Aj ne zajebaji da te Benjdzi ganja?joker90 je napisao/la:Je li se ikad u historiji foruma desilo da vođa jedne od najjačih navijačkih grupa u državi, napadne forumaša ili opet ja moram biti prvi?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Nije Bendži, ali Zuliću šalju moj profil u nadi da će mi ga natovariti na kosti. Valjda misle da ću tad prestati da pišem ovdje. Ko zna čime još se to sve služi ocm.RuleHz je napisao/la:Aj ne zajebaji da te Benjdzi ganja?joker90 je napisao/la:Je li se ikad u historiji foruma desilo da vođa jedne od najjačih navijačkih grupa u državi, napadne forumaša ili opet ja moram biti prvi?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Evolution87
- Kontakt:
ma ne seri

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ih dobro je, ne salju Omanicu, iako Kutlovac aka Lija pise kao Thetrepakjoker90 je napisao/la:Nije Bendži, ali Zuliću šalju moj profil u nadi da će mi ga natovariti na kosti. Valjda misle da ću tad prestati da pišem ovdje. Ko zna čime još se to sve služi ocm.RuleHz je napisao/la:Aj ne zajebaji da te Benjdzi ganja?joker90 je napisao/la:Je li se ikad u historiji foruma desilo da vođa jedne od najjačih navijačkih grupa u državi, napadne forumaša ili opet ja moram biti prvi?
Odes sa hrasno1921 na pivu , niko nikad te nece smjeti pogledati .joker90 je napisao/la:Je li se ikad u historiji foruma desilo da vođa jedne od najjačih navijačkih grupa u državi, napadne forumaša ili opet ja moram biti prvi?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- TobeYarabi
- Kontakt:
das mu cvaju i on ce isprebijati ove cvikerase koji su mu poslali tvoj profiljoker90 je napisao/la:Nije Bendži, ali Zuliću šalju moj profil u nadi da će mi ga natovariti na kosti. Valjda misle da ću tad prestati da pišem ovdje. Ko zna čime još se to sve služi ocm.RuleHz je napisao/la:Aj ne zajebaji da te Benjdzi ganja?joker90 je napisao/la:Je li se ikad u historiji foruma desilo da vođa jedne od najjačih navijačkih grupa u državi, napadne forumaša ili opet ja moram biti prvi?
Virtu4l je napisao/la:Kostić kuknjava
valja im nabaciti 75000Km u grad poštanskog broj 75000
Vraćaj Kosorića sad!!!!
DRŽAVA TUZLA!!
Hahahha bas ce Zeljo platiti obestecenje za igraca kojeg mogu dobiti dzaba nakon arbitraze.... pa makar se oduzilo do kraja januara... a budala covjece...
Nekide....
Nekide....
Da sumiramo pricu.
Ko ima sta suprotno da kaze stvarno nije normalan!pitic je napisao/la:Jedini smo državni klub koji ništa ne dobija. Ostali koji nisu državni klubovi sve dobijaju Zrinjski, Čelik, Željezničar, Sloboda itd.
I sta velis opcina centar poslije svake domace uplati cener hiljada na racun fk bezimovine kako bi se platili troskovi odigravanja utakmice...RuleHz je napisao/la:Da sumiramo pricu.
Ko ima sta suprotno da kaze stvarno nije normalan!pitic je napisao/la:Jedini smo državni klub koji ništa ne dobija. Ostali koji nisu državni klubovi sve dobijaju Zrinjski, Čelik, Željezničar, Sloboda itd.
Dobiju od drzave za godinu kao Zeljo za 5 godina...
Ko ima sta protivno ovom stvarno je retardiran...
Procter je napisao/la:Hahahha bas ce Zeljo platiti obestecenje za igraca kojeg mogu dobiti dzaba nakon arbitraze.... pa makar se oduzilo do kraja januara... a budala covjece...
Nekide....
ako imas mozga malo uključi ga!Logika je da Kole da ima sanse za arbitrazu davno bi bio tamo ako mu je to Zelja.On ima samo usmeni dogovor sa Azmirom sto na arbitrazi ne pije vode.I plus je kaznjen dijelom plate za loše igre i namjerni crveni karton,sve legalno ...Nije ni Sloboda tolika taraba,vjeruj.Uostalom samo prokontaj koliko tekmi vas je **** u zadnje vrijeme
Kole je vas ako uplatiti 75000km,do tada je vasa zelja bar do juna!
DRŽAVA TUZLA!!
baš si neiskusan, sad će pustiti neke doživotne karte u prodaju iskoristit će se za investiranje u kadar i gotova priča buraz....nemaš ti ba pojma kako je jaka plava mašinaNjonjoVam je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Kostić kuknjava
valja im nabaciti 75000Km u grad poštanskog broj 75000![]()
![]()
ili čekati još 6 mjeseci
![]()
![]()
![]()
Vraćaj Kosorića sad!!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Znaci ne placamo sada Kosevo?Procter je napisao/la: I sta velis opcina centar poslije svake domace uplati cener hiljada na racun fk bezimovine kako bi se platili troskovi odigravanja utakmice...
