FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Derdiyok
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Derdiyok » 16 jan 2017, 10:58

Kao sto navede primjer Juventusa ( pa i Bayerna ); tako se trebalo odavno raditi.

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 jan 2017, 11:20

bundesliga1900 je napisao/la:Šta je sa onim Frank Liivakom hoće li potpisat više,meni se čini kao sjajan nogometaš.I evo čitam maloprije Sloboda traži od Željezničara 35.000 eura obeštecenja za Kostića.Mislim da je Kostic sjajan štoper i dobili bi dosta dolaskom njega a naravno oslabili bi i rivale kao što radi Juventus u Serie A.
Previse rizicno. Nasa politika nije da placamo obestecenja i za nas bi cijana bila 150 000€ :kafa:

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 16 jan 2017, 11:26

Derdiyok je napisao/la:Afriku slobodno skautiraj ali nemoj da te djavo navrati da trazis sta tamo po Indokini.

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Pa tamo ima igraca, evo jedan na debiju
1 gol, 3 asistencije :geek:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 16 jan 2017, 11:28

Ima jos neko informaciju da danas/sutra novi igrac dolazi?

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 jan 2017, 11:32

Evander je napisao/la:
bundesliga1900 je napisao/la:Šta je sa onim Frank Liivakom hoće li potpisat više,meni se čini kao sjajan nogometaš.I evo čitam maloprije Sloboda traži od Željezničara 35.000 eura obeštecenja za Kostića.Mislim da je Kostic sjajan štoper i dobili bi dosta dolaskom njega a naravno oslabili bi i rivale kao što radi Juventus u Serie A.
Previse rizicno. Nasa politika nije da placamo obestecenja i za nas bi cijana bila 150 000€ :kafa:
Jah :D

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 16 jan 2017, 11:40

Zukanovic je napisao/la:Ima jos neko informaciju da danas/sutra novi igrac dolazi?
Ključna je ova sedmica za dolaske. Sutra bi trebao jedan, ali danas dvojica riješevaju neke stvari. ABd samo da dođu, trebaju nam pojačanja do Čitluka.

HordasOdFojnice
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdFojnice » 16 jan 2017, 11:41

Gledam Sloboda otjerala dvojicu najboljih kadeta... S jedne strane rado bih ih vidio u nasoj akademiji, a s druge sam skeptican jer im je najvjerovatnije husara manager...
...ja volim volim volim samo tebe, i samo tebi tebi dajem sve...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 jan 2017, 11:42

10 dana mu je proba čini mi se, čemu panika??
ne bi dobili ništa dolaskom Kostića, osim povećanog broja igrača i eto kao šuknuli ga konama...preozbiljni smo(valjda) za te dječije gluposti...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 16 jan 2017, 11:45

KenChoo je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Ima jos neko informaciju da danas/sutra novi igrac dolazi?
Ključna je ova sedmica za dolaske. Sutra bi trebao jedan, ali danas dvojica riješevaju neke stvari. ABd samo da dođu, trebaju nam pojačanja do Čitluka.
Je li jedan od njih iz Slobode :kafa: ?

Znači zbog Liivaka je direktorica putovala u Italiju, kako sam čuo. Ako Čala ocjeni da mu treba neka ga. Nemam nikakvo mišljenje o njemu unatoč clipovima ali svi znamo da se igrači školovani u zemljama gdje su akademije razvijene ovdje mogu pokazati.

@HordasOdFojnice

Mali Hajdarević je vjerovatno najbolji izdanak OP Slobode. Ljetos je igrao za Akademiju na onom turniru "Igraj fudbal, živi život" i bio je fenomenalan. Ogroman minus je što mu je Husarić menager ali da je momak potencijal to stoji.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 jan 2017, 11:46

Ako Balić ostaje, novi štoper nam onda ne treba. Hoće li biti išta od tog Ordage?
Bahati, bahati Željkan!
1946

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 16 jan 2017, 11:55

Septerra je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:
Je li jedan od njih iz Slobode :kafa: ?

Znači zbog Liivaka je direktorica putovala u Italiju, kako sam čuo. Ako Čala ocjeni da mu treba neka ga. Nemam nikakvo mišljenje o njemu unatoč clipovima ali svi znamo da se igrači školovani u zemljama gdje su akademije razvijene ovdje mogu pokazati.

@HordasOdFojnice

Mali Hajdarević je vjerovatno najbolji izdanak OP Slobode. Ljetos je igrao za Akademiju na onom turniru "Igraj fudbal, živi život" i bio je fenomenalan. Ogroman minus je što mu je Husarić menager ali da je momak potencijal to stoji.
Ne bih o imenima, da vidimo šta će biti. Strpimo se još malo, i ja sam na iglama danima, samo čekam da nešto se završi.

bundesliga1900
Kontakt:

Post Postao/la bundesliga1900 » 16 jan 2017, 12:22

HARISA DULJEVIĆA NAJBLIŽI SHERIFFU IZ TIRASPOLA!
Izvor: Sport Centar

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 16 jan 2017, 12:25

Sve na stranu , al kad odemo na grbavicu i napokon istok dobijemo ima da bude sve bordo , i da nismo vise u onom cumezu u cosku gdje mozes poginut ... bit ce lijep ambijent jedan od najboljih u ex yu prostoru .

