Pa razvijeniji je Gabon nego mi bgt je vidio.
Nista za nadat se da ce neko streamove praviti, telemach nema arenu

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Bogati su resursima, GDP per capita im je dosta veci nego kod nas.FoSte95 je napisao/la:Joj stadiona braco mila![]()
![]()
Trgni se iz zablude. Afrika ima dosta vise za ponuditi nego to ljudi kod nas misle. Mi to gledamo kroz prizmu rata u Libiji, desavanja u CARu ili Juznom Sudanu ali Afrika je daleko razvijenija od toga I to je daleko od prave slike.FoSte95 je napisao/la:Joj stadiona braco mila![]()
![]()
Imaju ponuditi resurse, ali po ostalim stvarima su gori od nas.Rooney88 je napisao/la:Trgni se iz zablude. Afrika ima dosta vise za ponuditi nego to ljudi kod nas misle. Mi to gledamo kroz prizmu rata u Libiji, desavanja u CARu ili Juznom Sudanu ali Afrika je daleko razvijenija od toga I to je daleko od prave slike.FoSte95 je napisao/la:Joj stadiona braco mila![]()
![]()
Navijam za Senegal I Alzir a nadam se da ce ovaj kup biti interesantniji od prethodnog koji je stvarno bio tezak za gledati.
Loš. Mislim da neće proći skupinu.FoSte95 je napisao/la:Kakav je Kamerun, oni će vjećno moje simpatije imati i uvijek nekako navijam da oni pobijede od onog događaja 2002 ako se dobro sjećam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.