Ma vala aco nas je kosto bodova od sirokog do slobode i nez gdje ono jos, nije aco nista bolji od kostica stoce se pokazatiamazon je napisao/la:Ne moze ovaj primirisat Kosoricu, sta ti je ba.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Re: RE: Re: FK Željezničar
A kad bi mogao dobiti papire, okvirno ?Neymar11 je napisao/la:Zavrseno je to cim dobije papire postaje nas igracZeljeznicarFan je napisao/la:Samo kazem ,vidim![]()
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/saliho ... azi/221352![]()
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Vise sam mislio na Kosorica kad je bio u losoj formi.
Radije bih doveo Kerlu koji se nudi. Bar mi se tako ucinilo kad sam procitao tekst na Kliksu danas.
Radije bih doveo Kerlu koji se nudi. Bar mi se tako ucinilo kad sam procitao tekst na Kliksu danas.
- amazon
- Kontakt:
Nije nas on kostao sam bodova nego citava uprava s svim igracima.Neymar11 je napisao/la:Ma vala aco nas je kosto bodova od sirokog do slobode i nez gdje ono jos, nije aco nista bolji od kostica stoce se pokazatiamazon je napisao/la:Ne moze ovaj primirisat Kosoricu, sta ti je ba.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ako me izvor laze do kraja mjeseca on bi trebo postati nas i zvanicno igrac ako i ne prijeQwerty90 je napisao/la:A kad bi mogao dobiti papire, okvirno ?Neymar11 je napisao/la:Zavrseno je to cim dobije papire postaje nas igracZeljeznicarFan je napisao/la:Samo kazem ,vidim![]()
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/saliho ... azi/221352![]()
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Za sedmicu se putuje za Međugorje bili bi dobro da se ekipa kompetira do tada.
- Zeljeznicar -
Bit će tu Kostić.Zenzo je napisao/la:Za sedmicu se putuje za Međugorje bili bi dobro da se ekipa kompetira do tada.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nasi se uhvatili Kostica kao da je jedini stoper na svijetu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Doveli 30 igraca u zadnje dvije godine, jedno trojica se pokazala kao pojacanje, a opet ko se god spomene da ce doci reakcije
i tome slicno. Nista nismo naucili, a toliko losih iskustava smo imali. Kad se sjetim Joce i prekucavanja lige
.
Kerla se na Kliksu nudi, radije bih njega doveo nego Kostica.
Kerla se na Kliksu nudi, radije bih njega doveo nego Kostica.
- amazon
- Kontakt:
Ne znam koliko pratite Zelju a ne tako davno istog tog Kerlu su na sva usta tjerali iz kluba. Nesto slicno kao s Kosoricem nedavno. A sad ga hocete nazad. Haj ga znaj od kad vi pratite Zelju, vrlo kratko izgleda.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Sjecam se ja kad su Jahicu 2007 psovali svaku utakmicu na Sjeveru i tjerali ga , a covjek najbolji strijelac bio. I njegov su dolazak prizeljkivali.
- amazon
- Kontakt:
Ne sjecam se toga i da je tako bilo. Sjecam se da je 2007 odigrao oko pet utakmicu, prvu tekmu zabio hat trick, bio najbolji i vrlo brzo otisao. Tad na utakmici bilo 100 ljudi, to nije mjerilo. Kerla je bio kad je Amar razvaljivao 5.000 ljudi ga tjeralo iz kluba, a sad ga vracaju, svrsavaju na njega. Tacno se vidi da vecinom pisu ljudi koji odu na utakmicu svake prestupne godine.
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Radnička klasa !
Tek sad vidjoh da mali Hajdarevic ode u Njemacku , sjecam se tekme protiv Salzburga tad je bio ubjedljivo nas najbolji igrac...Nek mu je sretno i da prodje probu samo me interesuje ima li Zeljo ista od toga posto ne znam imali li ugovor?
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- plavousrcu
- Kontakt:
Njemu je menadzer Hase Tiric ako se ne varam? Ne sjecam se da je predstavljan sa onim sto su potpisali ili mozda jeste?Merhaba je napisao/la:Tek sad vidjoh da mali Hajdarevic ode u Njemacku , sjecam se tekme protiv Salzburga tad je bio ubjedljivo nas najbolji igrac...Nek mu je sretno i da prodje probu samo me interesuje ima li Zeljo ista od toga posto ne znam imali li ugovor?
- amazon
- Kontakt:
Bolje da ode sad nego da ga ubacimo i onda posaljemo na posudbu. Daj Boze da ostane dole.
Zar je moguce da malom niko nije ponudio ugovor?
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Ponudjen mu je ugovor. On nije prihvatio kad su potpisali Sabanadzovic,Hrvanovic i ostali.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hvala na odgovoru , binda mala...nek mu je sretnoLjoZee je napisao/la:Ponudjen mu je ugovor. On nije prihvatio kad su potpisali Sabanadzovic,Hrvanovic i ostali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.