FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Evo i Ugi i Lendra povrijedjeni. Ubi ih Slavko sa treninzima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vidim pise povreda ahilove tetive, to se uglavnom dobije od trcanja po neugodnoj podlozi, ne odgovara im ovaj asfaltLjoZee je napisao/la:Evo i Ugi i Lendra povrijedjeni. Ubi ih Slavko sa treninzima.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Koji crni Beganovic SA 20 i kusur godina nabacio pupson a hoce da bude profesionalni fudbaler dajte ba pustite suplju.
- amazon
- Kontakt:
Alipasino je napisao/la:Koji crni Beganovic SA 20 i kusur godina nabacio pupson a hoce da bude profesionalni fudbaler dajte ba pustite suplju.
Kakav ba stomak o cemu ti. Sigurno bi ga Neretljak. Suplje price
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ima li neko malo upućeniji u ove pozajmice, pod kojim uslovima se dogovaraju, tj zahtijevamo li određenu minutažu za naše fudbaleri?
Po meni, ne bi bilo loše da Dženis ode na pozajmicu jer realno ono što je on pokazivao do sada nije ni blizu nekog kvaliteta koji bi zadovoljio nape apetite. Svakako mu se može uzeti u obzir da je gurnut u drugi plan i da nikada nije igrao na svojoj poziciji a u isto vrijeme i sam je krivac sa konstantnim viškom kilograma ili u prevodu nesportskim životom.
Logičan potez.
Edit. Off; Gledam nekog 18 godina starog dječaka kako igra cijelu utakmicu protiv jednog od najskupljih timova svijeta Man Citya i u 80 minuti pretrči cijeli teren, napravi budalom dva igrača, majstorski završi akciju krunišući je svojim prvim golom u Evertonovom dresu.
Tinejdžer.
Po meni, ne bi bilo loše da Dženis ode na pozajmicu jer realno ono što je on pokazivao do sada nije ni blizu nekog kvaliteta koji bi zadovoljio nape apetite. Svakako mu se može uzeti u obzir da je gurnut u drugi plan i da nikada nije igrao na svojoj poziciji a u isto vrijeme i sam je krivac sa konstantnim viškom kilograma ili u prevodu nesportskim životom.
Logičan potez.
Edit. Off; Gledam nekog 18 godina starog dječaka kako igra cijelu utakmicu protiv jednog od najskupljih timova svijeta Man Citya i u 80 minuti pretrči cijeli teren, napravi budalom dva igrača, majstorski završi akciju krunišući je svojim prvim golom u Evertonovom dresu.
Tinejdžer.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Zato sam govorio da smo sami otjerali Beganovica na pozajmicu. Ne odigra dobro odmah ide pljuvanje. Debeo, ne zivi sportski, ne moze skociti. I mene je znao nanervirati i znao sam lanuti na utakmici, ali ja sam navijac obicni. U klubu moraju znati da podrska mladim znaci sve. Samo podrska, nista pljuvanje i price o doziranju.Neandertalac je napisao/la:Ima li neko malo upućeniji u ove pozajmice, pod kojim uslovima se dogovaraju, tj zahtijevamo li određenu minutažu za naše fudbaleri?
Logičan potez.
Tinejdžer.
Ali, čekaj, zato što je mlad i "naš" on treba da igra? Pa bokte nema uopšte konstitucije profesinalnog igrača a ne nešto drugo. To da ne može potrčati i istrčati kontru, pobjeći igraču, predriblati igrača je stroga fakcija.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
To nije nikakav argument, pipo inzaghi iz najboljih godina ne bi mogo mene predriblatshzna je napisao/la:Ali, čekaj, zato što je mlad i "naš" on treba da igra? Pa bokte nema uopšte konstitucije profesinalnog igrača a ne nešto drugo. To da ne može potrčati i istrčati kontru, pobjeći igraču, predriblati igrača je stroga fakcija.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ovo je najbolje za njega. Meni je zao sto je doslo do ovog jer je on veliki Zeljovac,ali mora i on biti svjestan da je ovo trenutno najbolje za njega. Neka ga do kraja sezone pa cemo na ljeto vidjeti. Velika je vjerovatnoca da ce Lendra ici na ljeto pa se tu otvara prostor za njega i Mujagu.
Kao 1. - izvinut ćeš ali poređenje je, grubo rečeno, preglupo.irfo je napisao/la:To nije nikakav argument, pipo inzaghi iz najboljih godina ne bi mogo mene predriblatshzna je napisao/la:Ali, čekaj, zato što je mlad i "naš" on treba da igra? Pa bokte nema uopšte konstitucije profesinalnog igrača a ne nešto drugo. To da ne može potrčati i istrčati kontru, pobjeći igraču, predriblati igrača je stroga fakcija.
Kao 2. - Fudbal nije isti kao onaj kada je Inzaghi igrao i zabijao. Slobodno mogu reći totalno 2 različite igre.
Kao 3. - Taj Inzaghi je opet izgledao kao fudbaler i trčao je konstantno, praveći dar-mar u odbrani, peglao ih maksimalno, bio uvijek na granici nekog ofsajda dovodeći ih tako do ludila, kako psihičkog tako i fizičkog. Sve to - konstantnom trkom i sprintovima.
Beganoviću sretno, ali nije ni f od fudbalera kakav bi trebao igrati za klub renomea našeg Željezničara.
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 15 jan 2017, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne, trebao je da igra zato sto je kada je bio dvije godine mladji pokazivao odredjeni kvalitet. Trebao je igrati jer nije slabiji od Djermanovica, Pozdera ili Nikolica. Ima prednosti u odnosu na njih, nas je i mlad je. Sve vise vjerujem da i njegova nesportska ponasanja su izazvana saznanjem da je zadnja rupa na sviralu.shzna je napisao/la:Ali, čekaj, zato što je mlad i "naš" on treba da igra? Pa bokte nema uopšte konstitucije profesinalnog igrača a ne nešto drugo. To da ne može potrčati i istrčati kontru, pobjeći igraču, predriblati igrača je stroga fakcija.
Nadam se da Colic nece u Zeljeznicar sad.
Jel upratio ko Harisa Hajdarevića što je otišao u Njemačku na probu? Koju poziciju igra, imal' štofa što bi se reklo? Ja mislim da je on zabio Salzburgu kad smo ih dobili na Grbavici.
Po svemu liči na TT.braco je napisao/la:Jel upratio ko Harisa Hajdarevića što je otišao u Njemačku na probu? Koju poziciju igra, imal' štofa što bi se reklo? Ja mislim da je on zabio Salzburgu kad smo ih dobili na Grbavici.
Imal kakvih novosti u nasem klubu oko igrackog kadra ?
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Radnička klasa !
Zavrseno je to cim dobije papire postaje nas igracZeljeznicarFan je napisao/la:Samo kazem ,vidim![]()
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/saliho ... azi/221352
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Koja radost sto dovodimo drugog Kosorica. Covjek bi reko da je u najmanju ruku Kanavaro.
- amazon
- Kontakt:
Ne moze ovaj primirisat Kosoricu, sta ti je ba.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Bing [Bot], drzgemboadislic, Ferroviere1987, GavranBeli, GIBRA, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Jarodwest, kolezeljovac, Lecler, Levin, LoveFootball1987, perodeformero, Sarajevskigigant1921, Sarun, ultra1987 i 140 gostiju.