Koliko ste dobili prosle godine od Koldze, koliko predprosle, koliko cete dobiti ove godine? Molim te nemoj izignorisati, odgovori. Hvala.
Ni marke... trebao je sada uplatiti za stadion oko 200000 sto je obecao, međutim povucena je ta tacka sa sjednice...RuleHz je napisao/la:Znaci ne placamo sada Kosevo?Procter je napisao/la: I sta velis opcina centar poslije svake domace uplati cener hiljada na racun fk bezimovine kako bi se platili troskovi odigravanja utakmice...
Koliko ste dobili prosle godine od Koldze, koliko predprosle, koliko cete dobiti ove godine? Molim te nemoj izignorisati, odgovori. Hvala.
Zeljo od glodze nije dobio ni marke za neke interne troskove... za obicno poslovanje... ok, ne mora ali nek ispostuje za stadion... a i to nece...
Svlacionice renovirao ali sredstvima uefe koje idu preko lokalne zajednice.... bas kao sto su i na kosevu renovirane svlacionice i WCovi... tim istim parama uefe...
Dakle nista... i ne mora.... jer Zeljo hvala Bogu nikad nije ovisio o tim budzetskim sredstvima... radnicka klasa je navikla sama raditi i graditi...
Samo Kanton godisnje daje Zelji i Sarajevu po 20000km... i to su sve drzavne pare koje se sliju u budzete... plus telecom kao sponzor lige... sarajevu barem opcina centar pomaze, a ne kao glodzo sto jeb.e i gradnju... a kamoli da pomogne...
Znam da je jaka.gledao sam vas u evropi proslu sezonuDenchiNL je napisao/la:baš si neiskusan, sad će pustiti neke doživotne karte u prodaju iskoristit će se za investiranje u kadar i gotova priča buraz....nemaš ti ba pojma kako je jaka plava mašinaNjonjoVam je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Kostić kuknjava
valja im nabaciti 75000Km u grad poštanskog broj 75000![]()
![]()
ili čekati još 6 mjeseci
![]()
![]()
![]()
Vraćaj Kosorića sad!!!!![]()
![]()
Trpali ste redom!
DRŽAVA TUZLA!!
Čovjek se gospodski pokusao nagoditi... ali jok ne ide sa olosem... sad ide slucaj na arbitrazu... vjerojatno će malo otpisati dugovanja za papire ali on ih dobija do kraja januara i tada momcina putuje u antaliju sa novom ekipom...NjonjoVam je napisao/la:Procter je napisao/la:Hahahha bas ce Zeljo platiti obestecenje za igraca kojeg mogu dobiti dzaba nakon arbitraze.... pa makar se oduzilo do kraja januara... a budala covjece...
Nekide....
ako imas mozga malo uključi ga!Logika je da Kole da ima sanse za arbitrazu davno bi bio tamo ako mu je to Zelja.On ima samo usmeni dogovor sa Azmirom sto na arbitrazi ne pije vode.I plus je kaznjen dijelom plate za loše igre i namjerni crveni karton,sve legalno ...Nije ni Sloboda tolika taraba,vjeruj.Uostalom samo prokontaj koliko tekmi vas je **** u zadnje vrijeme![]()
![]()
![]()
Kole je vas ako uplatiti 75000km,do tada je vasa zelja bar do juna!
Kakav samar sebi opalise... a mislili da ce ga ucjenama zadrzati... pravnici u Zelji ce mu pomoci da dobije raskid ugovora... jbg ne valja se sa rogatim bosti... cuj 75000km...
- amazon
- Kontakt:
Hahaj cuj ovog nasi pravnici ce ga dovesti odnosno pomoci
budu li ga oni savjetovali nece fino zavrsiti.
Pravnika i govana kostali nas do sad 150.000 maraka onako bas sposobni.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Kostali bi nas pola miliona koliko je raskida Zeljo imao... izdejstvovali raskide svima sa maksimalno 3 ili 6 plata... ta sluzba je najbolji dio Zelje... ubjedljivo najbolji pravni tim nekog sportskog kluba u BiH...amazon je napisao/la:Hahaj cuj ovog nasi pravnici ce ga dovesti odnosno pomoci![]()
budu li ga oni savjetovali nece fino zavrsiti.
Sarajevu su neki igraci uzimali i sve plate do kraja ugovora... doduse imali su tad para... ali to opet ne mijenja činjenicu da ne znaju pregovarati...
Zadnja izmjena: Procter, dana/u 16 jan 2017, 11:12, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.