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 jan 2017, 12:27

joker90 je napisao/la:Ako Balić ostaje, novi štoper nam onda ne treba. Hoće li biti išta od tog Ordage?
glupo je tumbat nazad bez potrebe eventualno neki talent-junior da izleti ili da se odvaga da se dovede sad neki da ne bi plaćali skuplje na ljeto a da nam tu škripi nije jbg, Mihojević, Novaković,ponekad Balić, Kovačević se vraća.....dovoljno....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 16 jan 2017, 12:31

HeraklitMracni je napisao/la:Sve na stranu , al kad odemo na grbavicu i napokon istok dobijemo ima da bude sve bordo , i da nismo vise u onom cumezu u cosku gdje mozes poginut ... bit ce lijep ambijent jedan od najboljih u ex yu prostoru .
Kako ces dobiti istok kada prodaju stogodisnje ulaznice za svoje stado :mrgreen:

bundesliga1900
Kontakt:

Post Postao/la bundesliga1900 » 16 jan 2017, 12:38

Pišaj tu akademiju kad ne može dovesti najbolje mlade igrače iz npr. Širokog,Zrinjskog,Želje,Slobode.Zamisli kada bi doveli Edisa Smajića(Sloboda),Ajdina Mujagića (Željezničar),Denis Žerić (Željezničar),Stipe Jurić (Široki Brijeg) ,Sabanadzovic (Zeljeznicar), Besim Šerbečić (Radnik),Luka Menalo (Široki Brijeg...zamisli ove mlade igrače uz Nedima Hadzica,Demirela Veladzica,Rijada Sadikua,Sevkiju Resica uz kvalitetan rad sa njima mogli bi dominirat ligm sa ovim igracima i za par miliona prodavati ove igrače jer su veliki talenti.Ne cudi me sto akademija jos nema nekih rezultata.

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 16 jan 2017, 12:39

BordoBolesnik je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Sve na stranu , al kad odemo na grbavicu i napokon istok dobijemo ima da bude sve bordo , i da nismo vise u onom cumezu u cosku gdje mozes poginut ... bit ce lijep ambijent jedan od najboljih u ex yu prostoru .
Kako ces dobiti istok kada prodaju stogodisnje ulaznice za svoje stado :mrgreen:
Citav sjever bit ce nas ole ole ole :njanjanja: :njanjanja:

Za Duljevica da je kako kineze ubacit u pricu.
Dali bi 3M bez price :tralala:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Havarija123
Kontakt:

Post Postao/la Havarija123 » 16 jan 2017, 12:44

bundesliga1900 je napisao/la:Pišaj tu akademiju kad ne može dovesti najbolje mlade igrače iz npr. Širokog,Zrinjskog,Želje,Slobode.Zamisli kada bi doveli Edisa Smajića(Sloboda),Ajdina Mujagića (Željezničar),Denis Žerić (Željezničar),Stipe Jurić (Široki Brijeg) ,Sabanadzovic (Zeljeznicar), Besim Šerbečić (Radnik),Luka Menalo (Široki Brijeg...zamisli ove mlade igrače uz Nedima Hadzica,Demirela Veladzica,Rijada Sadikua,Sevkiju Resica uz kvalitetan rad sa njima mogli bi dominirat ligm sa ovim igracima i za par miliona prodavati ove igrače jer su veliki talenti.Ne cudi me sto akademija jos nema nekih rezultata.
Upratio sam post pa sam htio odogovorit.
Za takve stvari trebaju malo jači transferi tipa Cimirot. Kad odradis 2 3 takva transfera onda vec ti igrači znaju da je Sarajevo izlazna stanica iz ove lige eh to je to sto se mora uraditi . I naravno kao i Dinamo moras imat jaka lobiranja od strane skauta , menadzera , trenera. Dinamo u svim regijama drzi 1 ili 2 (koji su na platnom spisku kluba) koji samo hodaju , prate ,jave i onda lobiraju za Dinamo. Tu je caka

Čak su u Sarajevu imali nekog bivšeg igrača al zaboravio sam mu ime , umro je on u medjuvremenu al niko nije znao samo je lobirao za te igrače mlade. U BIH imaju 3 4 takve osobe.
Zadnja izmjena: Havarija123, dana/u 16 jan 2017, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 16 jan 2017, 12:46

bundesliga1900 je napisao/la:HARISA DULJEVIĆA NAJBLIŽI SHERIFFU IZ TIRASPOLA!
Izvor: Sport Centar
Nedavno je to propalo, kasne oni pravo. Mi mu nudimo bolje uslove od Sheriffa.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jan 2017, 12:50

Daaa
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46, NazorUso i 40 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []