Tužno, ali istinito, jbg. Bacili su sve na titulu, pa ili pukovnici ili pokojnici. Šteta što i naši nemaju velike ambicije kao gurbeti, a i dostupne finansije. :/RuleHz je napisao/la:I ja to mislim, jer nece nasi u upravi da daju cifre koje je Zeljo spreman dati. Fakat su finansijski najjaci klub. I realno daleko najblize duploj kruni.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Tužno, ali istinito, jbg. Bacili su sve na titulu, pa ili pukovnici ili pokojnici. Šteta što i naši nemaju velike ambicije kao gurbeti, a i dostupne finansije. :/RuleHz je napisao/la:I ja to mislim, jer nece nasi u upravi da daju cifre koje je Zeljo spreman dati. Fakat su finansijski najjaci klub. I realno daleko najblize duploj kruni.
Ma rade ljudi i miru i tisini. Od istoka preko juga pa Zakarica i Crnova sada ocekuju slag na tortu. Imaju i sta ces. Miske koliko god ga ne volili daje pare od sebe. Ide se na sve ili nista. Nasi nemaju trenutno taj kapacitet da ih prate finansijski i to je to. Pogotovo sto je pipa zavrnuta i kasne plate.joker90 je napisao/la:Tužno, ali istinito, jbg. Bacili su sve na titulu, pa ili pukovnici ili pokojnici. Šteta što i naši nemaju velike ambicije kao gurbeti, a i dostupne finansije. :/RuleHz je napisao/la:I ja to mislim, jer nece nasi u upravi da daju cifre koje je Zeljo spreman dati. Fakat su finansijski najjaci klub. I realno daleko najblize duploj kruni.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- TobeYarabi
- Kontakt:
danas miske dijelio svojim igracima 14-tu platu
Placa Miske i Hadz igracima al nema koga da posalje na njega 
jadan onaj ko vas smatra ozbiljnim za bilo sta ...klub koji se proda za 900 hiljada je sve samo ne ozbiljanLakoste je napisao/la:Placa Miske i Hadz igracima al nema koga da posalje na njega
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Stigo deminer sa sljake!
zivio kamp u butmiru sa travom iz vistafona

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
belosevic28
- Kontakt:
Je.bo ti forum gdje lik psuje sve zivo desetorici ljudi, vrijedja pokojnog Kelija, prijeti...i za sve to dobje ban na jedan dan...
Ovaj bot o nekom minskom polju naglaba hevtu, postavis mu klip gdje je minsko polje na njegovom stadionu, psuje, vrijedja, kmeci...
Jeste bolesnici, ali mi je drago da postojite ! Kad se razocaram plaho, udjem na forum, vidim bolesnike delinja, hrasnog i co, odma se preporodim.
Aleksandre, sve one bljuvotine, tebi na dusu nek su, moj objektivni novinaru.
Športski pozrdav !!!
Ovaj bot o nekom minskom polju naglaba hevtu, postavis mu klip gdje je minsko polje na njegovom stadionu, psuje, vrijedja, kmeci...
Jeste bolesnici, ali mi je drago da postojite ! Kad se razocaram plaho, udjem na forum, vidim bolesnike delinja, hrasnog i co, odma se preporodim.
Športski pozrdav !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- TobeYarabi
- Kontakt:
nije to toliko vazno..sta ima veze ako neki narkoman javno psuje i vrijedja pokojnog Kelija?? ili npr ako drugima psuje mrtve i najmilije?!? nije to nista lose..nije nista lose ni u tome sto neki bolesnik pise da je rahmetli celo ratni zlocinac i ubica, ili da je naser oric gori od seselja..sve je to ok, daj mu 24h ban da dodje sebi pa da nastavi po starom..na niske smo grane palibelosevic28 je napisao/la:Je.bo ti forum gdje lik psuje sve zivo desetorici ljudi, vrijedja pokojnog Kelija, prijeti...i za sve to dobje ban na jedan dan...
Športski pozrdav !!!
- TobeYarabi
- Kontakt:

MODRE LEGENDE!!!!
Gledaj debilkosa što pišu da hoće Željo Ordagića, da bi se pokušali kasnije naslađivati. I to niko drugi do Rule kompjuter. 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- TobeYarabi
- Kontakt:
FKS i zeljkan su htjeli ordagica. on zeli da sloboda zaradi i trazi da se njima isplati odsteta sto mi ne mozemo ispostovati jer ne placamo odstete!!shzna je napisao/la:Gledaj debilkosa što pišu da hoće Željo Ordagića, da bi se pokušali kasnije naslađivati. I to niko drugi do Rule kompjuter.
nk zeljkan mu je ponudoio istu platu kao sto ima u slobodi i NAGOVARALI SU GA I CAK MOLILI DA TUZI FK SLOBODU da bi dobio slobodne papire..osim plate nk zeljkan mu je obecao poziv u reprezentaciju, preko slagiranog pocasnog predsjednika saveza, inace dokazanog lopova i covjeka kojem je bilo zabranjeno bavljenje fudbalom jer je sud dokazao da je ucestovoao u namjestanju utakmica!!!
hvala i dovidjenja
Hahahha valjda hudnici hoce jednom da dozive osjecaj da su ukrali nekog igraca Zelji, nakon onog brutalnog prskanja Misketa po njihovim rumenim licima u nekoliko navrata...
Zelji Hordaga nije interesantan... da jest on bi vec sutra bio igrač Zelje, jer zna se ko je najveci, najbolji, najtrofejniji, najbogatiji, najsituiraniji itd...
Ali ne uskracujmo im pravo barem na trenutak da se raduju i zamisljaju da zeznuli neuporedivo veci tim... jbg to je odlika malih i malenih... ne zovemo ih dzabe tako...
Zelji Hordaga nije interesantan... da jest on bi vec sutra bio igrač Zelje, jer zna se ko je najveci, najbolji, najtrofejniji, najbogatiji, najsituiraniji itd...
Ali ne uskracujmo im pravo barem na trenutak da se raduju i zamisljaju da zeznuli neuporedivo veci tim... jbg to je odlika malih i malenih... ne zovemo ih dzabe tako...
TobeYarabi je napisao/la:FKS i zeljkan su htjeli ordagica. on zeli da sloboda zaradi i trazi da se njima isplati odsteta sto mi ne mozemo ispostovati jer ne placamo odstete!!shzna je napisao/la:Gledaj debilkosa što pišu da hoće Željo Ordagića, da bi se pokušali kasnije naslađivati. I to niko drugi do Rule kompjuter.
nk zeljkan mu je ponudoio istu platu kao sto ima u slobodi i NAGOVARALI SU GA I CAK MOLILI DA TUZI FK SLOBODU da bi dobio slobodne papire..osim plate nk zeljkan mu je obecao poziv u reprezentaciju, preko slagiranog pocasnog predsjednika saveza, inace dokazanog lopova i covjeka kojem je bilo zabranjeno bavljenje fudbalom jer je sud dokazao da je ucestovoao u namjestanju utakmica!!!
hvala i dovidjenja
- TobeYarabi
- Kontakt:
sta ti nije jasno momcino??shzna je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:FKS i zeljkan su htjeli ordagica. on zeli da sloboda zaradi i trazi da se njima isplati odsteta sto mi ne mozemo ispostovati jer ne placamo odstete!!shzna je napisao/la:Gledaj debilkosa što pišu da hoće Željo Ordagića, da bi se pokušali kasnije naslađivati. I to niko drugi do Rule kompjuter.
hvala i dovidjenja
Momcino pretjerujes sa vrijedjanjem Ivice Osima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hoćeš li se ljutiti ako se nekom kaže da je švercer? Licemjeri.TobeYarabi je napisao/la: sta ti nije jasno momcino??
- TobeYarabi
- Kontakt:
zasto bih se ljutio? samo argumentovano brateshzna je napisao/la:Hoćeš li se ljutiti ako se nekom kaže da je švercer?TobeYarabi je napisao/la: sta ti nije jasno momcino??
Ako ćemo argumentovano, zašto ti se onda klub ne bi zvao ADO Den Haag, u čast vašoj legendi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.