Pitanje je ko će otići.Evander je napisao/la:Koga sutra necemo dovesti?High je napisao/la:Rano ustanite.
A sto se Saida tice, hajmo realno, u zadnje tri godine, koliko je on ozbiljnih utakmica odigrao?
Na nasu zalost, on je bivsi igrac.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
tan naredio da se titula uzme.. ne pita posto je 
Sponzor nam treba biti SAFF.pitic je napisao/la:Kada će nas vlada FBiH poguratiIpak smo mi državni klub
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jedini smo državni klub koji ništa ne dobija. Ostali koji nisu državni klubovi sve dobijaju Zrinjski, Čelik, Željezničar, Sloboda itd.
SRETAN BROJ - 1725
pitic je napisao/la:Jedini smo državni klub koji ništa ne dobija. Ostali koji nisu državni klubovi sve dobijaju Zrinjski, Čelik, Željezničar, Sloboda itd.
Ovdje ćeš me častit ručkom kada pogodim iznos Duljevićevog transfera.High je napisao/la:pitic je napisao/la:Jedini smo državni klub koji ništa ne dobija. Ostali koji nisu državni klubovi sve dobijaju Zrinjski, Čelik, Željezničar, Sloboda itd.
SRETAN BROJ - 1725
Povedi i Mokesa.pitic je napisao/la:Ovdje ćeš me častit ručkom kada pogodim iznos Duljevićevog transfera.High je napisao/la:pitic je napisao/la:Jedini smo državni klub koji ništa ne dobija. Ostali koji nisu državni klubovi sve dobijaju Zrinjski, Čelik, Željezničar, Sloboda itd.naravno ako ga bude
Kontao sam @Jokera90 povest, ali kaže ne smije izlaziti, jalija ga traži. 
SRETAN BROJ - 1725
Rekli su mu da će ga ostaviti na miru ako postane dio plavo-bijelog pokreta.pitic je napisao/la:Kontao sam @Jokera90 povest, ali kaže ne smije izlaziti, jalija ga traži.
Teško, @Joker90 ne voli tiraniju, a tetku mu slabo viđam. Izgleda ovde je samo na ljetoHigh je napisao/la:Rekli su mu da će ga ostaviti na miru ako postane dio plavo-bijelog pokreta.pitic je napisao/la:Kontao sam @Jokera90 povest, ali kaže ne smije izlaziti, jalija ga traži.
SRETAN BROJ - 1725
- HordasOdFojnice
- Kontakt:
pozzz bordofrends... pratim ovaj forum vec duze vrijeme, pa cu se povremeno ukljucivati u neke diskusije...
...ja volim volim volim samo tebe, i samo tebi tebi dajem sve...
- HordasOdFojnice
- Kontakt:
Jucer gledam tekmu, Africki Kup, i dumam, da li neko od naših (skauta) mozda prati ovo takmicenje... Siguran sam da se moze dobrih igraca naci, nepoznatih i jeftinih...
- franklampard8
- Kontakt:
Tamo jeftinih nema.HordasOdFojnice je napisao/la:Jucer gledam tekmu, Africki Kup, i dumam, da li neko od naših (skauta) mozda prati ovo takmicenje... Siguran sam da se moze dobrih igraca naci, nepoznatih i jeftinih...
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kako Mesa sere u vezi repke s njim.zlo87 je napisao/la: Nego, nesto gledam ovaj Kovacic isti Cimirot.
![]()
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- HordasOdFojnice
- Kontakt:
Vjeruj da ima...jeftinih...slobodnih...mladih...franklampard8 je napisao/la:Tamo jeftinih nema.HordasOdFojnice je napisao/la:Jucer gledam tekmu, Africki Kup, i dumam, da li neko od naših (skauta) mozda prati ovo takmicenje... Siguran sam da se moze dobrih igraca naci, nepoznatih i jeftinih...
Gledao sam preko transfermarkt...
Afriku slobodno skautiraj ali nemoj da te djavo navrati da trazis sta tamo po Indokini.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- HordasOdFojnice
- Kontakt:
Derdiyok je napisao/la:Afriku slobodno skautiraj ali nemoj da te djavo navrati da trazis sta tamo po Indokini.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Eh da vidimo hocel se danas sta desit 
-
bundesliga1900
- Kontakt:
Šta je sa onim Frank Liivakom hoće li potpisat više,meni se čini kao sjajan nogometaš.I evo čitam maloprije Sloboda traži od Željezničara 35.000 eura obeštecenja za Kostića.Mislim da je Kostic sjajan štoper i dobili bi dosta dolaskom njega a naravno oslabili bi i rivale kao što radi Juventus u Serie A.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Fudo, johntravolta123 i 36 gostiju.