FK Drina Zvornik

Neprilagodjen
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la Neprilagodjen » 28 jul 2010, 23:31

Jeste osposobili stadion ili cete u Ugljeviku igrati?

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 jul 2010, 23:49

U Zvorniku naravno,teren nikad bolji,stolice se postavljaju na zapadnu tribinu,trava fantastična,jbg blizu smo Drine nevjerujem da će i na jesen bit fantastična,al igraćemo u Zvorniku.
Na premijeri derbi s Borcem...prije toga zna se pravac - Banovići.

DRINA ŠAMPION,VUKOVI PONOS!
& $ - & " - & - &
ФСРС

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 29 jul 2010, 00:11

Imate li u Zvorniku aktivnu navijacku skupinu i hocete li pratititi ekipu na gostovanjima?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 29 jul 2010, 00:26

NeRi_K je napisao/la:Imate li u Zvorniku aktivnu navijacku skupinu i hocete li pratititi ekipu na gostovanjima?
Naravno da imamo,zove se Vukovi i ide na gostovanja,a ići će na većinu najvjerovatnije,prvo pravac :arrow: Banovići.
VZ
& $ - & " - & - &
ФСРС

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 29 jul 2010, 00:53

Bio sam u Zvorniku s ekipom kadeta Široki Brijeg prije neke 3-4 godine.Grad mi se svidio,ljudi normalni kao da sam u Hercegovini.Znam da je bilo povika na nas (nacionalističkih)ali to su pojedinci.Zanima me stanje stadiona jer je onda bio u vrlo losem stanju,i ondje treba puno para uloziti da bi se igrala premijer liga.Navijaci Vukovi a samo me zanima jeli istina da su se zvali Genocid?????? ;) ;) mislim to mi je malo nezamislivo???

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 29 jul 2010, 01:00

ŠB.TRN je napisao/la:Bio sam u Zvorniku s ekipom kadeta Široki Brijeg prije neke 3-4 godine.Grad mi se svidio,ljudi normalni kao da sam u Hercegovini.Znam da je bilo povika na nas (nacionalističkih)ali to su pojedinci.Zanima me stanje stadiona jer je onda bio u vrlo losem stanju,i ondje treba puno para uloziti da bi se igrala premijer liga.Navijaci Vukovi a samo me zanima jeli istina da su se zvali Genocid?????? ;) ;) mislim to mi je malo nezamislivo???
E ovako Zvornik je jedan urban gradić,lošeg geografskog položaja,al jedan od najnaseljenijih.
Ljudi su kulturniji od ljudi u mnogim drugim sredinama. A što se tiče stadiona ti si sam bio i uvjerio se kakav je bio,sada je to stadion koji će bit kapaciteta do 3300 stolica,drenaža je uradjena,trava nikad bolja nije bila,svlačionice su sredjene,golovi,sve u svemu nikad bolji nije bio.
Ti si škripar ,pretpostavljam,da grupa se zvala tim imenom,al što je donekle i normalno smetala je jednom narodu,iako većinu tadašnjih pristalica mislim da je najmanje asociralo na dogadjaj iz 95.,već kada se formirala grupa sa tim imenom traženo je ime koje će imat odjeka,prevashodno ime koje će ulijevat strah kod drugih grupa.Realno po meni bolje što je promjenjeno iz više razloga,jer ipak BiH je zemlja tri naroda i neke stvari su još friške....A isto tako većina ne zna da nekoliko podgrupa koje su formirane prije 92 u Srbiji nosi isto ime,msm na naše prvo,isto tako neke grčke grupe,al jbg svak vidi onako kako želi.
Sada se zovemo Vukovi i bodrimo našu Drinu.

p.s. Vas dočekujemo na jesen il ja griješim?
& $ - & " - & - &
ФСРС

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 29 jul 2010, 01:06

Naravno da sam Škripar :D Kad je grupa osnovana,to je problem ????Ovdje u Širokom zive samo Hrvati i sve zapadno od Širokog navija za nas,pa cak imamo svaku utakmicu Škripare iz Kiseljaka.Zanima me navijaju li i muslimani koji zive u Zvorniku za taj klub ili...????
9 kolo vi dolazite na Pecaru :D -nadam se da dolazite iako je to jedno od daljih gostovanja.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 29 jul 2010, 01:08

E ako je Zvornik urban grad i ja sam Nikola Tesla ! :roll:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 29 jul 2010, 01:11

& $ - & " - & - &
ФСРС

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 29 jul 2010, 01:18

Vidim ovaj pita da li muslimani iz zvornika navijaju za Drinu, pa evo ja cu ti reci: ne navijaju iz vise razloga, utakmica protiv Sarajeva je pokazala misljene ''vukova'' prema muslimanima i to je dovoljan razlog da ja i drugi muslimani iz zvornika navijamo protiv drine u nadolazecem prvenstvu...
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 29 jul 2010, 01:20

