nije mogo dobit pravu sansu jer nije imo menadjera da ga gura , a momak dokazuje da je bolji od sve i jednog igraca sarajeva, ali nazalost u tom klubu igracki kvalitet nije bitan kolko volja da castis dinu i ostale pajdase kojom markom
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
http://sportsport.ba/ino_fudbal/u-saraj ... ova/221356
nije mogo dobit pravu sansu jer nije imo menadjera da ga gura , a momak dokazuje da je bolji od sve i jednog igraca sarajeva, ali nazalost u tom klubu igracki kvalitet nije bitan kolko volja da castis dinu i ostale pajdase kojom markom
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Da mi neko kaze evo ti milion dolara pokazi na karti svijeta gdje se nalazi Mijenmar, yebo me svako ako bi ga nasao a da ne pitam google.
Mi sa foruma da se okupimo odradimo pripreme uzeli bi tu ligu.
Mi sa foruma da se okupimo odradimo pripreme uzeli bi tu ligu.
- Zeljeznicar -
Kakvi su tek onda vasi jer zaostaju za igracima Sarajevairfo je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/u-saraj ... ova/221356
Zenzo je napisao/la: Mi sa foruma da se okupimo odradimo pripreme uzeli bi tu ligu.
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
- TobeYarabi
- Kontakt:
i navijaci im zaostajufks74 je napisao/la:Kakvi su tek onda vasi jer zaostaju za igracima Sarajevairfo je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/u-saraj ... ova/221356
MentalnoTobeYarabi je napisao/la:i navijaci im zaostajufks74 je napisao/la:Kakvi su tek onda vasi jer zaostaju za igracima Sarajevairfo je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/u-saraj ... ova/221356
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- TobeYarabi
- Kontakt:
zeljina djeca imaju poteskoce u razvojufks74 je napisao/la:Slavko jos da otjera memiju i ocistio je zeljesnicara od njegove djeceRokoko87 je napisao/la:Salihović se vraća, još Kuduzović i zadnja linija je popunjena!![]()
Pa kaže,

6. Ako kojim slučajem izborimo Evropu, a to isto uradi i Kortrijk, hoćemo li mi igrati Evropu uopšte?
To pitanje su mediji postavljali i u maju ove godine i na njega sam odgovorio. Mislim da hoćemo jer se radi o dva različita oblika organizovanja s tim što mislim da je relevantno potražiti u toj situaciji mišljenje FS BiH.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
Pa prosle godine su donijeli puno radosti navijacima svih drugih klubova osim nama. Mayku im yebem nesposobnuVirtu4l je napisao/la:I jope'
![]()
Meni su samo malo ublažili muku 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kostic skoro sve dogovorio sa Zeljom? Jos sitnice oko raskida sa Slobodom i gotovo.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Kad si ti napisao odma mi lakse, vjerovatno ostaje do 2020 u SlobodiRuleHz je napisao/la:Kostic skoro sve dogovorio sa Zeljom? Jos sitnice oko raskida sa Slobodom i gotovo.
Nad tobom sunce najljepše sja
pinoglavi je napisao/la:Kad si ti napisao odma mi lakse, vjerovatno ostaje do 2020 u SlobodiRuleHz je napisao/la:Kostic skoro sve dogovorio sa Zeljom? Jos sitnice oko raskida sa Slobodom i gotovo.
Ne znam stvarno ali sve mi na to lici, samo sam ti morao odgovoriti onakoRuleHz je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Kad si ti napisao odma mi lakse, vjerovatno ostaje do 2020 u SlobodiRuleHz je napisao/la:Kostic skoro sve dogovorio sa Zeljom? Jos sitnice oko raskida sa Slobodom i gotovo.Zeljin igrac 100% ba!
Nad tobom sunce najljepše sja
Pokusali smo i mi al jbga, nije se moglo sa plavom moci. Duplo bolje uslove dao Miske od nas. To je topinoglavi je napisao/la:Ne znam stvarno ali sve mi na to lici, samo sam ti morao odgovoriti onakoRuleHz je napisao/la:Zeljin igrac 100% ba!
Je li se ikad u historiji foruma desilo da vođa jedne od najjačih navijačkih grupa u državi, napadne forumaša ili opet ja moram biti prvi? 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.