E.Kanter (15.5) više 1.85
Meni osobno jedan od najboljih igraca s klupe i za jednog centra ima odlican sut. U fantasticnoj je formi i od zadnjih 14 tekmi je na njih 10 presao ovu granicu, s time da je tri puta bio kratak za poen (14,14,15).
Zadnje 4 tekme igra prosjecno 30 minuta i uzima preko 10 suteva (10,11,18,18) i postize preko 20 poena. Prve dvije ovosezonske utakmice protiv Clippersa je imao 6 i 13, a zadnju im je zabio 23 i to je bilo prije 17 dana. Od tada igra strasno i zbog njegove forme ga moram pokusati i veceras odigrati.
K.Love (19.5) manje 1.60
Veceras Warriorsi docekuju Cavse i sigurno da su zeljni osvete jer su za Bozic imali pobjedu u svojim rukama sve do zadnjih 20 sekundi. Love ce imati imati tezak matchup jer ga ceka Draymond protiv kojeg se Kevin tesko naigra. Za Bozic je Love ubacio 20 (cini mi se da je isto bio na 19.5), ali budimo iskreni iskljucivo zbog slobonih, koje je ubacio 7-8. Prosjecno ima nekih 5 po tekmi a tad je imao 8 izborenih uz 3 pogodene trice. Vjerujem da ce na ovom gostovanju on ostati ispod 20 poena i da ce Cavsi puno vise igrati na Jamesa i Irvinga (mogao bi James forsirati pomalo, James vs Durant).
Love je prosle sezone u regularnom djelu u dvije tekme protiv Warriorsa ubacio 10 i 6, a u 6 tekmi finala (jednu je propustio) je ubacivao 17, 5, 11, 2. 7. 9. Tada nije uzimao broj suteva kao sto ih uzima sada, ali svakako po meni se ovo isplati odigrati.
Golden State - Cleveland
Hendikep koševa (Golden State -2.5) u 1. četvrtini 1 1.87
Ocekujem da se Warriorsi osvete Cavsima za onu tekmu sto se igrala na Bozic i da od pocetka udu maksimalno nabrijani u ovu utakmicu. Zadnju tekmu su 1/4 dobili s 2 razlike, vodili vecinu susreta i izgubili u zadnjim sekundama susreta. Vjerujem da na domacem terenu mogu pobjediti Cavse i uz dobru partiju Duranta, Currya i Thompsona, vec od pocetka susreta mogu stvoriti barem malu prednost od 3 poena koliko treba za prolaz ovog para.
Bonus: K.Walker (23.5) više 1.85
Omjer 0/0
Bonus 0/0