Meni je se grad svidio.Bili smo u jednom hotelu,odmah na rijeci Drini.
Koje je godine osnovana navijačka skupina Genocid odnosno sad Vukovi

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 29 jul 2010, 01:20

ŠB.TRN je napisao/la:Naravno da sam Škripar :D Kad je grupa osnovana,to je problem ????Ovdje u Širokom zive samo Hrvati i sve zapadno od Širokog navija za nas,pa cak imamo svaku utakmicu Škripare iz Kiseljaka.Zanima me navijaju li i muslimani koji zive u Zvorniku za taj klub ili...????
9 kolo vi dolazite na Pecaru :D -nadam se da dolazite iako je to jedno od daljih gostovanja.
Bože zdravlja,vidim da si kul momak,doćemo možda,daleko je....
Iskreno da ti kažem Zvornik je opština gdje žive svi jednako,grad u koji se najviše povratnika vratilo oko 20000,niko nikog ne dira i to je realnost,ona stara kaže ne diraj me ne diram te.Koliko ja znam,Vukovi su sačinjeni isključivo od Srba i do sada nije bilo nijednog incidenta u kojima su učestvovali ,a da su pripadnici drugog naroda vrijedjani,govorim za Vukove.
A mislim isto tako da bošnjaci neće navijat za Drinu,mada to je stvar svake osobe ponaosob,jer Drina nije osnovana prije dvije godine,traje 65 godina,a i grad ima jednu od najdužih istorija 600 godina.
p.s. A iskreno svaka čast vama Škriparima,jer koliko mi je poznato ŠB je manja sredina od Zv, a imate super uslove,doduše znam i kako vam je stadion napravljen,al jbg nama sve opština finansira,nijedan drugi savez,ni lopte niko nije kupio,a kamo li pitao gdje ćete igrat....
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 29 jul 2010, 01:30

daće Bog da i na stadionu bude isto i još bolje...
Ovo je sigurno i najbolji dokaz kakvu atmosferu mogu napravit navijači Drine
http://www.youtube.com/watch?v=FjfKYF66uHo
& $ - & " - & - &
ФСРС

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 29 jul 2010, 01:48

Drinin vuk, iskreno neam nista protiv srba isao sam u skolu sa srbima cetiri godine, bilo je vrijedjanja tu i tamo al kad se sabere sve je to OK...
A sad bi te zamolio da ne lazes ljudima koji ne poznaju zvornik i zvornicane! Ovdje ima raje iz svih krajeva BiH, i kolko god ti pokusao da im slozis neku lafinu ja cu biti tu da im kazem istinu!
Kazes 'ne diraj me, ne diram te' jel ? Evo kako srbi praktikuju tu poslovicu:
Sa dzamije su skinuli muslimansku zelenu zastavu i zapalili je, a na dzamiju su postavili crnu cetnicku zastavu, o odvratnim grafitima koji stoje sirom grada necu ni da trosim rijeci, dalje tri momka iz obliznjeg sela kod zvornika su brutalno pretucena u jednoj diskoteci u zvorniku iz ne poznatih razloga, dalje, porazbijane i opljackane radnje, istjerivanje djevojaka iz kafica samo zato sto su nosile marame preko glave, grafit ''odavde do irana bice groblje muslimana'', jel to tolerancija i suzivot ? Jel se tako praktikuje ''ona stara'' ??

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 29 jul 2010, 01:57

drinin vuk je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Naravno da sam Škripar :D Kad je grupa osnovana,to je problem ????Ovdje u Širokom zive samo Hrvati i sve zapadno od Širokog navija za nas,pa cak imamo svaku utakmicu Škripare iz Kiseljaka.Zanima me navijaju li i muslimani koji zive u Zvorniku za taj klub ili...????
Bože zdravlja,vidim da si kul momak,doćemo možda,daleko je....
Iskreno da ti kažem Zvornik je opština gdje žive svi jednako,grad u koji se najviše povratnika vratilo oko 20000,niko nikog ne dira i to je realnost,ona stara kaže ne diraj me ne diram te.Koliko ja znam,Vukovi su sačinjeni isključivo od Srba i do sada nije bilo nijednog incidenta u kojima su učestvovali ,a da su pripadnici drugog naroda vrijedjani,govorim za Vukove.
A mislim isto tako da bošnjaci neće navijat za Drinu,mada to je stvar svake osobe ponaosob,jer Drina nije osnovana prije dvije godine,traje 65 godina,a i grad ima jednu od najdužih istorija 600 godina.
p.s. A iskreno svaka čast vama Škriparima,jer koliko mi je poznato ŠB je manja sredina od Zv, a imate super uslove,doduše znam i kako vam je stadion napravljen,al jbg nama sve opština finansira,nijedan drugi savez,ni lopte niko nije kupio,a kamo li pitao gdje ćete igrat....
Hvala na pohvalama,grad ima oko 12 a opcina oko 33 tisuce stanovnika.Da nas financira grad ili zupanija mislim da ne bi mogli kupiti stucne za igrace.Sve financiraju privatnici,isto kao i u kosarci.Navijaci su odlicni i obzirom na velicinu grada i broj stanovnika.Svaku utakmicu tu su ljudi iz Dalmacije ali i skripari iz Srednje bosne,Livna,Tomislavgrada.....Zelim vam puno uspjeha u ligi,i nadam se da cu opet doci ali kao navijac.Rat je bio i znamo sto je svima donio.Nadam se da ce se stanje sto se tice suzivota popraviti i da ce i jedni i drugi igrati i navijati za isti klub.

