PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Monci
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Monci » 14 jan 2017, 20:03

Ma Brko može sve kod nas!!! Vi ste popljuvali Papeta i Faruka, vaše najveće legende, ali zato vam najveća zakletva frajer što je u ona doba pare na kamatu klubu posuđivao. Iz poštovanja neću ime da spominjem, ali pitajte malo starije pitare....

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 14 jan 2017, 20:05

Neandertalac je napisao/la:
Monci je napisao/la:Trener divova iz Butmira(ili Kobilje Glave, u dilemi su i oni sami) tzv Topredera Mehmed Janjoš će propustiti određeni dio priprema svog kluba. On po dogovoru sa načelnikom opštine Centar mora nešto odraditi u opštini pa će biti opravdano odsutan. Još nije poznat tačan termin....
Samo ti provociraj dok te ne zaskoče LGBT Zla :lol:
Ma brate ja sam odrasto na Koševu, znam tu čehru...mogu oni pošimpu samo...

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 14 jan 2017, 20:13

Monci je napisao/la:Trener divova iz Butmira(ili Kobilje Glave, u dilemi su i oni sami) tzv Topredera Mehmed Janjoš će propustiti određeni dio priprema svog kluba. On po dogovoru sa načelnikom opštine Centar mora nešto odraditi u opštini pa će biti opravdano odsutan. Još nije poznat tačan termin....
Čuvar gradskog pečata...vrati muhur Mehmede!!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 14 jan 2017, 20:14

Monci je napisao/la:

Mozes ! :urnebes: :urnebes: :urnebes:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 jan 2017, 20:16

jedva čekam da počne prvenstvo jer se ovdje nema više šta pročitati kakve se gluposti pišu mislim i djeca iz vrtića bi pojedincima bi se dobro nasmijala :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 14 jan 2017, 21:31

harry_90 je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Gdje su pojacanja iz Kardifa sto se pricalo kada je utrpani kupio vecinu dionica u FK Sarajevo? :rol:
Jel vas stid da se javljate uopste :lol: pa parodija ste od kluba u svakom pogledu,gadan tim sa mrtv8m seljacinama na celu kluba
Jel vas stid uopste se javljati,uzeo vas Tan,najavili ste dominaciju u ligi,ples miliona sa koseva,euro faza,titula za titulom,a na kraju morali ste namjestanjem tekmi i ganjaju Husica po BiH da osvojite titulu,jos mu se saginjali :urnebes:

Ne pomazu ni tudji milioni,kad su usta prokleta svega,a ne ide tj ne zna se..
O tuzlanski kanticari mi osvojismo titulu i kup,osvajali smo je i prije Tana,a i prije rata cega ce nas stid biti,hestel nam vi mozda mjerilo u bilo cemu,idi placi za kamiondzijom,pricas nas neko uzeo vi bi guze dali da vas kupi kamiondzija il bilo ko

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 14 jan 2017, 21:32

Jes bezobrazan ovaj Govedarica :nedam:
Nek si mu rekao Vlado, objasni mu neke stvari.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 14 jan 2017, 21:33

Monci je napisao/la:
Mozda si odrastao rat te donio u gradske krajeve,jesil se sad vratio u selo il u Hrasnicu? Nisam te prepoznao mangupe sa Koseva hahha inace jaki ste na Kosevu

mikel48
Kontakt:

Post Postao/la mikel48 » 14 jan 2017, 21:36

[quote="fks74"]jedva čekam da počne prvenstvo jer se ovdje nema više šta pročitati kakve se gluposti pišu mislim i djeca iz vrtića bi pojedincima bi se dobro nasmijala :thumbdown: :thumbdown:

Pa sad jednom sam čuo dva mala susjeda kako se svađaju i kaze jedan drugom moja mama je deblja od tvoje..al opet su ovdje gore teme
.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 14 jan 2017, 21:36

Hrasno1921 je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Koga interesuje kako hrasno psuje (steta nisam screenshot uradio kako vam Kelija psuje i govori da je svercer) nek se javi u pp da vidite tu nemoć :lol:
to bolan ja tebi sa merakom, kad god popijem ,a popijem cesto, bolje i na tebe da se isresem nego na zenu kuci, sta sam ti sve pisao do sada bi trebao u Vlakovu biti zar ne? :urnebes:

Nego daj taj post gdje psujem legendu ovog grada?

I deder objasni sto sjedis na dvije stolice, anamo pises protiv ovog portala i foruma a istovremeno visis na istom?

I takodjer sta si skontao to u vezi moderacije a ima veze samnom? :kafa:
Smrdo jedan ja sam svjedok jade mali,citiram j.... vam mrtvog Kelija svercera ratnog,nek je poginuo i onako je srbin. Moze mi par manijaka potvrditi ovo jer su bili ukljuceni u diskusiju,zato ovajj forum propada jer si i dalje tu a da te ne banuje ni Aco ni niko mrtve ljude fujjjj. Koliki si jad napises post da procitamo pa ga editujes

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 14 jan 2017, 21:39

Zeljo92 je napisao/la:Nemam se ja cega bojat nego mi je svejedno ti bio na ovom forumu ili ne kad skontam. Jedan jedini hrasno ne moze protiv pravih navijaca Zeljeznicara nikako :bih: nagrdimo te cim napises laz. Nije ni cudo sto kad puno lazi napises od tuge koliko te nagrdimo ides plakat uz karlovacku pa mi onda **** sve redom :plac:
Postavi mu onu njegovi pjesmu k.... u celo vidio si kako je zapleso kad si mu postavio hahah

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 14 jan 2017, 21:43

Lakoste je napisao/la:Mojne ga Hrasno, ima 19 godina :rol:
Jel te stid barem malo i ako je ovaj provocira narem ne psuje mrtve i ne govori nek je poginuo Keli,srbin je i onako kako rece hrasno gnjida,sprcim mu suru i te koji su svercovali

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 14 jan 2017, 21:45

zagor1987 je napisao/la:
Jel te stid barem malo i ako je ovaj provocira narem ne psuje mrtve i ne govori nek je poginuo Keli,srbin je i onako kako rece hrasno gnjida,sprcim mu suru i te koji su svercovali
Gdje ces na kostu, on je jedini ispravan forumas :nedam:

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 14 jan 2017, 21:46

Kostić je na putu ka Grbavici :cry: :plac:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 14 jan 2017, 21:47

Sarajlijica1946 je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
Gdje ces na kostu, on je jedini ispravan forumas :nedam:
Bilo ko podrzava ovog iz hrasnog nije normalan,kakve bljuvotine je tu noc pisao nisam vjerovao a jos je na forumu. Mene su ovdje znali nekad prije banovat za nista

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 14 jan 2017, 21:50

FrantoBauzek je napisao/la:Kostić je na putu ka Grbavici :cry: :plac:
Al vam se ispisase vasi igraci po faci. Malo je reci :mrgreen:

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 14 jan 2017, 22:01

Miloš je strašno ljut i dalje. Popio je, uputio se prema Grbavici sa kolegama iz kafane i pozvao na akciju "Razbij stolicu za bosansku Grbavicu" :bih:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 14 jan 2017, 22:03

Vratit će se Franto yebat će vas jako, kraj :urnebes:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 14 jan 2017, 22:04

FrantoBauzek je napisao/la:
Miloš je strašno ljut i dalje. Popio je, uputio se prema Grbavici sa kolegama iz kafane i pozvao na akciju "Razbij stolicu za bosansku Grbavicu" :bih:
Piric, Bobic, Mehidic, Karic, Dzidic podsjeti me ako sam nekoga izostavio. :hmmmmm:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 jan 2017, 22:31

Monci je napisao/la:
Ti i olja crnogorac , odrasli na Kosevu, samo mojne na suncu stajat.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.