog pojedinih koji su jedva cekali da ga proseru malo i ismijavaju ovdje. Mada, ne cudi to kad je jedan Susic i Hadzibegic popljuvan od ostalih.
Sajo majstore, iskreni navijaci su uz tebe.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.