la zrinja
Kontakt:

Post Postao/la la zrinja » 29 jul 2010, 02:00

Šta vi navijači drine očekujete realno od ove sezone??? jeste li se pojačali ikakvim igračima ??

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 29 jul 2010, 02:42

Stivi_Dzi je napisao/la:Drinin vuk, iskreno neam nista protiv srba isao sam u skolu sa srbima cetiri godine, bilo je vrijedjanja tu i tamo al kad se sabere sve je to OK...
A sad bi te zamolio da ne lazes ljudima koji ne poznaju zvornik i zvornicane! Ovdje ima raje iz svih krajeva BiH, i kolko god ti pokusao da im slozis neku lafinu ja cu biti tu da im kazem istinu!
Kazes 'ne diraj me, ne diram te' jel ? Evo kako srbi praktikuju tu poslovicu:
Sa dzamije su skinuli muslimansku zelenu zastavu i zapalili je, a na dzamiju su postavili crnu cetnicku zastavu, o odvratnim grafitima koji stoje sirom grada necu ni da trosim rijeci, dalje tri momka iz obliznjeg sela kod zvornika su brutalno pretucena u jednoj diskoteci u zvorniku iz ne poznatih razloga, dalje, porazbijane i opljackane radnje, istjerivanje djevojaka iz kafica samo zato sto su nosile marame preko glave, grafit ''odavde do irana bice groblje muslimana'', jel to tolerancija i suzivot ? Jel se tako praktikuje ''ona stara'' ??
Mene iskreno baš boli briga da li imaš ili nemaš,ono što vidim na osnovu tvojih napisanih rečenica je jedno,a ono se sastoji da ćeš ti nekog prosvjećivat i pričat jedinu neku eto istinu.
Najiskrenije,prvo tema je sportska,bez politike izgleda ne može,volio bih da je drugačije,al nije.
Nzm da li si uopšte iz Zvornika,ali koliko vidim poznaješ neke stvari,kažeš ne mrziš mene,ma ja sam nebitan,a mržnja je bolest,koja ni tebi ni meni ništa neće donijet.Spominješ četničku zastavu(kažeš da samo istinu govoriš)odma si napravio grešku,nije se radilo o četničkoj,vidim da nemaš pojma ni kako ta zastava izgleda,već se radilo o trobojci,prvi sam za to da se vjera svačija poštuje samim tim i vjerski objekti,al kad samo ti istinu govoriš,što ne kažeš koliko je puta na Kula gradu crkva kamenovana,ja ću ti reći 29 puta,vezane su mrtve zmije,da li to rade normalni,ljudi koji ne mrze,NE!
I još mnogo toga,ja ljude ne djelim na dobre srbe i sve druge loše,već na osnovu njihovog ponašanja i njihove ličnosti.I samnom je išao jedan momak druge nacije i tri djevojke za četiri godine niko im nije a rekao,to nije moja istina to bi ti i oni rekli.
Onda pričaš o nekoj tuči u diskoteci,budimo realni neko je nekog istukao što se zove Mujo ,a ne Miloš,na kraju krajeva gdje se to još ne potuku?
Naveo bih još mnogo toga al ne želim da kvarim temu čovjeku koji je postavio,a i eto ispadoh ja lažov,a ti sve ko znaš i ispade kako je eto nekom loše u Zvorniku.
P.S. ISTINA JE CJELINA,DIO NIJE ISTINA!
& $ - & " - & - &
ФСРС

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 30 jul 2010, 09:35

Cujem da ste i vi u Drini Zvornik starim igracima i clanovima ukinuli godisnje karte u lozi
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 30 jul 2010, 12:02

Jbg ode Novaković.

Iskusni Zoran Novakovic koji je bio najbolji strijelac Drine u proslom prvenstvu,napustio je redove zvornickog premijerligasa.Njegovim odlaskom ostalo je upraznjeno mjesto za jednog napadaca pa su se u upravi Drine dali u potragu za novim pojacanjem.Kao novi klubovi Novakovica pominju se Loznica i Napredak iz Donjeg Sepka.
& $ - & " - & - &
ФСРС

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 30 jul 2010, 22:52

Vučići.ponesite kabanice sutra u Banovice.Sprema se oluja.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.